Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2014

"Έλληνες δηλώστε πακιστανοί να σωθείτε”


Δωρεάν οι λαθρομετανάστες στα δημόσια νοσοκομεία

Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο Θάνατος της συζύγου … η σωτηρία του... χήρου.
Ο Νέος Κανονισμός Ασφάλισης και Παροχών του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης που έχει στα χέρια του ο Βρούτσης, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" είναι σφαγείο.
Την ίδια στιγμή που ο Α.Σαμαράς έταξε για το 2014 ανάπτυξη, και πρωτογενές πλεόνασμα, με το οποίο θα μοιράσει και λεφτά σε χαμηλοσυνταξιούχους και απόστρατους, ο Κανονισμός μιλάει για "ψαλίδι" στις επικουρικές από 16-45%!
Οι άνθρωποι αυτοί πλήρωναν επικουρικά δεκαετίες ολόκληρες , και τώρα θα "κουρέψουν" τις εισφορές τους, δηλαδή θα τις δημεύσουν, όπως διατάζουν οι δανειστές.
Οι παροχές θα αναπροσαρμόζονται ετησίως ανάλογα με τα δημογραφικα΄δεδομένα, δηλαδή αν δεν τους κάνουμε την χάρη να πεθαίνουμε στο μέλλον θα παίρνουμε "ψίχουλα". Αν πεθαίνουμε νωρίτερα, οι εναπομείναντες θα παίρνουν κάποιο "μπόνους".
Καταργούνται τα πλασματικά χρόνια, και οι αναπηρικές συντάξεις. Όλοι οι ανάπηροι γιατρεύτηκαν, και δεν έχουν ανάγκη φαρμάκων!
Φυσικά έξω από τους νέους σχεδιασμούς δεν μπορούσε να μείνει η σύνταξη χηρείας. Όσες επέλεξαν να κάνουν την δυσκολότερη δουλειά, να μείνουν "βασίλισσες" στο σπίτι και να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους, θα δουν την σύνταξη που τους άφησε ο σύζυγός τους να μειώνεται από το 70% στο 50%! αφού υποχρεώνονται να δηλώσουν οι συνταξιούχοι σύζυγοι ένα επιθυμούν να πάρει η χήρα την σύνταξη τους μετά θάνατον . Εάν ..ναι θα την πάρουν ..μισή .Εάν όχι σχεδόν ολόκληρη. Δεν μας είπαν τι θα γίνει εάν πεθάνει ποιο πριν η σύζυγος η εάν πάρει διαζύγιο τι θα γίνει .
Αν σκεφτεί κανείς και τις ανάγκες που έχουν οι απόμαχοι της ζωής (οι παππούδες μας, και οι γονείς μας) σε φάρμακα, και ιατρικά έξοδα, είναι κατανοητό ότι η κυβέρνηση έχει σκοπό να τους αναγκάσει σε ένα είδος υποχρεωτικής "ευθανασίας".

Θηριώδη τα εγκλήματα κατά των γυναικών στο Αφγανιστάν: Τις βιάζουν δημοσίως! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ "ΒΑΠΤΙΖΟΥΜΕ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣΣε επίπεδα ρεκόρ τα εγκλήματα κατά των γυναικών στη «μετά Ταλιμπάν» εποχή...


Τα βίαια εγκλήματα κατά των γυναικών στο Αφγανιστάν έφθασαν σε επίπεδο ρεκόρ και μάλιστα έγιναν θηριώδη μέσα στο 2013, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων της χώρας -μία ανησυχητική ένδειξη της κατάστασης στον τομέα αυτόν την ώρα που τα ξένα στρατεύματα ετοιμάζονται να αποχωρήσουν.

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό από την "επιδοτούμενη βίλα" του Καμμένου!

Φωτιά παίρνει το πολιτικό σκηνικό με την πληροφορία ότι υπάρχει φαινόμενο ανάλογο της περίπτωσης με το....
εξοχικό του Μιχάλη Λιάπη και με την πεθερά του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου,  όπως το πρωί δήλωσε μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό ο Αδωνις Γεωργιάδης

''ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΓΙΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΑΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ''...

Τέλος μπαίνει στις ουρές για θεωρήσεις βιβλιαρίων υγείας από τον Μάιο και κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση. Σε συνέντευξή του σημειώνει ότι θα γίνονται ηλεκτρονικά και χωρίς αυτοπρόσωπη απογραφή...

Πρέπει αν το δείτε όλοι! Πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας τράπεζας καταγγέλει Βατικανό, ΗΠΑ, Εβραίους, Μασόνους, Πούτιν!!! (Βίντεο) Διαδώστε!!!

http://www.eleysis-ellinwn.gr/images/usrImage/0265880001385311964.jpgΠΩΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

(Αφιερώστε μισή ώρα από τον χρόνο σας για να το δείτε - αξίζει. Είναι και με ελληνικούς υπότιτλους)

Εκτός από την ανάπτυξη της γενικότερης συλλογιστικής της κας Κάρεν Χούντες (http://kahudes.net/), άξια προσοχής είναι τα σημεία όπου αναφέρεται στον πραγματικό λόγο που ο, επίσης βρωμιάρης, Πούτιν στηρίζει την Συρία (για να μην διέλθει ο αγωγός φυσικού αερίου της Σαουδικής Αραβίας από την Συρία και φτάσει στην Ευρώπη, όπου θα σπάσει το μονοπώλιό του!), η "συμμετοχή" του Ομπάμα ως απλού... ηθοποιού στον παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο και φυσικά ο ρόλος του Βατικανού στην όλη ιστορία.

Η κυρία αυτή -ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ- δεν διστάζει να αποκαλέσει αλήτες και απατεώνες όλα αυτά τα διεθνή λαμόγια, τους τραπεζίτες που διαφεντεύουν τον κόσμο και ελέγχουν τις ειδήσεις και τις... συνειδήσεις μας!

Εκείνο που ΔΕΝ αναφέρει η κυρία είναι ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ, η οποία κρύβεται πίσω από όλα αυτά! Τους αναφέρει μόνο ως "Παγκόσμια Τράπεζα" η οποία, όλοι οι ψαγμένοι γνωρίζουν ότι, αποτελεί το βασικό προπύργιο της Μπίλντεμπεργκ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...