Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

O Έμπολα και οι θεωρίες συνωμοσίας…

tumblr_inline_n9yg7auC8h1qcgioaΚαι όμως για την ιο Έμπολα γίνεται λόγος εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα ο καθηγητής Πιάνκα σε ομιλία του σε Αμερικανικό πανεπιστήμιο το 2006, μιλούσε για τον αερομεταφερόμενο ιό Έμπολα που θα σκοτώσει το 90% του πληθυσμού της γης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είπε κατά λέξη “AIDS παίρνει πάρα πολύ καιρό για να σκοτώσει τους ανθρώπους. Προτιμώμενη μέθοδος της εξολόθρευσης πάνω από πέντε δισεκατομμύρια ανθρώπινα όντα είναι μέσω του αέρα Έμπολα ( Ebola Reston ), επειδή είναι τόσο εξαιρετικά θανατηφόρος και σκοτώνει τα θύματά του σε ημέρες αντί για χρόνια.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δημοφιλής τηλεοπτικές σειρές SIMSONS που έχουν “μολύνει” τον εγκέφαλο παιδιών σε όλον τον πλανήτη. Η αριθμολαγνεία είναι εμφανής και τα υποσυνείδητα μηνύματα ατελείωτα.

tumblr_inline_n9yg7auC8h1qcgioa

Περιέργως, η CDC κατέχει” το “δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τον Έμπολα και όλα τα μελλοντικά στελέχη που τυχόν ΕΦΕΥΡΕΘΟΥΝ…”.

Το “ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ” τμήμα του εγγράφου ευρεσιτεχνίας ισχυρίζεται, επίσης, σαφώς ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ κατέχει την “ιδιοκτησία” σε όλους τους ιούς Έμπολα που μοιράζονται ακόμα και 70% ομοιότητα με τον Έμπολα.

Γιατί θα ήταν μια κυβερνητική οργάνωση που ισχυρίζονται ότι έχουν “εφευρεθεί” αυτή η μολυσματική ασθένεια και στη συνέχεια να διεκδικήσει το μονοπώλιο της εκμετάλλευσης της για εμπορική χρήση; Είναι σαφές ότι η CDC σκοπεύει να διεκδικήσει τα δικαιώματα για τα εμβόλια Έμπολα. Αυτό ασφαλώς αυξάνει την πιθανότητα τα εμβόλια να καταστούν υποχρεωτικά, αυξάνοντας έτσι το δυνητικό κέρδος για τους κατόχους διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.


Zαχαρίας ο Μυτιληνιός

polemiko-imerologio.gr

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...