Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

Σε «Λαϊκός Offshore Συναγερμός» μετονομάζει το κόμμα του ο Γιώργος Καρατζαφέρης!


10612870_847985145251929_232389892605614493_n

Ραγδαίες εξελίξεις στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό φέρνουν οι πρόσφατες αποκαλύψεις για την συμμετοχή του προέδρου του Γεώργιου Καρατζαφέρη σε 2 off shore εταιρείες οι οποίες μάλιστα εμπλέκονται στο σκάνδαλο των εξοπλιστικών.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Καλλιρόης, ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος περιμένει με πολύ μεγάλη ανυπομονησία το πόρισμα της δικαιοσύνης σχετικά με το σκάνδαλο στο οποίο φέρεται να εμπλέκεται, βρίσκεται ένα βήμα κυριολεκτικά πριν την έκτακτη αλλαγή της ονομασίας του κόμματός του.
Στο συρτάρι του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ., όπως κορυφαία στελέχη του κόμματος αποκάλυψαν στους δημοσιογράφους  το απόγευμα της Τρίτης, βρίσκεται ήδη νέο καταστατικό του κόμματος το οποίο  αλλάζει πλήρως τη μέχρι σήμερα ισχύουσα σημασία των αρχικών γραμμάτων της ονομασίας του.
Συγκεκριμένα, το νέο καταστατικό το οποίο και πρόκειται να κατατεθεί μέσα στις επόμενες ημέρες στον Άρειο Πάγο αλλάζει το όνομα του κόμματος σε «Λαϊκός Offshore Συναγερμός».
Το κορυφαίο στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. που το απόγευμα της Τετάρτης κατήγγειλε σε γνωστή ελληνική ειδησεογραφική ιστοσελίδα την ύπαρξη του παραπάνω κρυφού μέχρι στιγμής καταστατικού του Γιώργου Καρατζαφέρη, δεν θέλησε φυσικά να αποκαλύψει τα στοιχεία της ταυτότητάς του φοβούμενος τη διαγραφή του από τον πρόεδρο.
Το βέβαιο πάντως, είναι πως άπαξ και η παραπάνω καταγγελία του στελέχους του Καρατζαφέρη ισχύει, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως το πόρισμα της δικαιοσύνης θα είναι άκρως αρνητικό για τον πρόεδρο του κόμματος και θα προκαλέσει σίγουρα δραματικότατες εξελίξεις σε όλη την πολυκατοικία της δεξιάς. 
Ακολουθεί αυτούσια η καταγγελία-φωτιά του στελέχου του ΛΑ.Ο.Σ. η οποία έχει αρχίσει ήδη να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Λυπάμαι πολύ για όλα αυτά που βγήκαν στην φόρα για τον πρόεδρό μας.
Πάντα πίστευα ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι ένας γνήσιος Έλληνας πατριώτης ο οποίος ενδιαφέρεται και αγωνιά για το καλό του τόπου μας και μόνο.
Δεν θα μπορούσα ποτέ να διανοηθώ ότι θα συμμετείχε και αυτός σε offshore εταιρείες.
Δυστυχώς όλα αυτά που έχουν βγει στη δημοσιότητα εναντίον του πρέπει να είναι αλήθεια αφού σήμερα το μεσημέρι που βρισκόμουν στα κεντρικά του κόμματος άνοιξα το συρτάρι του για να βρω κάτι έγγραφα που ψάχναμε και βρήκα ένα καταταστικό που έλεγε πως ΛΑ.Ο.Σ. σημαίνει «Λαϊκός Offshore Συναγερμός».
Λυπάμαι πολύ που τον εμπιστεύθηκα τόσο και αυτός απέδειξε ότι είναι ένας ακόμη κλασσικός πολιτικάντης» .


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...