Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Οι εβραίοι του υπουργείου α-παιδείας ξαναχτυπούν σε βιβλίο του δημοτικού ...

http://4.bp.blogspot.com/--27TlkeYbao/VFZ-ctRX7lI/AAAAAAAAEOg/XX78p6EUy_M/s1600/%CE%B2%CE%B9%CE%B2%CE%BB%CE%B9%CE%BF%2B%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%85.pngΗ Ιταλία μας κήρυξε τον πόλεμο και εμείς κρυφτήκαμε στο υπόγειο !!!  Πήραν ένα μυθιστόρημα του Ντελόπουλου και το κάναν ιστορία οι μαλάκες !!!  Γαμημένα θρασίμια ! H Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα  που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει τους στρατούς τεσσάρων χωρών ταυτόχρονα, Αλβανίας, Ιταλίας, Γερμανίας, και Βουλγαρίας.  
Αντί να φροντίσουν να καλλιεργήσουν στα παιδιά του δημοτικού υψηλό εθνικό φρόνημα και υπερηφάνεια για την Ελληνική καταγωγή τους αυτά τα γλοιώδη υποκείμενα του υπουργείου α-παιδείας καταρρακώνουν την εθνική τους αξιοπρέπεια , ευτελίζουν τον ηρωικότερο λαό του κόσμου  και εμφυσούν στο παιδικό μυαλουδάκι την  λιποψυχία , τον φόβο , την ανικανότητα κ.α.   
Αυτοί είναι οι υποτελείς της νέας τάξης πραγμάτων :  


Εξ ιδίων κρίνουν τ΄αλλότρια ... τα θρασίμια .Ιδού και το βιβλίο της Γλώσσας , Ε΄ Δημοτικού , σελίδα 44 .


Ας ξυπνήσουν επιτέλους οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων !
Τι διάολο , δεν τους νοιάζει τι σκατά μαθαίνουν στα παιδιά τους ; Και οι δάσκαλοι τι κάνουν ;Κοιτάξτε τώρα από που ζητούν να μάθουν ιστορία τα παιδιά :

Καμία παραπομπή στις ιστορικές βιβλιοθήκες , καμία παραπομπή στις σελίδες του γενικού επιτελείου στρατού ,καμιά παραπομπή σε χρονικογράφους-ιστοριογράφους της εποχής , παρά μόνο αναφορά σε κάποιους ,επί χρήμασι, μυθιστοριογράφους . Από που ρε θα μάθουν τι έγινε στο Ρούπελ , στο Καλπάκι , στο Δίστομο , στην Πίνδο , στην Βόρεια Ήπειρο ...

Περισσότερο θα έλεγα πως κάνουν διαφήμιση παρά ιστορία ... Άντε να χαθείτε δουλικά ...Το διαβάσαμε από το: Οι εβραίοι του υπουργείου α-παιδείας ξαναχτυπούν σε βιβλίο του δημοτικού ... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/11/blog-post_273.html#ixzz3IGkoTZxg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...