Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Ο Σκαρμούτσος,ο Λαζάρου και τα Lidl !!!

Σκαρμούτσος Vs Λαζάρου, σεφ και τηλεόραση
Ο ... χμμ χαριτωμένος τηλε-ραδιοφωνικός «καβγάς» των δύο γνωστών σεφ που υπόσχεται να αποκαλυφθεί στις 20 Οκτωβρίου, μαθαίνω ότι αποτελεί τον προάγγελο του νέου διαφημιστικού των Lidl!

Ελπίζω να με συγχωρούν αν τους χαλάω την έκπληξη αλλά τι να γίνει; Όταν το έμαθα δεν μπορούσα να κρατηθώ. Είναι αλήθεια πως όταν ένας σεφ κάνει τηλεοπτική καριέρα μετατρέπεται αυτομάτως σε ιδανικό διαφημιστικό «όχημα». Όταν μάλιστα ο σεφ αυτός έχει και μια αξιοζήλευτη πορεία στον αληθινό εστιατορικό στίβο τότε εγώ πρώτος θα πω ότι χαίρομαι όταν –μέσω τηλεοπτικής διαφήμισης- μπαίνει σε κάθε σπίτι.

Γιατί; Μα επειδή αυτές οι κινήσεις σωρευτικά κάνουν τους σεφ σταρ και τη γαστρονομία μόδα. Και μέσα από αυτή τη διαδικασία να είστε σίγουροι ότι πολλοί περισσότεροι άνθρωποι γνωρίζουν τι σημαίνει καλό εστιατόριο, ταλαντούχος σεφ κλπ. Και μπορεί όλο αυτό να είναι επιφανειακό, όμως από αυτή την -επιδερμική έστω- επαφή, πολλοί ανακαλύπτουν ότι τους ενδιαφέρει αληθινά ο χώρος αυτός και η γεύση βγαίνει τελικά κερδισμένη.

Από την άλλη σεφ (και όχι μόνο) του διαμετρήματος του Λαζάρου, για παράδειγμα, πρέπει να παίζουν και έναν «εκπαιδευτικό» ρόλο. Πείτε με ρομαντικό, γκρινιάρη, αιθεροβάμονα ή ότι άλλο θέλετε, αλλά για μένα είναι ένα γαστρονομικό σοκ να διαφημίζουν οι δύο αυτοί σεφ τη Lidl! Το επόμενο βήμα για την γερμανική αλυσίδα super market θα είναι να τους δούμε χορηγούς και στους Χρυσούς Σκούφους …το παγκόσμιο strategic partnership με τον οδηγό Michelin φαίνεται -ευτυχώς- πιο απίθανο…
fnl-guide.com

Το διαβάσαμε από το: Ο Σκαρμούτσος,ο Λαζάρου και τα Lidl !!! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/10/lidl.html#ixzz3GK2BJ7eq

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...