Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

Οἱ δικηγόροι ἀπεργοῦν διότι ἦταν ὅλα ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ἔγκλημα!

Οἱ δικηγόροι ἀπεργοῦν διότι ἦταν ὅλα ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ἔγκλημα!Λοιπόν, αφού τα ΜΜΕ δεν μιλούν καθόλου και θάβουν κάθε αγώνα, ας πω μια κουβέντα:
Οι δικηγόροι όλης της χώρας απεργούμε αυτές τις ημέρες όχι για τα καλά του κλάδου μας αλλά για το ότι η κυβέρνηση με το υπό ψήφιση νέο νομοσχέδιο ΚΑΤΑΡΓΕΙ και τα ελάχιστα που διδαχθήκαμε στο Πανεπιστήμιο.
Συγκεκριμένα:

  • Καταργείται ουσιαστικά η εξέταση των μαρτύρων στο ακροατήριο των δικαστηρίων. 
    Δηλαδή ο μάρτυρας πια δεν θα εξετάζεται από τον Δικαστή και τους δικηγόρους ζωντανά, αλλά προσκομίζονται ένορκες βεβαιώσεις, δηλαδή θα έχουμε ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ μάρτυρες, οι οποίοι θα υπογράφουν από πριν ένα έτοιμο ποίημα και αυτό είναι όλο.
  • Δίκες χωρίς ακροατήρια, ναι, αυτή η κυβέρνηση εμπνεύστηκε ακόμα ένα μέτρο φασιστικό το οποίο δεν συναντιέται πουθενά στον σύγχρονο νομικό κόσμο, πέραν εξαιρέσεων.
  • Επίσης, απεργούμε γιατί οι Τράπεζες γίνονται προνομιούχα πρόσωπα στους πλειστηριασμούς. Δηλαδή αν χρωστάς σε Δημόσιο, ΙΚΑ κλπ και σε Τράπεζα, ενώ μέχρι χθες στον πλειστηριασμό είχαν προτεραιότητα το Δημόσιο και άλλοι δημόσιοι φορείς, τώρα θα προηγείται η Τράπεζα και θα παίρνει πρώτα αυτή όσα χρήματα προκύψουν από τον πλειστηριασμό!
    Επιπλέον, αν τυχόν κάνεις ανακοπή εναντίον της διαδικασίας του πλειστηριασμού και δεν δικαιωθείς, δεν θα έχεις δικαίωμα να ασκήσεις ΕΦΕΣΗ σε όλο αυτό.
    Μπαμ και κάτω δηλαδή.
  • Ακόμα, απεργούμε γιατί θα μπορεί πλέον να βγαίνει στο σφυρί ένα ακίνητο στο 1/3 της αντικειμενικής του αξίας! Για ένα κομμάτι ψωμί οι κόποι μιας ζωής!
Αυτή την φορά δεν είναι μια απλή, συνηθισμένη απεργία. Οδεύουμε προς το έσχατο σημείο του πάτου. Δεν γίνεται να πάει παρακάτω.
Η χώρα επισήμως ξεπουλιέται στους Τραπεζίτες Με διαδικασίες fast food.
Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώστε.
Σε εκείνους που ήδη πήραν τόσα δισεκατομμύρια για ανακεφαλαιοποιήσεις και δεν συμμαζεύεται. Που κυνηγούν τον κόσμο κάθε μέρα στα δικαστήρια ακόμα και για οφειλές λίγων ευρώ.
Το τελευταίο ανάχωμα στην Δημοκρατία, που είναι η Δικαιοσύνη, καταρρίπτεται.
Ήταν όλα ένα χοντρό, προμελετημένο ΕΓΚΛΗΜΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...