Δευτέρα, 8 Δεκεμβρίου 2014

Το Discovery ήθελε να γυρίσει ντοκυμαντέρ για τα ανακόντα και βρέθηκε "παλαβός" που δέχθηκε να τον φάει το φίδι!!!Ο Πολ Ροζόλι περιέγραψε τη στιγμή που ένα ανακόντα 5,5 μέτρων τον κατάπιε - «Με έσπασε στο ξύλο»

Για τη στιγμή που ένα ανακόντα μήκους 5,5 μέτρων τον κατάπιε ζωντανό μίλησε ο φυσιοδίφης Πολ Ροζόλι, ο πρωταγωνιστής του δίωρου ντοκιμαντέρ με τον γλαφυρό τίτλο «Eaten Alive»  (Με έφαγε ζωντανό) που θα μεταδοθεί στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας (ώρα Ελλάδας).

Ο Ροζόλι αφού φόρεσε την ειδικά κατασκευασμένη στολή, αλείφθηκε με αίμα αγριόχοιρου και στη....
συνέχεια μιμήθηκε το θύμα του γιγάντιου ερπετού.

Αρχικά το θηλυκού γένους ανακόντα ούτε καν τον πλησίασε οπότε ο Ροζόλι άλλαξε τακτική και από υποψήφιο θήραμα έγινε υποψήφιος θηρευτής ενεργοποιώντας τα αμυντικά αντανακλαστικά του ερπετού που αποφάσισε να προστατεύσει τον εαυτό του.

«Επιτέθηκε κατευθείαν στο πρόσωπο και το τελευταίο πράγμα που είδα ήταν το ανοιχτό στόμα της πριν να γίνουν όλα μαύρα» άρχισε την περιγραφή της ριψοκίνδυνης αλλά παρόλα αυτά μοναδικής εμπειρίας του.

«Και μετά με τύλιξε και άρχισα να νοιώθω τη στολή μου να συνθλίβεται και τα χέρια μου να ξεριζώνονται από τα μανίκια. Ήταν απολύτως τρομακτικό» συνέχισε στη συνέντευξή του στο Entertainment Weekly.

Το σχέδιο ήταν το ανακόντα να καταπιείε τον Ροζόλι μέχρι τη μέση πριν οι συνεργάτες του να τον τραβήξουν έξω αλλά ο ίδιος δεν έχει καταλάβει ακόμα πώς γλίτωσε από το ανακόντα.

«Με έκανε μαύρο στο ξύλο» ήταν η φράση στην οποία συμπύκνωσε την εμπειρία του ο Ροζόλι.

Παρά τις σε βάρος του κριτικές ο φυσιοδίφης επιμένει ότι ο λόγος που γύρισε το ντοκιμαντέρ ήταν για να προκαλέσει το ενδιαφέρον για το ερπετό και όχι για να του προκαλέσει ζημιά.
protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...