Σάββατο, 4 Ιανουαρίου 2014

"Περιμενάκιας"-Το νέο ...επάγγελμα που συναντάς και στο Ηράκλειο!

Λύση στο πρόβλημα με την αναμονή στις ουρές και το χάσιμο πολύτιμων ωρών, δίνουν πολίτες και στο Ηράκλειο που εξασκούν το επάγγελμα του "περιμενάκια".

Αυτό που φοβόμασταν ήρθε και στην Ελλάδα, ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ!!!


Η διαδικασία διεύρυνσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή για να το δουν ορατά, όχι μόνο μέσω της δυνατότητας της άρνησης της ελευθερίας...
η της θεραπείας, αλλά και μέσα από τον έλεγχο των κλινικών δεδομένων της ιδιωτικής ζωής του ατόμου . Όπως δημοσίευσε η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it , από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη, θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουνε το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα που θα εφαρμόζονται και στα δημόσια νοσοκομεία κατά τη στιγμή της γέννησης τους.

                                       
Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς και ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία. Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα. Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται /απο την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή για τον Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017. Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις

"ΑΝΟΗΤΟΣ ΚΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΔΙΩΚΩΜΩΔΗΣΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΛΕΕΙ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ

"Με τέτοια πρόσωπα θα επιχειρήσει να κυβερνήσει τον τόπο;"
Ανόητο και επικίνδυνο, αν δεν καταλαβαίνει τα όρια της ελευθεριότητας, χαρακτηρίζει σε δήλωσή του στο "Αγιορείτικο βήμα" ο Μητροπολιτης Σιατίστης Παύλος τον "καρναβαλιστή" αθεόβοφο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλο. 

Διαβάστε τι λέει:  

Το αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας περιέχει ένα μήνυμα!! (βίντεο)diaforetiko.gr : Crop Circle Salinas 600x450 Το αγρογλυφικό που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας περιέχει ένα μήνυμα!! (βίντεο)
Την προσοχή και το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων έχει προσελκύσει το γιγάντιο και περίπλοκο σημάδι που εμφανίστηκε μέσα σε μια νύχτα σε φάρμα στην περιοχή Salinas Valley στην Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με πολλούς ειδικούς, ο σχηματισμός των καλλιεργειών που εμφανίστηκε στο Σαλίνας της Καλιφόρνιας στις 30 Δεκεμβρίου του 2013, στην πραγματικότηταπεριέχει ένα μήνυμα που κωδικοποιείται σε γραφή Braille

Το ζευγάρι που ταξιδεύει στο χρόνο και επιλέγει να ζει στην Βικτωριανή Εποχή!!

diaforetiko.gr : 775955 ee466a96 4f7c 11e3 99bb f61605697d42 600x337 Το ζευγάρι που ταξιδεύει στο χρόνο και επιλέγει να ζει στην Βικτωριανή Εποχή!!
Η Sarah Chrisman και ο σύζυγος της, ζουν στην Βικτωριανή Εποχή.
Η Sarah φοράει κορσέδες αμέσως μετά το δώρο γεννεθλίων που της έκανε ο σύζυγος της για τα 29α γεννέθλια της, ένα δώρο που άλλαξε τελείως τη ζωή της.

Σοκολατόπιτα!

Σοκολατόπιτα!
Υπέροχη σοκολατόπιτα!

Τα υλικα μας
1 φλ. βιτάμ
• 5 αυγά
• 1 1/2 φλ. ζάχαρη
• 1 φλ. αλεύρι φαρίν απ
• 250 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα
• 250 γραμ. σοκολάτα γάλακτος

Γλάσσο
½ φλ. κρέμα γάλακτος
125 γρ. κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Eckhart Tolle: Πως εμποδίζουμε την αρνητικότητα να μας επηρεάσει;

diaforetiko.gr : eckhart tolle 600x353 Eckhart Tolle: Πως εμποδίζουμε την αρνητικότητα να μας επηρεάσει;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Eckhart TolleΗ Δύναμη του Τώρα
Πώς εμποδίζουμε την αρνητικότητα να εμφανιστεί; Πώς μπορούμε να απαλλαγούμε απ’ αυτήν όταν υπάρχει;
Την εμποδίζεις να υπάρξει με το να είσαι απόλυτα παρών. Όμως, μην αποθαρρύνεσαι. Μέχρι στιγμής υπάρχουν ελάχιστοι άνθρωποι πάνω στον πλανήτη που μπορούν να μένουν σε μια κατάσταση συνεχούς παρουσίας, αν και κάποιοι την πλησιάζουν. Σύντομα, πιστεύω, θα υπάρχουν πολύ περισσότεροι.
Όποτε παρατηρείς ότι κάποια μορφή αρνητικότητας έχει εμφανιστεί μέσα σου, κοίτα την όχι σαν αποτυχία, αλλά σαν ένα βοηθητικό σημάδι που σου λέει: “Ξύπνα. Βγες από το νου σου. Γίνε παρών”.

Αν – R. Kipling


R. Kippling: Αν…Αν μπορείς στην πλάση τούτη να περιφρονείς τα πλούτη κι αν οι έπαινοι των γύρω δεν σου παίρνουν το μυαλό,
αν μπορείς στην τρικυμία να κρατήσεις ψυχραιμία, κι αν μπορείς και στους εχθρούς σου να σκορπίσεις το καλό,
αν μπορείς με μιας να παίξεις κάθε τι που ’χεις κερδίσει, στην καταστροφή ν’ αντέξεις και να δώσεις κάποια λύση,
αν μπορείς να υποτάξεις πνεύμα, σώμα και καρδιά, αν μπορείς όταν σε βρίζουν να μην βγάζεις τσιμουδιά,
αν μπορείς στην καταιγίδα να μη χάνεις την ελπίδα, κι αν μπορείς να συγχωρήσεις όταν σ’ έχουν αδικήσει,
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...