Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Nigel Farage: Η Ελλάδα βρίσκεται υπό δικτατορικό καθεστώς


Το απόσπασμα που παρακολουθείτε είναι απο το Ευρωκοινοβούλιο στις 14 Σεπτεμβρίου του 2011. Όσα δεν λένε οι μαριονέτες Έλληνες (;) πολιτικοί για την χώρα μας (πλην Καμμένου), τα λέει ένας Άγγλος...

Χαρακτηρίστηκε ως “η πιο άσχημη γυναίκα του πλανήτη” κι εκείνη κάνει το μίσος κίνητρο για ζωή!. Ο χαρακτηρισμός λοιπόν “άσχημη γυναίκα” είναι κάτι που δεν μας αρέσει και άλλωστε η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αυτό που μας ορίζει. Έχεις σκεφτεί ποτέ τι είναι αυτό που σε ορίζει; Η Η Lizzie Velasquez το έκανε και μάλιστα μίλησε γι' αυτό δημόσια προκαλώντας συγκίνηση με όσα είπε αλλά και δίνοντας έμπνευση σε όλους όσους την άκουσαν.

ΜΗΠΩΣ Ο PAUL WALKER ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ILLUMINATI ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ; {ΒΙΝΤΕΟ}Τα φόρουμ συνωμοσίας έχουν θέσει μια ενδιαφέρουσα θεωρία για τον πρόωρο θάνατο του Paul Walker από αυτοκινητιστικό δυστύχημα το Σάββατο, όπου συνδέουν το περιστατικό, και το αποκαλούν δολοφονία για να αποτρέψουν τον Walker, ο οποίος ήταν μέρος της προσπάθειας για την ανακούφιση των Φιλιππινέζων, εκθέτοντας "μια συνωμοσία για την παροχή στα θύματα του Τυφώνα Haiyan ένα φάρμακο για πρωτότυπο μόνιμο έλεγχο των γεννήσεων κρυμμένο σε προμήθειες φαρμάκων και την επισιτιστική βοήθεια. 


Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
2 Δεκεμβρίου 2013

"Μια άλλη θεωρία είναι ότι ο Walker
ανακάλυψε το βρώμικο χρήμα που κρύβεται για την ανακούφιση από την καταστροφή στις Φιλιππίνες και ότι« θα είχε νόημα, επειδή είχε στην κατοχή του μια εταιρεία που ειδικεύεται στην ταχεία ανακούφιση από καταστροφές . "

Μήπως ο Walker ήταν χωμένος βαθιά μέσα στην διαφθορά, ή ήταν μια δολοφονία τωνIlluminati;


Στη συνέχεια έχουμε την τεράστια ζημιά στο αυτοκίνητο, τα δύο παρακάτω βίντεο δείχνουν το ίδιο αυτοκίνητο με του Paul Walker που σκοτώθηκε όταν αυτός είχε εμπλακεί σε μια συντριβή εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας με μοιραία περιστατικά, και στη συνέχεια, το βίντεο απο μια πανοραμική θέα του αυτοκινήτου του Walker μετά την μοιραία συντριβή.

Δείτε το πρώτο βίντεο απο τρακάρισμα μιάς Porsche Carrera

Τα πρωτόκολλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Δείτε ένα φοβερό άρθρο!«...Αλλά ο κόσμος σήμερα είναι πιο σύνθετος και προετοιμασμένος να δεχθεί μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερεθνική κυριαρχία μιας πνευματικής ελίτ και των παγκόσμιων τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμητέα σε σχέση με τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που υφίστατο μέχρι τώρα». (David Rockefeller, πρόεδρος ιδρυτής της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και της Τριμερούς Επιτροπής, πρόεδρος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων. Εισήγηση που έκανε κατα τη συνάντηση της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στο Μπάντεν Μπάντεν το 1991).
«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ζήτημα θα είναι να ξέρουμε αν θα προκύψει απο κατάκτηση ή απο συγκατάθεση».
(Paul Warburg, Χρηματιστής, μέλος του CFR, του Συμβουλίου Διεθνών Σχέσεων).

