Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

Ο Τσίπρας, η Βαγγελιώ και ο πεντοζάλης!

Τσιτάτα και τίτλους έβγαζε συνεχώς ο Αλέξης Τσίπρας από την Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο. 

Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε πως αν οι Έλληνες δεν ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσουν αξιοπρέπεια για την Ελλάδα, δηλαδή... ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή, αναφερόμενος στο νόμο των αγορών, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα παίζει τη λύρα και οι αγορές θα χορέψουν πεντοζάλι.


Τι ήθελε με τον Τσίπρα η Σχοιναράκη;


Τώρα αυτή είναι εικόνα από το μέλλον ή το παρελθόν να βλέπεις τη Βαγγελιώ Σχοιναράκη να χαιρετάει και να φωτογραφίζεται με τον Αλέξη Τσίπρα;

Η ίδια έχει υποστηρίξει κατ' επανάληψη πως η πολιτική πλέον δεν την ενδιαφέρει και πως έχει αφοσιωθεί στην ηρεμία της και στα παιδιά της. 

Για ποιο λόγο τώρα έκανε αυτή την εμφάνιση κανείς δεν ξέρει. Ή μάλλον κάποιοι ξέρουν αλλά δεν θέλουν να πουν. Και σίγουρα τα ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χάρηκαν πολύ από αυτό τον χαιρετισμό, αφού το σχολίαζαν στην υποδοχή.

Αν πάντως και η Σχοιναράκη βλέπει ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης φρόντισε να δώσει το μήνυμα. Ψηφοδέλτια με επιλογή από τον... λαό! Ούτε καν από τη Συνέλευση. Αν το κάνει αυτό, έχουμε να δούμε πάρα πολλά! 

Περιμένουμε... 
klik prismanews.gr


 ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...