Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Έκλεισε η Γιαταγάνα με ΣΥΡΙΖΑ στο περίμενε η Μακρή Τις επόμενες μέρες οι ανακοινώσεις από την Κουμουνδούρου. ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ ....

Έκλεισε η Γιαταγάνα με ΣΥΡΙΖΑ στο περίμενε η Μακρή
Οριστικοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συμμετοχή της Χρυσούλας Γιαταγάνα στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης. Αντιθέτως η άλλη ανεξάρτητη βουλευτής, προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή προσπαθεί να κάνει συμφωνία για την εκλογική της περιφέρεια, την Κοζάνη, αλλά συναντά αντιδράσεις από την Κουμουνδούρου. Ο Τσίπρας έχει πει ότι όσοι ανεξάρτητοι δεν ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά στην περίπτωση της Μακρή,  υπάρχουν πολλές αντιρρήσεις και λίγοι σύμμαχοι όπως η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...