Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

Με το σπαθί της κερδίζει τη ζωή της....

Με το σπαθί της κερδίζει τη ζωή της....

Ρίξτε την πίεση με φυσικό τρόπο!

Ρίξτε την πίεση με φυσικό τρόπο!Επιστήμονες από τη φημισμένη Κλινική Μάγιο, στο Ρότσεστερ της Μινεσότας, έχουν την απάντηση. Όπως αναφέρουν εκτός από τα φάρμακα υπάρχουν και κάποιο φυσικοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να διατηρήσουμε την αρτηριακή υπέρταση  σε φυσιολογικά επίπεδα και ο πιο σημαντικός απ’ αυτούς είναι η διατήρηση ενός υγιούς βάρους, μειώνοντας τα κορεσμένα λιπαρά.

Όπως υποστηρίζουν οι ειδικοί επιστήμονες ο τρόπος ζωής παίζει καταλυτικό ρόλο στην ρύθμιση της πίεσης  και συστήνουν στους πάσχοντες να ακολουθούν τους εξής δέκα χρυσούς κανόνες: 

Τελείωσε η μεσαία τάξη! Αυτά είναι τα επαγγέλματα που θα επιβιώσουν στο μέλλον και ο μισθός θα κυμαίνεται στα...!!!

Τελείωσε η μεσαία τάξη! Αυτά είναι τα επαγγέλματα που θα επιβιώσουν στο μέλλον και ο μισθός θα κυμαίνεται στα...!!!
Τελείωσε η εποχή της μεσαίας τάξης λόγω της οικονομικής κρίσης, εκτιμούν οι Financial Times, που βλέπουν επαγγελματική κυριαρχία των γυναικών μόνο και μόνο επειδή μειώνονται οι μισθοί. Απολαυστικό και δυσοίωνο άρθρο.
Η εμπειρία της μεσαίας τάξης ήταν ανέκαθεν η εξής: Ο άνθρωπος έχει την επαγγελματική του ταυτότητα. Είμαστε αυτό που κάνουμε. Επιλέγουμε επαγγέλματα που ταιριάζουν στον χαρακτήρα μας και στην συνέχεια αυτά τα επαγγέλματα διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας.
Οι σχολαστικοί άνθρωποι γίνονται λογιστές και στην συνέχεια η λογιστική τους κάνει ακόμη πιο σχολαστικούς. Ειδικά οι άνδρες, πάντα καθορίζονταν εν μέρει μέσα από την δουλειά τους.

«Αρχαιολόγοι συγκεκριμένης 'σχολής' παίζουν παιγνίδια με το Δικταίον Άντρον»!

Σοβαρές καταγγελίες από το δήμαρχο Οροπεδίου- οργή στο Λασίθι για την παραποίηση ιστορίας και μύθων με στόχο την...αναδιάταξη του τουρισμού
Με...καζάνι που βράζει μοιάζει το Οροπέδιο μετά την προκλητική απάντηση του υπουργείου Πολιτισμού που επιχείρησε με αφορμή μια ερώτηση στη Βουλήνα...απομυθοποιήσει το μύθο του Δικταίου Άντρου!Στο Λασίθι και όχι μόνο έχουν εξοργιστεί επειδή θεωρούν ότι ‘η απάντηση εκπορεύεται από μια ομάδα αρχαιολόγων που πρόσκεινται σε συγκεκριμένη σχολή και φιλοσοφία, είναι καινούργιο...φρούτο και έχει να κάνει με συμφέροντα αναδιάταξης του τουρισμού’!

«Ο νόμος δεν θα επιτρέψει στον Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος για την Αθήνα» Ο συνταγματολόγος Γ. Σωτηρέλης εξηγεί γιατί…Και η απάντηση του Κασιδιάρη

«Ο νόμος δεν θα επιτρέψει στον Κασιδιάρη να είναι υποψήφιος για την Αθήνα»Τις απόψεις του για τη Χ.Α. και τη δυνατότητα να τεθεί εκτός νόμου εξήγησε μιλώντας το πρωί στον Βήμα Fm ο συνταγματολόγος Γ. Σωτηρέλης, ο οποίος εξήγησε ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει αφού δεν το επιτρέπει το Σύνταγμα. 
  Όπως σημείωσε πάντως ο καθηγητής, θα μπορούσαν να επανέλθουν οι διατάξεις του ΠΔ του 1974 που ίσχυσε μέχρι το 2002.
 Οι διατάξεις αυτές προβλέπουν τη μη συμμετοχή ως υποψηφίων, πολιτών «που διώκονται  για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης και συμμετοχή σ’ αυτήν ή όταν είναι βεβαρημένα τα μέλη ενός κόμματος με εγκλήματα με ρατσιστικό κίνητρο», όπως είπε. Ειδικά για την περίπτωση Κασιδιάρη, που έχει εκδηλώσει την πρόθεση του να είναι υποψήφιος στην Αθήνα, ο κ. Σωτηρέλης τόνισε: 
«Η πρώτη ανάγνωση είναι ότι αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα, δεν θα μπορέσει να κατέβει στις εκλογές. Διότι μετά, εκ των υστέρων, εάν εκλεγεί, θα εκπέσει του αξιώματός του». Πηγή: www.lifo.gr

