Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Μεχρι και παιδιά μεταναστών υπέγραψαν για την ανάκρουση του εθνικού ύμνου σε σχολή, το κράτος όμως ακούει "Λευτερια" και τρελλαινεται...

"Και το όνομα του ανθέλληνα διευθυντή είναι : Τσερμπάκ Κύριλλος. Αυτό και μόνο τα λέει όλα..." "O "διευθυντής" είναι τούρκος και με τούρκικη νοοτροπία. Εδώ φωτογραφία, επίσημα αναρτημένη στην ιστοσελίδα του σχολείου όπου ο τουρκος αυτός ποζάρει κάτω απο το πορτραίτο του σφαγέα κεμάλ. τι κατάντια για το υπουργείο παιδείας...και για όλους μας να ανεχόμαστε τέτοιες καταστάσεις.." Ποιός απο τους γονείς, αντέδρασε στην ανάληψη Τουρκόσπορου διευθυντή σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; Τα πόδια των ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, τα κόβεις, κόβοντας τα.. πιόνια τους... Ούτε ένας γονιός δεν έπρεπε να στείλει το παιδί του σε Σχολείο με ΟΘΩΜΑΝΟ Διευθυντή! Ούτε ένας εκπαιδευτικός αν ήθελε ως ΕΛΛΗΝ να λογίζεται, δεν θα δεχόταν να διδάξει σε σχολείο με ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ! 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...