Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

«Αὐτονομιστικά» …«κινήματα στήν χώρα μας ὑπό τήν καθοδήγηση καί χρηματοδότηση τοῦ …Soros

Το ευρωπαϊικό κόμμα EFA του περιουσίου κι …ελαφρώς παιδεραστή Κον-Μπέντιτ, μιλάει για ….αυτονομιστικό κίνημα στην Ελλάδα κι εννοεί φυσικά τους πράκτορες του …Soros.«Αὐτονομιστικά» ...«κινήματα στήν χώρα μας ὑπό τήν καθοδήγηση καί χρηματοδότηση τοῦ ...Soros;;;2

Χάρτης πρόκληση: Παρουσιάζει αυτονομιστικό κίνημα στην Ελλάδα

Χάρτη με το πως θα αλλάξει η Ευρώπη αν όλα τα αυτονομιστικά κινήματα ακολουθήσουν τον δρόμο που χαράζει η Σκωτία, δημοσίευσαν οι New York Times.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όποια και να είναι η έκβαση του δημοψηφίσματος στη Σκωτία η μορφή της Ευρώπης αλλάζει καθώς αναζωπυρώνονται σε ορισμένες περιοχές αυτονομιστικά κινήματα.
Σε περίπτωση που η Σκωτσέζοι ψηφίσουν υπέρ της διάσπασης με τη Αγγλία μετά από 307 χρόνια το αποτέλεσμα θα προκαλέσει πολιτικό σεισμό από τη Καταλονία ως τη Φλάνδρα.
Για παράδειγμα θα δυσκολευτεί η Ισπανική Κυβέρνηση να αρνηθεί ένα δημοψήφισμα στην Καταλονία, μια περιοχή που αριθμεί 7,4 εκατομμύρια πολίτες.
Την περασμένη εβδομάδα τουλάχιστον 1,8 εκατ. άνθρωποι, κρατώντας τις χρυσοκόκκινες σημαίες της Καταλονίας, διαδήλωσαν με αίτημα τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την απόσχιση της αυτόνομης περιοχής. Η διαδήλωση οργανώθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με την ευκαιρία της Ντιάντα, της “εθνικής ημέρας” της Καταλονίας.
Στον χάρτη, που ανήκει στο  κίνημα European Free Alliance (Κίνημα Ελεύθερης Ευρώπης) και περιλαμβάνει 40 εθνικιστικά, τοπικιστικά κόμματα σε όλα τα μέρη της Ε.Ε , περιλαμβάνει και το ανύπαρκτο κίνημα “Lerin: “Macedonians” in Greece” (Κίνημα “Μακεδόνων” στην Ελλάδα).
Στο European Free Alliance, συμμετέχει και η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία – Ουράνιο Τόξο, που στις ευρωεκλογές του Μαΐου έλαβε 1.070 ψήφους στον Νομό Φλωρίνης που αντιπροσωπεύει το 3,17% των ψηφοφόρων, ενώ στο σύνολο της χώρας έλαβε 5.759 ψήφους (0,1% του συνόλου).
Ξεκίνησαν λοιπόν τα παπαγαλάκια να …μιλούν για …αυτονομίες, στην Ελλάδα, αλλά και σε ΟΛΗΝ την Ευρώπη…
(Με όλα τα εγχώρια φυσικά ….παραρτήματα να αναπαράγουν την ….«είδηση»!!! για να …προετοιμάσουν το έδαφος σιγά σιγά!!!)
Όχι πως δεν ήταν …αναμενώμενο κάτι τέτοιο.
Η Νέα Τάξη ΔΕΝ χρειάζεται εθνικές ταυτότητες, εθνικές συνειδήσεις και πληθυσμούς με συγκεκριμένο χαρακτήρα.  
Θέλει μαζες …πολτοποιημένες…!
Η Νέα Τάξη χρειάζεται μικρά …μαγαζάκια, με πολλούς …επιστάτες, για να κρατούν τους πληθυσμούς ….καταλλήλως ακινητοποιημένους και ΠΑΝΤΑ …υποτελείς!!!

Ἡ διάλυσις τῶν εὐρωπαϊκῶν κρατῶν εἶναι δεδομένη.

Ὁδηγούμαστε σέ κομμάτιασμα τῶν Εὐρωπαϊκῶν χωρῶν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...