Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΣΕ ΧΡΟΝΟ "ΝΤΕΤΕ"... ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΟ "ΒΗΜΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΤΑΝ ΠΩΣ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ... ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΑΝ....

«Ποιος κατέγραψε τη συνομιλία του Πρωθυπουργού για τη Χρυσή Αυγή

Έτσι τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη εξετάζουν τρία ενδεχόμενα: Πρώτον και βασικότερο, η καταγεγραμμένη συνομιλία να προέρχεται είτε από παγίδευση χώρου ή με έναν απλό «κοριό»-μαγνητόφωνο στο τηλέφωνο εκείνου που δέχθηκε το τηλεφώνημα του κ. Σαμαρά.
Δεύτερον, να είναι έργο από φορητή συσκευή παρακολούθησης που διαθέτουν ξένοι πράκτορες οι οποίοι εκπροσωπούν συμφέροντα διπλωματών με τους οποίους είχαν έλθει σε επαφή τον τελευταίο χρόνο υψηλόβαθμα στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Τρίτο σενάριο, να υπήρξε χρήση φορητής συσκευής που μπορεί να χρησιμοποιεί κάποιος έλληνας επιχειρηματίας ο οποίος επιδίωκε καλές σχέσεις με το ακροδεξιό μόρφωμα. Όμως και πάλι με μικρές πιθανότητες επαλήθευσης.

Παραμένει ωστόσο άγνωστο αν οι κάτοχοι της συγκεκριμένης συνομιλίας έχουν και άλλο ηχητικό υλικό. Με βασικό βεβαίως ζητούμενο την εξυπηρέτηση των πολιτικών συμφερόντων τους τούς επόμενους μήνες αλλά και να μην προδώσουν εκείνους που μαγνητοφώνησαν τις συνομιλίες.»

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΣΕΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΕΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΤΟΧΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...