Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Ο Στ Θεοδωράκης έδωσε άδεια στο Τατσόπουλο

Ρε τι άλλο θα δούμε ... Ο πρόεδρος θέλει Δήμα ...ο "βουλευτής" δεν τον θέλει ...αλλά ως φιλελεύθερο κόμμα η ποδήλατο αφήνει ελεύθερη την βούληση
...Θέμα
 Ρώτησα τον επικεφαλής του «Ποταμιού» Στ. Θεοδωράκη εάν θα γίνει δεκτό το αίτημα του Π. Τατσόπουλου να είναι υποψήφιος βουλευτής με το «Ποτάμι» στις επερχόμενες εκλογές: «Θέλει και ρώτημα; Αυτό είναι δεδομένο», είπε ο κ. Θοεδωράκης, αν και, όπως ανάφερε, θα πρέπει να περάσει από κάποιες κομματικές διαδικασίες, οι οποίες στην περίπτωση του Π. Τατσόπουλου θα είναι τυπικές.

Σε παρατήρηση πως συμβιβάζεται το γεγονός ότι το «Ποτάμι» θέλει να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή ενώ ο κ. Τατσόπουλος να δηλώνει πως δεν πρόκειται να ψηφίσει συντασσόμενος με τη γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε: «Ειδικά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας δώσαμε στον Τατσόπουλο άδεια να κάνει ότι θέλει...».
http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...