Κυριακή, 9 Νοεμβρίου 2014

Τον μεγαλύτερο ρατσισμό τον βιωνουν οι Ελληνες .Ο πρώτος αλλοδαπός Μαραθωνοδρόμος θα λάβει 7.000 ευρώ και o πρώτος Έλληνα θα λαβει 5.000 ευρώ

Ο Μαραθώνιος της δόξας και των... ευρώ: Πόσα χρήματα θα λάβουν οι νικητές του θρυλικού αγώνα δρόμου
Σε περίπου 35.000 ανέρχεται ο αριθμός των ανθρώπων που συμμετέχουν στον 32ο Μαραθώνιο από διάφορα σημεία της διαδρομής, οι περισσότεροι από τους οποίους συμμετέχουν για την δόξα και τους συμβολισμούς που αποπνέει ο αγώνας.
Συγκεκριμένα, περίπου 8.500 δρομείς τρέχουν τα 42.195 μέτρα από τον Τύμβο του Μαραθώνα μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο και οι πρώτοι εξ' αυτών αναμένεται να φθάσουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο λίγο μετά τις 11 το πρωί.
Χιλιάδες άλλοι δρομείς τρέχουν σε μικρότερες διαδρομές, όπως ο Αγώνας Δρόμου των 5 χλμ., ο Αγώνας Δρόμου των 10 χλμ., το Δυναμικό Βάδισμα, ο Αγώνας Παίδων και τα 1.200 μ. Special Olympics.
Για τους αλλοδαπούς Μαραθωνοδρόμους, που θα διανύσουν τη συνολική απόσταση το ανώτερο σε 2 ώρες και 20 λεπτά (άνδρες) - 2 ώρες και 50 λεπτά (γυναίκες), τα βραβεία ανέρχονται σε 16.000 ευρώ συνολικά για τους πρώτους 5 αλλοδαπούς άνδρες και 11.000 ευρώ για τις πρώτες 5 αλλοδαπές γυναίκες. Ο πρώτος αλλοδαπός Μαραθωνοδρόμος θα λάβει 7.000 ευρώ και η πρώτη αλλοδαπή Μαραθωνοδρόμος θα λάβει 5.000 ευρώ.
Για τους πρώτους 6 Έλληνες Μαραθωνοδρόμους που θα διανύσουν την απόσταση το ανώτερο σε δυόμιση ώρες και για τις πρώτες 6 Ελληνίδες που θα διανύσουν την απόσταση το ανώτερο σε 3 ώρες τα βραβεία ανέρχονται σε 9.000 ευρώ αντίστοιχα για κάθε φύλο. Ο πρώτος Έλληνας και η πρώτη Ελληνίδα θα λάβουν από 5.000 ευρώ.
Ο Μαραθώνιος της Αθήνας συγκαταλέγεται στη λίστα με τους 10 καλύτερους αγώνες του κόσμου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου.
iefimerida.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...