Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2014

Βόμβα Καρατζαφέρη: Κάντε ένα γκάλοπ, Ξηρός ή ...

ΓΚΑΛΟΠ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

"Ο κόσμος υποφέρει περισσότερο από τον Στουρνάρα απ’ ότι υπέφερε... από τον Ξηρό και την παρέα του" Με επιθετική, επαναστατική και αποκαλυπτική διάθεση εμφανίστηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης σε τηλεοπτική του εμφάνιση μιλώντας για τα θέματα τρομοκρατία. 

Η 11η ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Τι χαράτσια έρχονται στην Υγεία από το 2014! Τι θα πληρώνουμε παραπάνωΗ καλή υγεία και η ποιοτική μακροζωία, απαιτούν απλές, αλλά συστηματικές καθημερινές αλλαγές στη ζωή μας οι οποίες μπορεί να επαρκούν για να θεραπευτούμε αλλά και για να διατηρήσουμε ολιστικά την υγεία μας.

1. Κάντε περισσότερο σεξ
Το σεξ έχει πολλά προφανή οφέλη για την υγεία. Μελέτες δείχνουν ότι το σεξ μπορεί να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και να μειώσει την πίεση.

2. Κρατήστε τα δόντια σας καθαρά
Ο διαβήτης, η γέννηση παιδιών χαμηλού βάρους και καρδιακές νόσοι έχουν όλες συνδεθεί με την υγεία του στόματος. Ακόμη και οι καρδιακές προσβολές έχουν συνδεθεί με την κακή στοματική υγιεινή.

3. Χρησιμοποιήστε τον ήλιο
Μια μικρή ηλιοθεραπεία είναι καλή για τη διάθεσή σας και επιτρέπει στον οργανισμό να παράγει βιταμίνη D η οποία παίζει ζωτικό ρόλο στην διατήρηση της υγείας μας.

ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ: ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ!

Τον σφαγέα του ελληνισμού ΚεμάλΑτατούρκ πρότεινε σαν σήμερα στις 12/1/1934, ο Ελευθέριος Βενιζέλος για να πάρει το Νόμπελ Ερήνης! Ο ξεπεσμός και η προδοσία ενός ακόμη εθνάρχη! Διαβάστε την επιστολή. 


Αθήνα, 12 Ιανουαρίου 1934
Κύριε Πρόεδρε,
Για περίπου επτά αιώνες ολόκληρη η Μέση Ανατολή και μεγάλο τμήμα της Κεντρικής Ευρώπης αποτέλεσαν θέατρο αιματηρών πολέμων. Κύρια αιτία γι αυτούς ήταν η Οθωμανική Αυτοκρατορία και το απολυταρχικό καθεστώς των Σουλτάνων.

Η τεχνική της χειραγώγησης


PictureΚαι η τεχνολογία δεν σταματά στην NSA. H σημερινή τεχνολογία στα χέρια της παγκόσμιας ελίτ έχει τέτοιες δυνατότητες που μπορούν να ελέγξουν τόσο τον ανθρώπινο νου όσο και τη συμπεριφορά ολόκληρου του πλανήτη.
Ο Noam Chomsky είναι Αμερικανός καθηγητής στο Τμήμα Γλωσσολογίας και Φιλοσοφίας του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MIT). Έχει συγγράψει πλήθος βιβλίων και άρθρων, ενώ έχει δώσει και εκτενείς διαλέξεις επάνω σε ένα ευρύτατο φάσμα θεμάτων τα οποία περιλαμβάνουν τη γλωσσολογία, τη φιλοσοφία και την ιστορία της διανόησης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...