Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Δανέλλης και Φρ. Λαμπρινός στην κορυφή της λίστας στο ΠΟΤΑΜΙ . ΙΔΟΥ ΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Ο πρόεδρος του ΠΟΤΑΜΙΟΥ Σταύρος Θεοδωράκης αναμένεται να συναντηθεί την Κυριακή με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.
Έρχεται μ' ένα άνεμο αισιοδοξίας στις αποσκευές του για την πορεία του κόμματος.
Η Κρήτη είναι ένας προνομιακός χώρος για τον ίδιο καθώς χωρίς καμία αμφιβολία έχει ρεύμα κάτι το οποίο το διαπιστώσαμε και στις ευρωεκλογές με την εκλογή του κ. Γραμματικάκη.

Όσον αφορά τις υποψηφιότητες δεδομένη πρέπει να θεωρείται εκείνη του πρώην ευρωβουλευτή Σπύρου Δανέλλη ο οποίος είχε εκλεγεί και βουλευτής με τον Συνασπισμό.
Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία και με θητεία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, ήταν και δήμαρχος Χερσονήσου.
Τις τελευταίες ημέρες παίζει και το όνομα του γνωστού δικηγόρου και μέλους της διοίκησης του δικηγορικού συλλόγου Ηρακλείου Φραγκίσκου Λαμπρινού, γιου του Δημάρχου.
Η επιθυμία του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να είναι υποψήφιος με το κόμμα ο κ. Λαμπρινός φαίνεται πως είναι δεδομένη αφού είναι ένα πρόσωπο που συνάδει με το στίγμα που έχει αφήσει το κόμμα τους πρώτες οχτώ μήνες της ζωής του.
Ναι μεν ο κ. Λαμπρινος έχει πλούσια δράση στα κοινά ωστόσο δεν έχει συμμετοχή μέχρι και σήμερα.
Πάντως δεν πρέπει να αποκλείσουμε και κάποιο όνομα έκπληξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...