Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ .ΙSIS /Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΙSIS /Ο ΔΕΚΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΒΙΑΣΤΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Φυλλάδιο σχετικά με τις κατευθυντήριες γραμμές της σύλληψης, κράτησης και σεξουαλικής κακοποίησης των αλλόθρησκων γυναικών εξέδωσε η ISIS.
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Το έντυπο εκτιμάται ότι τυπώθηκε στις 3 Δεκεμβρίου από το «Τμήμα Έρευνας και Fatwa» της τρομοκρατικής οργάνωσης και ενθαρρύνει τη σεξουαλική ομηρεία ως ισλαμικό δόγμα ιδιαίτερα για τους »Λαούς της Γραφής» (ή του Βιβλίου), δηλαδή τους χριστιανούς και εβραίους.
Εξηγεί στους Τζιχαντιστές μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ότι αρκεί η «απιστία» στο Ισλάμ για να αιχμαλωτίσεις κάποια γυναίκα σαν σεξουαλική σκλάβα .
Οι κανόνες για το πώς πρέπει να χειριστούν οι μαχητές τις σκλάβες είναι συγκλονιστικοί. Θεωρείται θεμιτό να βιασθεί μια γυναίκα σκλάβα «αμέσως μετά τη σύλληψη και κατοχή της» και ότι είναι »επιτρεπτό να έχει σεξουαλική επαφή με τη θηλυκή σκλάβα που δεν έχει γίνει ακόμα έφηβη, αν είναι κατάλληλη για την πράξη» .
141838034312 χρονες σκλαβες Γιαζίντι από τις συνολικά 5000
Η σημερινή έκδοση της Independent δημοσιεύει κάποιες από τις ερωτήσεις και απαντήσεις1. Ποια είναι η Αλ-Sabi;

«Αλ-Sabi είναι μια γυναίκα των al-harb [ ανθρώπων του πολέμου], η οποία έχει αιχμαλωτισθεί από τους μουσουλμάνους.
2. Γιατί επιτρέπεται να αιχμαλωτίζουμε μια αλ-Sabi ;
«Αυτό που που καθιστά επιτρεπτό να λάβουμε μια al-Sabi σε αιχμαλωσία είναι η απιστία της στο Ισλάμ. Οι γυναίκες που συλλαμβάνονται εισέρχονται στον Οίκο του Ισλάμ και μετά ο ιμάμης αναλαμβάνει τη διανομή τους».
3 Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με μια αιχμάλωτη;
«Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με κάθε θηλυκό σε αιχμαλωσία γιατί ο Αλλάχ ο Παντοδύναμος, δήλωσε:.« Μακάριοι οι πιστοί που φυλάσσουν την αγνεία τους, εξαιρουμένων των συζύγων τους ή των αιχμαλώτων και των σκλάβων που οφείλουν να διαθέσουν ακόμα και το δεξί χέρι , για να απαλλαχθούν από το αμάρτημα [Κοράνι 23: 5-6] ... »
4 Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με μια δούλα αμέσως μετά τη λήψη και κατοχή της;
»Αν αυτή είναι μια παρθένα, ο αφέντης της μπορεί να έχει σεξουαλική επαφή μαζί της αμέσως μετά την αιχμαλωσία της. Αν δεν είναι παρθένα πρέπει πρώτα να απολυμαίνεται η μήτρα της «
5 Είναι θεμιτό να πουλήσουμε μια γυναίκα σκλάβα;
«Είναι θεμιτό να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να δώσετε ως δώρο τις γυναίκες σκλάβες και τους δούλους, γιατί είναι απλώς μια ιδιοκτησία, η οποία μπορεί να διατεθεί , εφ 'όσον αυτό δεν προκαλεί τη μουσουλμανική ummah, δηλαδή οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία στο Ισλάμ.»
6 Αν το θηλυκό σε αιχμαλωσία έμεινε έγκυος από τον ιδιοκτήτη της, μπορεί στη συνέχεια να πουληθεί;
«Δεν μπορεί πουληθεί, αν αυτή γίνεται μητέρα ενός παιδιού ...»
7 Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με μια σκλάβα που δεν έχει φτάσει στην εφηβεία;
«Είναι θεμιτό να έχουμε σεξουαλική επαφή με τη θηλυκή δούλα που δεν έχει φτάσει στην εφηβεία, αν αυτή είναι κατάλληλη για επαφή. Ωστόσο αν δεν είναι κατάλληλη για επαφή, τότε αρκεσθείτε να την απολαύσετε χωρίς επαφή.»
8/ Είναι θεμιτό να χτυπήσουμε μια γυναίκα σκλάβο;
«Είναι θεμιτό να χτυπάμε τη δούλα ως μέσο ενός πειθαρχικού ξυλοδαρμού (Darb ta'deeb) .Αλλά απαγορεύεται η χρήση του Darb al-takseer (ξυλοδαρμός έως θανάτου) ή του Darb Al-tashaffi (ξυλοδαρμός με σκοπό την ικανοποίηση), ή του Darb Al-ta'dheeb δηλαδή του ξυλοδαρμού με βασανιστήρια. Επιπλέον, απαγορεύεται να την χτυπήσετε στο πρόσωπο.
9: Ποια είναι η γήινη τιμωρία μιας δούλης που τρέχει μακριά από τον αφέντη της; «Αυτή δεν έχει καμία τιμωρία, σύμφωνα με την Σαρία του Αλλάχ;
Σύμφωνα με τη Σαρία του Αλλάχ δεν υπάρχει τιμωρία. Για αυτό χρησιμοποιούμε τρόπους για να αποτρέψουμε κάθε φυγή.
dimpenews http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Ελληνικές Φωνές" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχετε από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...