Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΛΙΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΑΤΕ... Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ...!!!


Αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε δήλωση προέδρου συλλόγου αναπήρων, ο οποίος στα πλαίσια της ¨Παγκόσμιας Μέρας Αναπήρων¨, έδωσε συνέντευξη στην οποία ανέφερε πως όταν ένας ανάπηρος χάνει σκέλος σε ατύχημα, πρέπει να σκεφτεί πως ¨Είναι ένας φόρος για τον Αλλάχ, έκανα κάτι και πρέπει να εκτίσω την ποινή γι αυτό¨.

Η συνέντευξη του προέδρου του Συλλόγου Αναπήρων Ανατολίας Οσμάν Κιλίτς δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα kayseriyenihaber που δημοσιεύεται στην Καισάρεια. Στην συνέντευξη αυτή ο Κιλίτς ανέφερε πως τα άτομα που χάνουν χέρι, πόδι ή δάχτυλο θα πρέπει να κερδίσουν την ζωή, πως είναι ανάγκη να γίνεται προσπάθεια να αποτρέπονται τα ατυχήματα και συνέχισε λέγοντας :

¨Όταν μετά από ένα ατύχημα ο άνθρωπος χάνει ένα μέλος του, τότε χαλάει και η ψυχολογία του. Εμείς σε αυτό το σημείο πρέπει να επεμβαίνουμε. Είναι ανάγκη να σκεφτεί πως ¨ Είναι ένας φόρος για τον Αλλάχ, έκανα κάτι και πρέπει να εκτίσω την ποινή γι αυτό, Οι άνθρωποι ζούνε και βλέπουν τα λάθη τους. Έναντι αυτών των λαθών, ο Αλλάχ δίνει κάποιες τιμωρίες. Πρέπει αυτό να το βλέπουμε στην ζωή μας. . Ο Αλλάχ αγαπά πολύ τον δούλο του. Μια, δυό, τρείς, δεν λαμβάνει υπόψη του τα λάθη του δούλου του. Του λέει «Ε βρε δούλε γιατί ακόμη δεν συνέρχεσαι ;» .

……………….

Haber.sol.org 6/12/2014 / http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...