Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤ@Ν@Σ: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΛΑΔΕΜΠΟΡΑ" ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ... ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!!!


Κορυφώνεται η κόντρα για τις καταγγελίες Χαϊκάλη, καθώς στο παιχνίδι μπαίνει και η Νέα Δημοκρατία, δημοσιοποιώντας φωτογραφίες που δείχνουν το πρόσωπο που καταγγέλεται ότι αποπειράθηκε να εξαγοράσει τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. είναι στενός συνεργάτης του Πάνου Καμμένου που συμμετείχε ακόμη και σε συναντήσεις του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.

Στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που έδωσε στη δημοσιότητα η ΝΔ, ο Γιώργος Αποστολόπουλος κάθεται εκ δεξιών του κ. Καμμένου, ενώ αριστερά βρίσκετια ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Νότης Μαριάς. Στην απέναντι πλευρά του τραπεζιού είναι ο κ. Τσίπρας που συνοδεύεται από τον δισυθυντή του γραφείου Νίκο Παπά και τον εκπρόσωπο Τύπου Πάνο Σκουρλέτη
.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...