Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

Εντολή για δίκη της Χρυσής Αυγής μέχρι τον Απρίλη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Εντολή για δίκη της Χρυσής Αυγής μέχρι τον Απρίλη
Αναζητείται φόρμουλα ώστε να απαγορευτεί η κάθοδος της Χ.Α. στις Ευρωεκλογές
Μετά και το νέο κύμα συλλήψεων Χρυσαυγιτών βουλευτών, η κυβέρνηση φαίνεται πως εκτελεί βήμα- βήμα τις εντολές που έχει πάρει από την Ευρώπη αλλά και το πανίσχυρο αμερικανο-εβραϊκό λόμπι για «να τελειώνει με την Χρυσή Αυγή».
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Βρυξέλλες εκφράζουν πλέον ανοιχτά την ανησυχία τους σε Έλληνες κυβερνητικούς αξιωματούχος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.
Θεωρούν ότι το πρώτο δυνατό χτύπημα κατά της Ευρώπης, πρέπει να το αναμένει στις προσεχείς ευρωεκλογές από την Ελλάδα με την άνοδο ακραίων αντιευρωπαϊκών δυνάμεων.
Φυσικά τέτοιες πολιτικές δυνάμεις υπάρχουν ανά την ευρωπαϊκή ήπειρο, ωστόσο στην περίπτωση της χώρας μας ο προβληματισμός κοινοτικών αξιωματούχων είναι διπλός καθώς η Χ.Α. δείχνει να συντηρεί τα ποσοστά της παρά τις πρόσφατες εξελίξεις και τις συλλήψεις των στελεχών της με την κατηγορία της σύστασης, διεύθυνσης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση.

Πιόνι του ΠΑΣΟΚ η «17Ν»-Δείτε την αποκαλυπτική κατάθεση του τρομοκράτη «Κάρλος»
Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που προέκυψαν, με την υποτιθέμενη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, φέρνουμε ξανά στο «φως» της δημοσιότητας απόσπασμα από την κατάθεση που είχε δώσει στον Εισαγγελέα Ιωάννη Διώτη, στις 22 Σεπτεμβρίου του 1995, ένας από τους πιο επικίνδυνους τρομοκράτες παγκοσμίως, στο πλαίσιο της διερεύνησης της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στις 13 Aπριλίου 1983, κατά του Σαουδάραβα πρέσβη στην Eλλάδα.

Φυλακές κολαστήριο – Kαταγγελίες για κύκλωμα με δεσμοφύλακες που οδηγούσαν κρατούμενους σε ισοβίτη για να τους βιάσει


Διαφθορά και βασανιστήρια που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους, φέρεται να διενεργούνται στις Κεντρικές Φυλακές, όπου διερευνάται η ύπαρξη και λειτουργία κυκλώματος με εγκεφάλους κρατούμενους και μέλη δεσμοφύλακες που...
πιστεύεται ότι πληρώνονται για να εκτελούν χάρες σε γνωστό ισοβίτη και μέλη της κλίκας του, για να τους παραδίδουν νεαρούς κρατούμενους τους οποίους βίαζαν κατ' επανάληψη.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ??

Μιχελογιαννάκης: «Με 147 ψήφους θα περνούν τα νομοσχέδια από τη Bουλή»

Ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης έθεσε πρώτος το ζήτημα που δημιουργείται με την προφυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς λόγω των 294ων βουλευτών που θα ψηφίζουν στη βουλή(6 προφυλακισθέντες), η κυβέρνηση θα μπορεί να περνά νομοσχέδια με 147 ψήφους και όχι με 151.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ( ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ).‏ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ..


Ο Σαμαρας δίνει ψήφο στους λαθρομετανάστες!Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.

Π.Ρ.Ο.Δ.Ο.Τ.Ε.Σ

Δείτε τι θα συμβεί φέτος τον Αύγουστο - Συμβαίνει μία φορά κάθε 823 χρόνια!

Αυτό που θα ζήσουμε φέτος τον Αύγουστο συμβαίνει μιά φορά κάθε 823 χρόνια !..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...