Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου 2014

«Κανένας δεν γεννιέται γκέι»

«Κανένας δεν γεννιέται γκέι»
Σάλο έχει προκαλέσει μια τεραστίων διαστάσεων αφίσα η οποία «κοσμεί» πλέον ένα σημείο της εθνικής οδού που περνάει μέσα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ και... αναφωνεί ότι «Κανένας δεν γεννιέται γκέι».


Η διαφήμιση έχει πληρωθεί από μια ομάδα ανθρώπων που πιστεύουν πως μπορούν να αλλάξουν οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων.
Το γκρουπ που αυτοαποκαλείται «Γονείς και Φίλοι των πρώην γκέι και γκέι» ισχυρίζεται ότι υπάρχουν μελέτες πάνω σε δίδυμους που καταγράφουν ότι «κανένας δεν γεννιέται γκέι».
Από την άλλη πλευρά, βέβαια, οι ισχυρισμοί αντίστοιχων ομάδων, αλλά και θρησκευτικών γκρουπ έχει φέρει έντονες αντιδράσεις στον χώρο της επιστήμης με μελέτες και έρευνες να δείχνουν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
Μάλιστα, οι επιστήμονες επικρίνουν έντονα όλες τις αυτοαποκαλούμενες θεραπείες οι οποίες «διορθώνουν την ομοφυλοφιλία» απορρίπτοντάς τες ως εντελώς ανεδαφικές.

Πηγή: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...