Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014

ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK

ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΕ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΣΤΟ FACEBOOK
Η Eliza Dragne από τη Ρουμανία, βρήκε φρικτό θάνατο όταν ο άνδρας τον οποίο είχε γνωρίσει στο Facebook της επιτέθηκε και τη βίασε, χτυπώντας την στο λαιμό με ένα κατσαβίδι.

Η 30χρονη γυναίκα λίγο πριν «σβήσει» είπε στις αρχές ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν ο Nicu Alin Cristea, τον οποίο είχε γνωρίσει μέσω Facebook.
Σύμφωνα με την Mirror, η Dragne είχε απογοητευτεί από τις παλαιότερες σχέσεις της και πίστευε ότι είχε βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του 29χρονου Cristea, με τον οποίο διατηρούσε επαφή μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.
Το θύμα συμφώνησε να συναντήσει τον άνδρα, ο οποίος μάλιστα έκρυβε το γεγονός ότι ήταν παντρεμένος.
Σύμφωνα με τις αρχές ο άνδρας οδήγησε την 30χρονη σε ένα απομονωμένο σημείο, όπου την βίασε και την χτύπησε, ενώ στη συνέχεια την τραυμάτισε με ένα κατσαβίδι στο λαιμό.
Όταν ο δράστης την παράτησε στο δρόμο, το θύμα κατάφερε και πήγε σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου εξέπνευσε αφού μίλησε σε αστυνομικούς για την επίθεση.
Οι αρχές συνέλαβαν τον 28χρονο, ενώ οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...