Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Εγώ θα είμαι εκεί! - Στέλιος Κυμπουρόπουλος


Εγώ θα είμαι εκεί! - Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Τρίτη 16 Ιουλίου, 20:00 μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη
Μετά από 24 ώρες αφού άρχισε το κάλεσμα, σήμερα Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013, θέλω να σας ευχαριστήσω προσωπικά και τον καθένα ξεχωριστά για την παρουσία σας εχθές στο Σύνταγμα. Δυστυχώς άλλες εκδηλώσεις προγραμματίστηκαν αργότερα την ώρα και στον τόπο που ήταν το σημείο συνάντησης, αλλά και τα ΜΜΕ είχαν προειδοποιήσει για πιθανές διαταραχές στο κέντρο της Αθήνας κατά τις ώρες του καλέσματος. 
Διαβάζω πως δεν ήμασταν πολλοί ή ανησυχίες για το που ήταν ο κόσμος και τελικά δεν ήμασταν τόσοι όσοι δήλωσαν «ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ». Εγώ θέλω να πω πως ας δούμε μια φορά το ποτήρι μισογεμάτο. Για πρώτη φορά βγηκαν άνθρωποι από το σπίτι τους. Βρέθηκαν σε έναν τόπο που τους κάλεσε ένας «τρελός», εγώ. Έβαλαν κάτω την κούραση και την ταλαιπωρία και κατέφθασαν από διάφορες πόλεις της Ελλάδας (προσωπικά γνωρίζω Θεσσαλονίκη και Βόλο). Το μόνο όπλο που χρησιμοποίησαν ήταν η θέλησή τους. Δεν ήταν κάτι που έγινε ανοργάνωτα… ήταν κάτι που έγινε αυθόρμητα! Και πιστέψτε με ΚΑΤΙ έγινε, κάτι διαφορετικό, η αρχή του ΚΑΤΙ ΕΠΟΜΕΝΟΥ. Το ένιωσα γιατί ήμουν εκεί!

Εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη μας!

Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη!

Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες…
με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα.

Ο υπέρτιτλος του άρθρου Walτer Wuellenweber αναφέρει:

«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».

Αγαπητοί ΕΛΛΗΝΕΣ, από το 1981 ανήκουμε στην ίδια οικογένεια. Μόνο που εμείς έχουμε συνεισφέρει, όσο κανείς άλλος στο κοινό ταμείο, δηλαδή γύρω στα 200 δις, ενώ εσείς έχετε, αντίθετα, εισπράξει κατά κεφαλήν, όσα κανείς άλλος, δηλαδή σχεδόν 100 δις. Ουδέποτε λαός βοήθησε μέχρι τώρα με τη θέλησή του, σε τέτοιο βαθμό, και για τόσο μακρύ διάστημα, άλλον λαό. Είσαστε, κυριολεκτικά, οι πιο ακριβοί μας φίλοι.

Περί Προπαγάνδας - Στο παρελθόν οι άνθρωποι αλληλοεξοντώνονταν, στον πολιτισμένο κόσμο αλληλοεξαπατώνται.


propagare-4-430x320
«Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις τους ανθρώπους είναι να τους φοβίσεις».

Νόαμ Τσόμσκι
 


«Εξήντα χιλιάδες επαναλήψεις κάνουν την αλήθεια».


Άλντους Χάξλει
 


«Στο παρελθόν οι άνθρωποι αλληλοεξοντώνονταν,
στον πολιτισμένο κόσμο αλληλοεξαπατώνται».


Σοπενχάουερ
 


Το 2002 στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, το κλίμα ήταν τεταμένο. Διάχυτη ήταν η ανησυχία για τις επιλογές της αμερικανικής κυβέρνησης σχετικά με την μονομερή ανάληψη δράσης εναντίον του Ιράκ.
Ο καπνός από τη καταστροφή των Δίδυμων Πύργων μύριζε ακόμηστα έγγραφα και λόγια των αμερικανών διπλωματών και πολιτικών. 

Η απόφαση είχε ληφθεί. Ο τότε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κόλιν Πάουελ, ήταν έτοιμος να δώσει τη συνέντευξη με την οποία θα ανακοίνωνε στον κόσμο την απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών να εισβάλουν στο Ιράκ.

Τα ΜΜΕ είχαν ήδη λάβει τις θέσεις τους και περίμεναν να προσέλθει ο αμερικανός Υπουργός Εξωτερικών. Το βήμα του αργό,σταθερό και το πρόσωπο του καθρέφτιζε τη σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς έφθανε στο βήμα. Κάποιος του ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Ο Υπουργός κοντοστάθηκε.
Ο προβληματισμός έκδηλος στο πρόσωπο του μετατράπηκε γρήγορα σε αμφιβολία η οποία έδωσε τη σειρά της στην αναποφασιστικότητα. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...