Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Ο υπουργός έκανε το καθήκον του: Φωτογραφήθηκε

Ο υπουργός έκανε το καθήκον του: Φωτογραφήθηκε
Την ώρα που η φωτιά στο πλοίο Norman Atlantic μαινόταν και οι επιβάτες διέτρεχαν σοβαρό κίνδυνο για τη ζωή τους, ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, βρήκε την ευκαιρία να πουλήσει... μόστρα.
Το μεσημέρι της Κυριακής, κι ενώ η επιχείρηση διάσωσης βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης ανέβασε στο Twitter μία φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται στο κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού, δήθεν να βρίσκεται «σε διαρκή επικοινωνία με της (sic) ιταλικές Αρχές».
1419839966
Όταν το βράδυ της Κυριακής ο Κώστας Βαξεβάνης ρώτησε ευθέως μέσω Twitter τον υπουργό αν είναι ο ίδιος στη φωτογραφία και αν κάνει μόστρα την ώρα που ο κόσμος πνίγεται, όχι μόνο δεν απάντησε, αλλά «εξαφάνισε» και την επίμαχη ανάρτηση!
Μάλιστα, ο υπουργός έχει "εξαφανίσει" και άλλη ανάρτηση στην οποία εμφανιζόταν σε μία... περίεργη πόζα.
1419840016
Και φυσικά, παραμένουν αναρτημένες αρκετές άλλες φωτογραφίες που τον δείχνουν επί τω έργω...
1419840053
Από το πρωί δεκάδες χρήστες του Twitter σχολιάζουν πως τις κρίσιμες ώρες της διάσωσης, ο υπουργός ασχολιόταν με το να τους «μπλοκάρει» επειδή του ασκούσαν κριτική για τις φωτογραφίες που ανέβαζε.
Πάλι καλά που αντιστάθηκε στον πειρασμό να βγάλει και selfie...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...