Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ''ΕΝΕΣΗ'' ΑΠΟ ΤΟΥΣ ''ΕΥΠΑΘΕΙΣ'' ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ: Λιθοβόλησαν ζευγάρι μέχρι θανάτου και αποκεφάλισαν 4 άτομα [εικόνες]Η φρίκη των πράξεων των τζιχαντιστών δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη φορά έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το λιθοβολισμό ενός ζευγαριού μέχρι θανάτου, το οποίο είχε κατηγορηθεί για μοιχεία.

Οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου της Σαρία λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου ένα ζευγάρι με την κατηγορία της μοιχείας, με το πλήθος να παρακολουθεί σε κεντρική πλατεία της πόλης Μάνμπι.

Εκτός όμως από τις φωτογραφίες με το λιθοβολισμό του ζευγαριού, οι τζιχαντιστές έδωσαν στη δημοσιότητα μέσω των social media κι άλλες φωτογραφίες με τον αποκεφαλισμό ανδρών, οι οποίοι κατηγορήθηκαν για βλασφημία σε ένα μικρό χωριό της Συρίας.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...