Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Ο πατέρας του μαθητή: Έβαλαν ταμπέλα στον γιο μου ότι είναι φασίστας επειδή ζήτησε έπαρση της σημαίας

Αυστηρή χαρακτηρίζει την απόφαση του διευθυντή του 2ου ΕΠΑΛ Κατερίνης ο κ. Θεόδωρος Δεμερτζής, ο πατέρας του μαθητή που αποβλήθηκε γιατί ζήτησε έπαρση της ελληνικής σημαίας υπό τον μελωδία του εθνικού ύμνου.

Όπως καταγγέλλει στο enikos.gr ο κ. Δεμερτζής, ο γιος του, Γιώργος, είχε μαζέψει 500 υπογραφές μαθητών που ζητούσαν να γίνει έπαρση της ελληνικής σημαίας ενώ κάνει λόγο για στιγματισμό του παιδιού με την «ταμπέλα» του «φασίστα» και του «ακροδεξιού».

«Κάποιος καθηγητής είπε τον γιο μου φασίστα και ότι είναι ακραίος. Του έβαλαν μια ταμπέλα. Αυτό δεν μου άρεσε εμένα. Καμία σχέση δεν έχει ο γιος μου με την πολιτική. Τα παιδιά συμφώνησαν να ανέβει η σημαία», επισημαίνει ο κ. Δεμερτζής.

Ωστόσο, σημείωσε ότι ο γιος του θα έπρεπε να επιδείξει μια πιο ήπια στάση απέναντι στον καθηγητή του.

«Και ο γιος μου έριξε λάδι στην φωτιά. Είπε τον καθηγητή ανθέλληνα και ότι δεν υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα».


Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμου
enikos.gr
 - See more at: http://www.hellas-now.com/2014/11/blog-post_615.html#sthash.7wlvz3oX.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...