Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ Φωτο

ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ Φωτο
Ένα πραγματικά ανατριχιαστικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
Στις σκληρές εικόνες που ακολουθούν, φαίνονται φανατικοί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, να βάζουν ένα βρέφος να παίξει «μπάλα» με το κομμένο κεφάλι ενός Σύρου στρατιώτη!
Ο πατέρας του μικρού παιδιού πιστεύεται ότι είναι ένας δεινός τζιχαντιστής ο οποίος φοράει ένα στρατιωτικό καπέλο του μπέιζμπολ στο κεφάλι του.
Ο άντρας φαίνεται να χαμογελάει με χαρά στη φωτογραφία καθώς παρακολουθεί το αθώο παιδί του να κλωτσάει το κομμένο κεφάλι.
Τουλάχιστον ένα ακόμα άτομο φαίνεται να παρακολουθεί το φρικτό περιστατικό.
Το κομμένο κεφάλι, το οποίο καλύπτεται λόγω της σκληρής εικόνας, φαίνεται να είναι κομμένο πριν αρκετές μέρες.
Φαίνεται να ανήκει σε κάποιον κρατούμενο αλλά λόγω της βαριάς αποσύνθεσης του προσώπου, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.
Το πρόσωπο φαίνεται να έχει μια βαθιά πληγή, που δείχνει πως το θύμα είχε αρχικά μαχαιρωθεί.
Η φρικιαστική φωτογραφία δημοσιεύτηκε λίγες ώρες αφού η συριακή οργάνωση ακτιβιστών, «Η Ράκα σφαγιάζεται σιωπηλά», ανέβασε στο ίντερνετ φωτογραφίες από την τελευταία εκτέλεση των τζιχαντιστών.
Μερικές εβδομάδες μετά τη σταύρωση ενός έφηβου,σταυρώθηκε και αποκεφαλίστηκε και ένας Σύρος στρατιώτης.
Στη φωτογραφία φαίνεται ένα πλήθος από μικρά παιδιά να στέκονται γύρω από μια αγχόνη. Στο κέντρο της φωτογραφίας, είναι το πτώμα ενός Σύρου αντάρτη. Οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους πρώτα τον σταύρωσαν και κατόπιν τον αποκεφάλισαν.
Πιστεύεται πως είναι συγγενής του Ζεχράν Αλους, αρχηγού της οργάνωσης της Τζαϊς αλ Ισλάμ, μιας από τις ομάδες του απαρτίζουν το Ισλαμικό Μέτωπο, το οποίο μάχεται να φτιάξει τη δική του «ομάδα» στη Συρία.
Ο Ζεχράν Αλούς είναι ο ηγέτης των ανταρτών που είχε φωτογραφηθεί έχοντας μπροστά του το σημειωματάριο της Hello Kitty, μια εικόνα που είχε κάνει το γύρο του κόσμου.
1414859623

1414859643
http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...