Σάββατο, 1 Νοεμβρίου 2014

Βίντεο: Είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι τρώτε όταν παίρνετε burgers;

Βίντεο: Είστε σίγουροι ότι ξέρετε τι τρώτε όταν παίρνετε burgers;Το BuzzFeed συγκέντρωσε hamburgers από τα πιο γνωστά fast food και τα άφησε για τριάντα ημέρες, προκειμένου να παρατηρηθούν οι αλλοιώσεις που υφίστανται με το πέρασμα του καιρού. Τα αποτελέσματα προβληματίζουν...
Είτε φανατικοί οπαδοί των burgers είτε απλοί θαυμαστές, όλοι κάποια στιγμή, έχουμε ζητήσει να φάμε ένα ζουμερό και τραγανό hamburger.
Αγνοώντας τις περισσότερες φορές τα υλικά που χρησιμοποιούνται, φαίνεται πως δεν μας ενδιαφέρει τι ακριβώς μασάμε την ώρα που τρώμε. Σημασία έχει μόνο ότι εκείνη τη δεδομένη στιγμή ικανοποιούμε με τον "ιδανικότερο τρόπο" τους γευστικούς μας κάλυκες. 
Ωστόσο, το παρακάτω βίντεο, δημιουργημένο από το BuzzFeed μάλλον μας κάνει να αναθεωρήσουμε για τον τρόπο παρασκευής ενός burger. Μπορεί να νομίζουμε ότι τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι αθώα, τα αποτελέσματα όμως μετά από τριάντα ημέρες έκθεσης του συγκεκριμένου φαγητού τρομάζουν.
Παρατηρώντας το βίντεο, εκείνο το οποίο προσέχει κανείς είναι πως, ενώ κάποια burgers χαλάνε πολύ γρήγορα, όπως είναι φυσικό, κάποια δεν αλλάζουν πολύ, ενώ ορισμένα μάλιστα φαίνεται να μην χαλάνε καθόλου.
Το παρακάτω βίντεο μάλλον δεν είναι τροφή για να ανοίγει η όρεξη αλλά είναι τροφή για σκέψη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...