Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Πόσο κοστίζει η πατρίδα Καμμένε Πάνο;

290413130314_4955
Ο Πάνος Καμμένος θα λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό για την καταστροφή της χώρας του. Το ποιόν του Καμμένου είναι γνωστό και η σχέση του με τα χρήματα είναι επίσης γνωστή. Όποιος δεν γνωρίζει μπορεί να ρωτήσει τον πρώην πεθερό του τον κ. Φιλίππου.

Έτσι μπορεί ο ίδιος σήμερα να καταγγέλει ότι ένας δικός του στενός συνεργάτης πληρώνει για λογαριασμό της κυβέρνησης, ένα δικό του Βουλευτή (έλεος!!!) για να ψηφίσει θετικά στην εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται ότι αυτό που στην πραγματικότητα επιχειρεί, είναι να αποτρέψει τους περισσότερους Βουλευτές του που διακρίνονται από πατριωτική συνείδηση, από το να ψηφίσουν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και κατ’ επέκταση να κρατήσουν τη χώρα όρθια.
Ποιο στόχο εξυπηρετεί άραγε ο «πατριώτης» Πάνος Καμμένος; Αρκεί ένα βλέμα στο παρελθόν του για όσους δεν γνωρίζουν και θα καταλάβουν.
Και μια ερώτηση για να τελειώνουμε Καμμένε Πάνο:
Αν η θετική ψήφος ενός Βουλευτή σου για Πρόεδρο της Δημοκρατίας κοστίζει 3.000.000€ όπως υποστηρίζεις, πόσο κοστίζει η αρνητική ψήφος ενός ολόκληρου κόμματος και η πτώση μιας κυβέρνησης για να έρθει η αριστερά στην εξουσία;
Πόσο κοστίζει η πατρίδα ; Λέγε ρε Καμμένε, πόσο;


πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...