Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

O Τάφος είναι ανέγγιχτος…και δεν θέλουν να βγει στο φως το περιεχόμενο του

antiochus-iv-epiphanes
Αντίοχος ο Επιφανής, απόγονος του Σέλευκου, στρατηγού του Μ.Αλεξάνδρου, νικήτής των Μακαβαίων και αποθεμελιωτής του Ναού του ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ. Αυτήν την επέτειο γιορτάζουν με το Χάνουκα….λέτε να χαρούν με ότι έχει σχέση με την Μακεδονία; Ο φίλος τους ο Αντώνης, τι πιστεύετε ότι έχει κατά νου;;; Πάρτε παράδειγμα απο την όαση Σίβα.

O Τάφος είναι ανέγγιχτος…δεν θέλουν να βγει στο φως το περιεχόμενο του
Απο την αρχή έχουμε διατυπώσει την άποψη ότι:
1. Το περιεχόμενο του τύμβου της Αμφίπολης ενοχλεί το εξουσιαστικό κατεστημένο, για αυτό και ο Πρωθυπουργός έσπευσε εκεί, ώστε να ενημερώσει στην συνέχεια τα γνωστά αφεντικά του.

2. Το μνημείο αυτό είναι ιδιαίτερα προστατευμένο…δεν είναι ένα απλό ταφικό μνημείο στο οποίο με ένα ριφιφί μπορεί ένας αρχαιοκάπηλός να μπει.
3. Είμαστε σίγουροι, ότι θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να εξαφανίσουν ότι υπάρχει εντός του μνημείου, απλά και μόνο για να μην χαλάσει το Χάνουκα του Ματθαίου Νίμιτς.
4. Ότι κάναν στην Σουλβατζή…τα ίδια θα επιχειρήσουν να επαναλάβουν και στην Περιστέρη.
greek-pm-antonis-samaras-his-wife-learn-more-about-ancient-amphipolis-tomb
Σκέψη Σαμαρά: πως και μας ξέφυγες εσύ και μας δημιουργείς τώρα τέτοιο πρόβλημα; Θα τα πούμε ….
Είναι λίγο δύσκολο να κοροϊδέψουν τους έλληνες. Υπάρχει το διαδίκτυο και να είναι σίγουροι πως θα υπάρξει καταγραφή του περιεχομένου του μνημείου έξω απο τον ελεγχό τους.
Συμπέρασμα
Απο εδω και στο εξής, όλες οι ανακοινώσεις, οι συνεντεύξεις υπέργηρων αρχαιοκάπηλων κλπ…είναι στημένα τρύκ για να χωνέψει η κοινή γνώμη ότι δεν βρέθηκε δα και τίποτα σπουδαίο στην Αμφίπολη….

Διαβάστε και

Τα βολικά σενάρια των αρχαιολόγων για την Αμφίπολη

Θάβοντας τον τάφο του Μ. Αλεξάνδρου

Η Ελληνική Εκδίκηση έρχεται πάντα απο την Μακεδονία…. μην κλαίς Αντώνη

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...