Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Πειραιάς: Ομοφυλόφιλοι φιλήθηκαν την ώρα του αγιασμού των υδάτων


Picture
Την ώρα που έριχνε το σταυρό στα νερά του λιμανιού ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ, κάποια ζευγάρια κοριτσιών και αντρών φιλήθηκαν στο στόμα ως ένδειξη διαμαρτυρίας στις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς ο Μητροπολίτης για την ομοφυλοφιλία και το σύμφωνο συμβίωσης.

Μάλιστα μοίρασαν και φυλλάδια στους πιστούς που έγραφαν "Η αγάπη ΔΕΝ είναι αμαρτία»  με την υπογραφή #PustiRiot =λογοπαίγνιο που παραπέμπει στο γυναικείο πανκ συγκρότημα Pussy Riots, το οποίο είχε διαμαρτυρηθεί εναντίον του Ρώσου προέδρου Βλ. Πούτιν με ένα τραγούδι μέσα στον Καθεδρικό Ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, με αποτέλεσμα, ορισμένα μέλη του να καταλήξουν στη φυλακή.

Picture
«Δεν κρυβόμαστε — Δε σωπάμε — Δεν απολογούμαστε. Απαιτούμε ίσα δικαιώματα», αναφέρουν στα ελληνικά και στα αγγλικά οι PustiRiot στην ιστοσελίδα τους (pustiriot.blogspot.com).  Αλλά... όποιος έχει αντίθετη με αυτούς άποψη, με το νέο αντιρατσιστικό νόμο, θα πρέπει ΚΑΙ να κρύβεται ΚΑΙ να σωπαίνει ΚΑΙ να απολογείται, καθώς η ομοφυλοφιλία δεν είναι απλά δικαίωμα. Είναι ένα όπλο στα χέρια των παγκοσμιοποιητών που με μεγάλη υποκρισία θέλουν να προσφέρουν στους ομοφυλόφιλους για δυο πολύ σοβαρούς λόγους: Ένα για να τους βγάλουν από το καβούκι τους για να ξέρουν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ποιοι είναι και όχι η κοινωνία, και δεύτερον να μπορούν και να δικαιολογούν την κάθε προπαγάνδιση/μόδα που ήδη κάνουν προς τους νέους διαμέσου της show biz, της τηλεόρασης, της κινηματρογραφικής σιωνιστικοκρατούμενης βιομηχανίας. Και μην ξεχνάτε το ...'αριστούργημα' γκραν σουξέ "I Kissed a Girl and I Liked IT"!!!! Μακάρι να καταλάβαιναν και οι ίδιοι σε τι παγίδα έχουν πέσει...

Ζήτω!!! Γίναμε κι επισήμως Αφρική!

Το κράτος θα νοικιάζει σπίτια στους άστεγους

Προετοιμάζουν μαζικά συσσίτια με έκτακτα κονδύλια από την Ε.Ε. και θα διαθέτουν φθηνά «νέα προσφυγικά» για τα θύματα των εξώσεων - Οι Ευρωπαίοι εταίροι μάς δίνουν τώρα τα κονδύλια που έστελναν στον Τρίτο Κόσμο.
Picture

Αφρική και με τη σφραγίδα της Ε.Ε. γίνεται η Ελλάδα, η οποία βιώνει μια πρωτοφανή για τα ευρωπαϊκά δεδομένα και τα κεκτημένα ετών ανθρωπιστική κρίση. Ειδικότερα, οι προτάσεις και οι παρασκηνιακές συζητήσεις των Ευρωπαίων εταίρων εντάσσουν τη χώρα μας, μαζί με άλλες της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης, σε ένα ιδιότυπο καθεστώς χώρας «υπό ανθρωπιστική κρίση».

Ετσι, μπορεί η Ελλάδα από την προηγούμενη Τετάρτη να ανέλαβε για πέμπτη φορά στην ιστορία της την προεδρία της Ε.Ε., όμως ταυτόχρονα οι Βρυξέλλες, βλέποντας το αδιέξοδο και τον τρόπο με τον οποίο η χώρα χειμάζεται, αποφάσισαν να αλλάξουν προσανατολισμό και να στρέψουν το Ευρωπαϊκό Σώμα Εθελοντών Ανθρωπιστικής Βοήθειας (European Voluntary Humanitarian Aid Corps) προς χώρες όπως η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ρουμανία και όπου αλλού η Ευρώπη βλέπει «κοινωνικές αποκλίσεις». Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές του «ΘΕΜΑτος», ήδη στην Ε.Ε.  έχει ανοίξει για τα καλά μια πολύ σοβαρή συζήτηση για τη χώρα μας. Ο λόγος για την υιοθέτηση του πλέγματος των επονομαζόμενων «κοινωνικών κατοικιών», δηλαδή της δημιουργίας ειδικών καταλυμάτων στο πρότυπο της Ολλανδίας του 20ού αιώνα, αλλά και της θατσερικής Βρετανίας, όπου θα φιλοξενούνται οι χιλιάδες πλέον νεοάστεγοι Ελληνες, καθώς και όσοι θα οδηγηθούν εκτός κατοικιών τους λόγω του κύματος εξώσεων που αναμένεται.