Ο ιστορικός του μέλλοντος είναι πολύ πιθανόν ότι θα γράφει για την εποχή μας:
«Στο ξεκίνημα του 21ου μ.Χ. αιώνα, ένα πανίσχυρο παγκόσμιο καθεστώς άρχισε να αιχμαλωτίζει με τα ορατά και αόρατα πλοκάμια του ολόκληρο τον πλανήτη. Η Γη μεταμορφώθηκε σταδιακά σε...
 μία πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή με τις πιο εξελιγμένες και εκλεπτυσμένες μεθόδους καταστολής».

Πού βρίσκεται σήμερα η κεφαλή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου;

(για πρώτη φορά στα ελληνικά)

 Το αυθεντικό κεφάλι του αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στην Αμιένη.

ΑΧΟΥ ΤΑ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΤΑ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΑ ΜΑΝΤΕΨΤΕ... ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ...


Ο πρόεδρος της Νιγηρίας Γκούντλακ Τζόναθαν υπέγραψε ένα νόμο που ποινικοποιεί τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις, αψηφώντας τις πιέσεις και τις επικρίσεις της διεθνούς κοινότητας.

Ο νόμος είχε υιοθετηθεί ομόφωνα από τους Νιγηριανούς βουλευτές τον προηγούμενο Μάιο.

Εκτορας Κουφοντίνας - Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα Αριστούχος και ανένταχτος!

Εκτορας Κουφοντίνας - Ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα Αριστούχος και ανένταχτος!
Είναι το πρώτο παιδί τρομοκρατών που γεννήθηκε στην Ελλάδα και όμως δεν διαφέρει καθόλου από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του.

Ο Κασιδιάρης για διώξεις στον Γ. Τράγκα

Ο Εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης για τις διώξεις & προφυλακίσεις βουλευτων στο ''Χωρίς Αναισθητικό'' με τον Γιώργο Τράγκα.

Καταργούνται οι δύο πρώτες ώρες στα σχολεία!

Με τη μικρή προοσθήκη ενός φραπέ στα χέρια των μαθητών, πρόκειται να εμπλουτσιτούν οι νέες σχολικές πινακίδες Το λεγόμενο Coffee Break, το διάλειμμα δηλαδή που είναι συνδεδεμένο με ολιγόωρες αποδράσεις για καφέ και κουβέντα, θα αποκτήσουν επιτέλους και τα ελληνικά σχολεία, όπως συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες!

Μας πούλησαν! Δείτε το βίντεο! Με αντάλλαγμα να σφραγιστούν όλοι οι Έλληνες η κυβέρνηση υπέγραψε για να πάρει 53 δις ευρώ! Διαδώστε το Έλληνες!!!

Συγκεκριμένα στις 13/12/2012 στο EUROGROUP συμφωνήθηκε να δοθούν τα λεφτά στην Ελλάδα φτάνει να πάρουμε τα συστήματα με το 666.Μας πούλησαν! Δείτε το βίντεο! Με αντάλλαγμα να σφραγιστούν όλοι οι Έλληνες η κυβέρνηση υπέγραψε για να πάρει 53 δις ευρώ! Διαδώστε το Έλληνες!!!

Δυστυχώς οι κυβερνώντες πολιτικοί συναίνεσαν για ακόμα μια φορά στα σχέδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης του Αντίχριστου , και έτσι θα πάρουμε και την επόμενη δόση των περίπου 50 + Δις ευρώ με αντάλλαγμα την ψυχή μας , αφού ένας από τους όρους εκταμίευσης της δόσης είναι και η σταδιακή κατάργηση του ρευστού χρήματος και η χρήση πιστωτικών η χρεωστικών ηλεκτρονικών καρτών με το 666 κάτι που σημαίνει τον πλήρη αποκλεισμό από τα κοινά όπως είναι η εργασία , η δυνατότητα αγοράς τροφίμων , η πληρωμή λογαριασμών κλπ για όποιον δεν θα παραλάβει αυτές τις πιστωτικές χρεωστικές κάρτες.

ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13…..

“Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στο μέτωπό τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα Η το όνομα του θηρίου Η τον αριθμό του ονόματός του” Αποκάλυψη 13:16,17.

Παρακαλούμε θερμά όλους τους επισκέπτες του άρθρου να δουν το βίντεο και να το μεταδώσουν σε όλους τους απανταχού Έλληνες.

Χμμ βόρεια Ντακότα ...δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...