Τετάρτη, 5 Νοεμβρίου 2014

Θα μου πεις εδώ ο τέως κομμουνιστοφάγος Π.Καμμένος από βασιλόφρων, έγινε Συριζαίος για την εξουσία, εδώ θα τα χαλάσουμε. Ω ρε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

dourouA

Αποκλειστικό: Πρώην ΟΝΝΕΔίτισσα η Ρένα Δούρου;Πρόσφατα μάθαμε από πολύ καλά πληροφορημένη πηγή για τα νεανικά χρόνια της νέας επικεφαλής της Περιφέρειας Ατιικής Ρένας Δούρου.

Η πηγή αυτή είναι ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο ξέρει όσο κανένας άλλος το Αιγάλεω απ’έξω κι ανακατωτά. Και προφανώς για να ξέρει αυτό που θα σας αποκαλύψουμε, προέρχεται από το χώρο της ΝΔ και έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στην περιοχή αυτή!
Το πρόσωπο αυτό λοιπόν ισχυρίζεται πως η Ρένα Δούρου στα νεανικά της χρόνια υπήρξε στέλεχος της της ΟΝΝΕΔ Αιγάλεω. Δηλαδή της νεολαίας της ΝΔ. Το οποίο στη συνέχεια αποχώρησε και η μετέπειτα ιστορία της είναι γνωστή. Μάλιστα ισχυρίζεται πως η αίτηση για μέλος της ΟΝΝΕΔ της Ρένας υπάρχει ακόμα κάπου καλά φυλαγμένη!!!
Όχι ότι μια τέτοια μετακίνηση είναι κάτι κακό. Τόσες και τόσες μεταγραφές έχουμε δει, ειδικά τα τελευταία 4 χρόνια. Αλλά μας κάνει εντύπωση πως αν κάτι τέτοιο ισχύει γιατί το παραλείπει από το βιογραφικό της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...