Με τον δείκτη εξώσεων μισθωτών από κατοικίες να έχει αυξηθεί κατά 30% τα δύο τελευταία χρόνια και με 1,6 εκατομμύρια ανέργους, το θέμα της στέγης λαμβάνει πλέον εκρηκτικές διαστάσεις και ήδη από τον Μάιο η Ε.Ε. απασχολείται προς την κατεύθυνση δημιουργίας ενός συστήματος οργανωμένης πλέον παροχής ανάλογης βοήθειας. Ετσι, το ζήτημα ερευνά ο επίτροπος Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Ενταξης κ. Λάζλο Αντορ, καθώς οι άστεγοι στην Ε.Ε. είναι άνω των 4 εκατομμυρίων, με τους Ελληνες να ξεπερνούν πλέον τις 70.000, αν και η Κομισιόν δεν φαίνεται να γνωρίζει τον ακριβή αριθμό. Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός πως το συγκεκριμένο νούμερο αναλογικά με τον εθνικό μας πληθυσμό φέρνει την Ελλάδα στην υψηλότερη πλέον θέση μεταξύ των 27 κρατών-μελών της Ε.Ε., ενώ πηγές ανθρωπιστικών οργανώσεων αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός με την τάση που επικρατεί ενδέχεται πολύ σύντομα να ξεπεράσει τις 100.000!

Θα πρέπει να τονίσουμε επίσης πως το μείζον πρόβλημα ήδη έχει τεθεί εκ μέρους των τροϊκανών (ομολογουμένως όχι με τρόπο ανθρωπιστικό αλλά κυνικό) σε δύο υπουργεία. Στο υπουργείο Εργασίας, αλλά και στο Ανάπτυξης, στο περιθώριο των συζητήσεων για τους πλειστηριασμούς και τις εξώσεις. Ειδικότερα, ο κ. Πολ Τόμσεν σε επιχειρηματολογία του για τους πλειστηριασμούς και τους κινδύνους αθρόων εξώσεων είχε συγκεκριμένα αναφερθεί στο μοντέλο της «κοινωνικής στέγης» αφήνοντας εμβρόντητους τους Ελληνες διαπραγματευτές. Παράλληλα, και η κυβέρνηση διά του ευρωβουλευτή κ. Κώστα Πουπάκη από τη Ν.Δ. έθεσε έμμεσα το ζήτημα διερεύνησης του περιθωρίου παροχής βοήθειας στην Κομισιόν. Ο κ. Πουπάκης σε ανύποπτο χρόνο τον Μάιο αναφέρθηκε στην ανάγκη πραγματοποίησης «επενδύσεων σε κοινωνικές κατοικίες και υπηρεσίες προς τους αστέγους μέσω διαθέσιμων ευρωπαϊκών κονδυλίων». Η σκέψη αυτή έχει ωριμάσει και πηγές αναφέρουν πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις εκ μέρους της Ε.Ε. και κατόπιν της δικομματικής κυβέρνησης.

Φοβούνται τον αρνητικό αντίκτυπο πριν από τις ευρωεκλογές

Απελπισμένη γυναίκα πιάνει τον σταυρό στην Ρόδο αλλά ένας νεοελληναράς της τον αρπάζει μέσα από τα χέρια [video]
Μέσα σ' αυτό το σύντομο βιντεάκι, υπάρχει όλη η αλήθεια για την Ελλάδα του 2013...
μΧ.
Μια γυναίκα με ετοιμοθάνατο άνδρα καρκινοπαθή που δεν έχει ούτε τα λεφτά να τον κηδέψει βούτηξε και έπιασε το σταυρό στη Ρόδο.

Παρότι έκανε εκκλήσεις στους τοπικούς άρχοντες για βοήθεια κανείς δεν της συμπαραστάθηκε γεγονός που την ανάγκασε στο να κάνει αυτή την πράξη και να περάσει το μήνυμα της.

''Είμαι μητέρα 5 παιδιών άνεργων και σπουδαστών ενώ ο άντρας μου είναι στην Αθήνα ετοιμοθάνατος και δεν έχω χρήματα όχι να τον κηδέψω αλλά να τον κατεβάσω στη Ρόδο'' φωνάζει αγανακτισμένη μπροστά στους ταγούς του νησιού, που βρισκόταν στην εξέδρα, βρεγμένη αφού βούτηξε με τα ρούχα και κατάφερε να πιάσει τον σταυρό πρώτη.

Ο Μητροπολίτης Ρόδου Κύριλλος θα της τον δώσει δικαιωματικά προς το μαρτύριο που περνάει και η ίδια θα φωνάξει ζήτω μέσα από τη ψυχή της ζήτω οι φτωχοί ζήτω η Ελλάδα ειρωνευόμενη αυτούς που για να την αποφύγουν την επέπλητταν για το ότι γέννησε 5 παιδιά.
Μπράβο στον ελληναρά κ*λοπαιδαρά που της άρπαξε τον σταυρό.

ΞΕΦΤΙΛΑ - Ο «ΧΡΥΣΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ» ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ-- ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΑΣ και «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» ΣΕ... ΚΥΚΛΩΜΑ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΙΑΣ...!!!


ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΡΟΖ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ... «ΛΕΥΚΟΣ ΑΡΤΟΣ»...!!! 

Ο Συριζαίος «εργατοπατέρας» της ΔΕΗ --όχι μόνο ο Φωτόπουλος--, αλλά και ο διαβόητος Ρίζος Ρίζος, πού μόλις αποκαλύφθηκε η κατάθεση ...
750.547,84 ευρώ που....
βρέθηκαν σε οffshore  στην Κύπρο, αποφασίστηκε η παραπομπή του  για ξέπλυμα μαύρου χρήματος,  κατάχρηση έναντι του Δημοσίου και για φοροδιαφυγή σε βαθμό κακουργήματος, σε νέα αποκάλυψη προκύπτει ότι το εν λόγω «φρούτο» του Συριζα εμφανίζεται να επένδυε  σε αρτοποιεία που ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων που είχε προσδιορισθεί ότι χρησιμοποιούντο ως «πλυντήριο»

ενός πολυεθνικού... ροζ κυκλώματος...!!!

ΙΔΟΥ ΤΑ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ! ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...