Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Φαρμακευτικές καρτέλ πίσω από τον Έμπολα; Ετοιμάζουν το νέο εμβόλιο-δηλητήριο; Το διαβάσαμε από το: Φαρμακευτικές καρτέλ πίσω από τον Έμπολα; Ετοιμάζουν το νέο εμβόλιο-δηλητήριο;

emvolio-3_626_355Κανείς δεν αμφιβάλλει ότι ο ιός Έμπολα είναι μια μεγάλη «πληγή» του σύγχρονου κόσμου. Όμως, όλοι επίσης γνωρίζουμε την τεράστια δύναμη των φαρμακευτικών καρτέλ που πολλές φορές δεν διστάζουν να μεγεθύνουν τα πράγματα και να σπείρουν τον πανικό στον κόσμο, με σκοπό να προωθήσουν τα… εμβόλια τους!
Το ίδιο είχε γίνει και παλιότερα με τη «Γρίπη των Χοίρων». Κάποιοι φαίνεται ότι αποφάσισαν ουσιαστικά τότε να μετονομάσουν το κοινό κρυολόγημα σε «Γρίπη των Χοίρων» και μάλιστα να το κηρύξουν και… πανδημία!
Αν δείτε την επίσημη σελίδα της Βικιπαίδεια με τον αναρτημένο χάρτη για τα κρούσματα του Έμπολα το έτος 2014, θα καταλάβετε ότι ίσως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς όπως μας λένε…
Και το πιο περίεργο από όλα είναι ότι ήδη από τις 1 Αυγούστου 2014 ανακοινώθηκε ότι οι ΗΠΑ θα ξεκινήσουν πειραματικό εμβολιασμό κατά του ιού από τον Σεπτέμβριο…
Επίσης, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά για την πορεία του ιού στις 3 Οκτωβρίου, ο FDA παραδέχεται ότι το 69% των δηλωθέντων περιπτώσεων δεν έχουν ελεγχθεί επαρκώς και ότι μόνο οι 931 από τις 3834 περιπτώσεις του ιού Έμπολα π.χ. στη Λιβερία έχουν επιβεβαιωθεί από εργαστηριακές εξετάσεις! (δείτε εδώ τις σχετικές αποδείξεις)
Παράλληλα, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Έμπολα: “Μπορεί να είναι δύσκολο να διακρίνει κανείς τον EVD από άλλες μολυσματικές ασθένειες όπως η ελονοσία, ο τυφοειδής πυρετός και η μηνιγγίτιδα”.
Kαι βέβαια σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι ο Έμπολα δεν είναι ένα αντικειμενικό πρόβλημα που πρέπει να προβληματίζει τη διεθνή κοινότητα, απλά ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι ίσως τα πράγματα να μην είναι και ακριβώς έτσι..
Τα τελευταία, πάντως, νέα  κάνουν  λόγο για 3 εμβόλια που βρίσκονται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και ετοιμάζονται να δοθούν στην αγορά (σε ανθρώπους – πειραματόζωα;;;) από το Μάρτιο…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...