Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΛΛΑΞΟΚΩΛ@ΚΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΥΤΑ..................O Κουβέλης επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ!

Ο Βουδούρης ήταν μόνο η αρχή σ΄αυτή την ιδιάζουσα σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με πρώην πασόκους-δημαρίτες κλπ φρούτα που έγιναν συριζαίοι.
1711Σύμφωνα με πληροφορίες η μετεγγραφή βόμβα στον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο ίδιος ο Πάστορας Κουβέλης! 
Ο Τσίπρας τον προετοιμάζει για επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ώστε ο Κουβέλης αφού εκλεγεί να εντυπωσιάσει και τους ευρωβουλευτές με το ταμεραμέντο του.
Γι αυτό και ο Αλέξης δεν είχε ιδιαίτερο άγχος με την αντίδραση του Λαφαζάνη, τον οποίο και έμμεσα απείλησε: -Θα δώσουμε την μάχη όλοι μαζί (ή θα φύγεις)! Ξέρει πως τρέχουν τα σάλια του Κουβέλη, ο οποίος σε λίγο δεν θα έχει κόμμα για να επιστρέψει στο πρώην μαντρί του Συνασπισμού, αφού στο μεταξύ τα έχει σκατώσει συμμετέχοντας στην συγκυβέρνηση.

Νιώθω πολύ μαλάκας. Με ψέκασαν; Είμαι ποιο πλούσιος από τους… γερμανούς, και δεν το… κατάλαβα;
Είναι που λένε… δόξα τα… λεφτά ..θεός.. υπάρχει.
«Στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από εμάς», υποστηρίζεται σε ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild...
σχετικώς με την πρόσφατη πρόταση της ομοσπονδιακής τράπεζας της Γερμανίας περί συμβολής των ίδιων των πολιτών στην διάσωση μιας χώρας που βρίσκεται σε κρίση.

Τα συμπληρώματα αντιοξειδωτικών ουσιών ίσως επιταχύνουν την εκδήλωση του καρκίνου


Οι καπνιστές και άλλα άτομα που ανήκουν στις ομάδες υψηλού κινδύνου για εκδήλωση καρκίνου του πνεύμονα ενδεχομένως να καθιστούν τους εαυτούς τους πιο ευάλωτους στη νόσο όταν παίρνουν συμπληρώματα αντιοξειδωτικών ουσιών, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Science Translational Medicine.

Βραχυκύκλωμα του ανοσοποιητικού συστήματος!

Όπως υποστηρίζουν ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Γκέτεμποργκ στη Σουηδία, τα αντιοξειδωτικά φαίνεται να επιταχύνουν την εξέλιξη του καρκίνου βραχυκυκλώνοντας μια από τις βασικές αντιδράσεις του ανοσοποιητικού συστήματος στα κακοήθη κύτταρα.

Συγκεκριμένα, οι επιστήμονες παρατήρησαν ότι οι φυσιολογικές δόσεις βιταμίνης Ε και οι μικρότερες δόσεις του αντιοξειδωτικού συμπληρώματος ακετυλκυστεΐνη επιτάχυναν την ανάπτυξη των όγκων στα ποντίκια με πρώιμο καρκίνο του πνεύμονα. Παρατηρήσαμε ότι τα αντιοξειδωτικά προκαλούσαν τριπλάσια αύξηση του αριθμού των όγκων και έκαναν τους όγκους πιο επιθετικούς», εξηγεί ο δρ Μάρτιν Μπέργκο, επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας. «Τα αντιοξειδωτικά προκάλεσαν τον θάνατο των τρωκτικών με διπλάσια ταχύτητα, και η σχέση ήταν δοσοεξαρτώμενη. Αν η δόση ήταν μικρή, οι όγκοι αναπτύσσονταν λίγο. Αν η δόση ήταν μεγάλη, τότε οι όγκοι μεγάλωναν περισσότερο», συμπληρώνει.

Ποιες είναι οι 13 μεγαλύτερες πηγές μικροβίων μέσα στο σπίτι σου...


Τα μικρόβια και τα βακτήρια υπάρχουν σε πράγματα που χρησιμοποιείς συνέχεια; Είναι μία πολύ άσχημη σκέψη αλλά είναι καλό να ξέρεις για να μπορείς να πράξεις καταλλήλως...

Αρχαίοι Εξωγήινοι: Εξωγήινοι και η Κιβωτός της Διαθήκης [Ντοκιμαντέρ]

Ένα βιβλικό κειμήλιο με απίστευτες δυνάμεις.
Μπορούσε να βλάψει, να σκοτώσει και πρόσφερε τη δυνατότητα επικοινωνίας με τον Θεό. Τις οδηγίες για την κατασκευής της, τις έδωσε ο ίδιος ο Γιαχβέ στους Εβραίους κι ο θρύλος λέει ότι τα Χερουβείμ σπινθηροβολούσαν συνεχώς, καίγοντας  τους ανθρώπους και τα αντικείμενα που βρίσκονταν κοντά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...