Απάντηση
 Ηλία Κασιδιάρη στα περί απαγόρευσης της υποψηφιότητάς του ως Δημάρχου Αθηναίων

Σήμερα το πρωί, κάποιος καθηγητής ονόματι Σωτηρέλης δήλωσε ότι δεν θα μπορώ να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων. Είπε επί λέξει αναφερόμενος σε εμένα ότι:"Αν υπάρξει παραπεμπτικό βούλευμα, δεν θα μπορέσει να κατέβει στις εκλογές. Διότι μετά, εκ των υστέρων, εάν εκλεγεί, θα εκπέσει του αξιώματός του".
Το όνομα του κυρίου το άκουσα για πρώτη φορά σήμερα, επομένως δεν μπορώ να έχω άποψη για το επιστημονικό κύρος, την εμβρίθεια και την σοβαρότητά του. Διάβασα όμως ένα σχετικό σχόλιο πολίτη σε ιστοσελίδα και το μεταφέρω εδώ γιατί περιέχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες: "Ο δήθεν διακεκριμένος Σωτηρέλης ήταν ο χειρότερος καθηγητής που γνώρισα στη Νομική Αθηνών. Γι'αυτό παρακαλώ τους φίλτατους δημοσιογράφους να μην αποκαλούν τον κάθε καθηγητή έγκριτο και διακεκριμένο χωρίς να γνωρίζουν και ειδικά χωρίς να έχουν πρώτα ρωτήσει ανθρώπους που είχαν την ατυχία να τους ζήσουν από κοντά ως διδάσκοντες. Είναι επίσης γνωστό στους νομικούς κύκλους ότι ο Σωτηρέλης είναι υψηλόβαθμος τέκτονας σε μεγάλη στοά των Αθηνών".
Ως απάντηση έχω να πω τα εξής:

"... H COCA-COLLA ΕΙΝΑΙ ΦΟΛΑ" ΛΑΝΣΑΡΕΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ ΩΣ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΣΤΟ ΜΙΣΟΣ! -ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Η Coca - Cola έχει ξεκινήσει μια σειρά από τηλεοπτικές διαφημίσεις σε τέσσερις χώρες που απεικονίζουν σχέσεις ατόμων του ίδιου φύλου ως αντίβαρο για στο "μίσος".


Ως μέρος της καμπάνιας “Reasons to Believe”, η Coca - Cola έχει κυκλοφορήσει τέσσερα διαφημιστικά για το κοινό στην Ιρλανδία, την Ολλανδία, την Νορβηγία και την Μ. Βρετανία. Όλα εκτός από το ιρλανδικό διαφημιστικό, δείχνουν δύο άνδρες να κρατούν τα χέρια τους σε μια σκηνή που φαίνεται να είναι το τέλος μιας τελετής "γάμου" ατόμων του ίδιου φύλου.

Βίντεο: Ο Χριστόδουλος Ξηρός μέσω skype!


Τεχνική Συναισθηματικής Απελευθέρωσης

Τεχνική Συναισθηματικής ΑπελευθέρωσηςΜια ανακεφαλαίωση της μεθόδου BSFF του Larry Nims

Τι είναι το BSFF;

Το BE SET FREE FAST? [BSFF?] είναι μια συγκεντρωτική μέθοδος Ενεργειακής Θεραπείας για την εξάλειψη των συναισθηματικών αιτιών και του αυτοπεριοριστικού συστήματος πεποιθήσεων, που βρίσκονται στο υποσυνείδητο, καθορίζοντας αυτόματα και ελέγχοντας τις περισσότερες εμπειρίες μας, την έκφραση και τη συμπεριφορά μας. Αυτά τα ανεπίλυτα αρνητικά συναισθήματα και πεποιθήσεις δημιουργούν και συντηρούν τα ψυχολογικά και σωματικά συμπτώματα, που καταλήγουν σε νοητικές, συναισθηματικές, σωματικές και πνευματικές διαταραχές, συμπεριλαμβάνοντας πολλά προβλήματα υγείας. Σε πολλές περιπτώσεις το BSFF εξαλείφει αυτά τα υποσυνείδητα προγράμματα γρήγορα και απαλά.
Πιστεύεται ότι το BSFF εργάζεται σε βαθύτερα ψυχολογικά επίπεδα  θεραπεύοντας συγκεκριμένα και σκόπιμα τις ανεπίλυτες συναισθηματικές αιτίες και το σύστημα πεποιθήσεων που λειτουργεί αυτόματα στο υποσυνείδητο του ανθρώπου και δημιουργεί το συναισθηματικό πόνο του.
Το BSFF χρησιμοποιεί τη δύναμη του υποσυνείδητου για να εξαλείψει τις ρίζες και αιτίες των φόβων, φοβιών, ενοχών, αυτοαπόρριψης, θυμού, πόνου, λύπης, μίσους, αδικίας, πίκρας και τραυμάτων. Τα ίδια απλά βήματα χρησιμοποιούνται για να εξαλείψουν την τάση επιστροφής του προβλήματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...