Παρασκευή, 14 Νοεμβρίου 2014

Δικό της νόμισμα από χρυσό, ασήμι και χαλκό θα «κόψει» η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ισλαμικό Κράτος (φωτογραφίες)

Δικό του νόμισμα από χρυσό, ασήμι και χαλκό θα «κόψει» το Ισλαμικό Κράτος (φωτογραφίες)
Το Ισλαμικό Κράτος ανακοίνωσε σήμερα ότι θα τυπώσει το δικό του νόμισμα, κέρματα από χρυσό, ασήμι και χαλκό, τα οποία θα χρησιμοποιούνται στα εδάφη που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της οργάνωσης στη Συρία και το Ιράκ.
«Αν το θέλει ο θεός, διάφορα νομίσματα θα κατασκευαστούν από χρυσό, ασήμι και χαλκό», αναφέρει το ΙΚ σε ανακοίνωσή του που ανέβηκε σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους.
Η οργάνωση που ελέγχει μια περιοχή στο μέγεθος της Βρετανίας, μεγάλο μέρος της οποίας όμως είναι έρημος, εξήγησε ότι στόχος της είναι να αντικαταστήσει «το τυραννικό νομισματικό σύστημα που επιβλήθηκε στους μουσουλμάνους, το οποίο οδήγησε στην καταπίεσή τους».
Παράλληλα η τζιχαντιστική οργάνωση διευκρίνισε ότι στόχος της είναι να απελευθερώσει τους μουσουλμάνους «από την κερδοσκοπία και την σατανική οικονομική καταπίεση».
Στις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα το ΙΚ στη μία πλευρά των νομισμάτων αναγράφονται οι λέξεις «Ισλαμικό Κράτος», «χαλιφάτο», το βάρος και η αξία του νομίσματος.
Σύμβολα όπως το τέμενος αλ Άκσα στην Ιερουσαλήμ αναπαριστώνται επίσης σε κάποια νομίσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...