Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

ΣΟΚ - Έδωσαν άδεια για τεχνητούς σεισμούς στην Κεφαλλονιά ;;;

Το χρονοδιάγραμμα των τεχνιτών σεισμών από την PGS (Λονδίνο 2013)

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό συγκαλείται την Τετάρτη για την αποτίμηση των μέχρι τώρα δράσεων και τον περαιτέρω συντονισμό για την αντιμετώπιση της καταστροφής στην Κεφαλονιά αναφέρουν σήμερα τα media.

Τον πανικό του Μαξίμου μετά τις αποκαλύψεις για την εθνική προδοσία στην Κεφαλονιά από το Lobbystas.gr, μας επιβεβαίωνε πριν από λίγο πηγή που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ούτε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό! Τα στοιχεία του βίντεο από την παρουσίαση της PGS, το καλοκαίρι του 2013 στο Λονδίνο, είναι ακλόνητα και φέρουν τους υπευθύνους προ των ευθυνών τους. Η ελληνική κυβέρνηση έδωσε την άδεια στην Νορβηγική εταιρία να προβεί σε τεχνητούς σεισμούς προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα αποτελέσματα στις έρευνες για φυσικό αέριο και πετρέλαιο.

Επέτρεψε με λίγα λόγια και συνέβαλε στο ξύπνημα των ρηγμάτων στην Κεφαλονιά αλλά και στις υπόλοιπες περιοχές της έρευνας.

Το εθνικό έγκλημα, όσο και αν τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν την αλήθεια και μάλιστα όταν το Lobbystas.gr έχει προβεί ήδη στην σημαντική αυτή αποκάλυψη λαμβάνει διεθνείς διαστάσεις καθ΄οσον ήδη εμπειρογνώμονες μεγάλων ασφαλιστικών εταιριών προγραμματίζουν την έλευση τους στην Κεφαλονιά για να συντάξουν εκθέσεις των πεπραγμένων, αφού κολοσσοί του παγκόσμιου τουρισμού ασφαλίζουν τα ταξιδιωτικά πακέτα σε αυτές τις ασφαλιστικές εταιρίες!

Ἐλευθέρας στὴν κακοποίησιν ἀνθρώπων ἀλλὰ 30.000 πρόστιμο γιὰ κακοποίησιν ἀδεσπότων!

Ἐλευθέρας στὴν κακοποίησιν ἀνθρώπων ἀλλὰ 30.000 πρόστιμο γιὰ κακοποίησιν ἀδεσπότων!1
Τὰ λαμόγια δὲν χάνουν εὐκαιρία νὰ ἐκμεταλλευθοῦν τὸ φιλοζωικὸ κλίμα καὶ νὰ μετατρέψουν σὲ βαρὺ πρόστιμο καὶ τὴν τελευταία κουραδίτσα ἑνὸς σκύλου. 
Τὸ κράτος ἐννοεῖται δὲν προβαίνει σὲ καμμία δαπάνη γιὰ τὴν προστασία τῶν ζῴων ἀλλὰ θεσπίζει βαρύτατα πρόστιμα γιὰ ὅσους φροντίζουν γιὰ χρόνια τὰ ζῷα καὶ μπορεῖ νὰ ἀμελήσουν νὰ μαζέψουν τὰ κακάκια τους. 
Τὸ ἴδιο τὸ κράτος, που θεωρεῖ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ καὶ ΥΓΙΕΙΝΟ νὰ πετάει στὸν δρόμο μία ὁλόκληρη οἰκογένεια ἀνθρώπων γιὰ 1660 εὐρῶ, … ἄρχισε νὰ «νοιάζεται»  γιὰ τὴν ὑγεία τῶν ἀδεσπότων ζῴων καὶ τιμωρεῖ μὲ πρόστιμο 30.000 εὐρῶ ὅποιον τὰ κακομεταχειριστεῖ.

Μιλοῦν γιὰ κατάσχεσεις καὶ …ἐκσπερματώνουν!!!

Μιλοῦν γιὰ κατάσχεση καὶ ...ἐκσπερματώνουν!!!2ΝΔ , ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ… 
…τοποθέτησαν τὴν λέξη ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ παντοῦ στὴν ζωή μας. 
Κατάσχεση πρώτης κατοικίας, κατάσχεση καταθέσεων. 
Κι ἀφοῦ συνηθίσαμε νὰ θεωροῦμε «λογικό» νὰ σὲ πετοῦν στὸν δρόμο, ἐπειδὴ χρωστᾶς 2000 εὐρῶ…
…ἔρχεται κι ὁ ΣΥΡΙΖΑ νὰ φέρῃ στὴν ζωἠ μας τὴν ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ἐπιχειρήσεων. 

Η ΚΒΑΝΤΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ

 θάνατος
Οι περισσότεροι επιστήμονες πιθανότατα θα πουν ότι η έννοια της μετά θάνατον ζωής είναι είτε ανοησία, ή, τουλάχιστον, αναπόδεικτη. Ωστόσο, ο καθηγητής Robert Lanza ισχυρίζεται ότι έχει στοιχεία που επιβεβαιώνουν την ύπαρξη πέρα από τον τάφο – και βρίσκονται στην κβαντική φυσική…
Ισχυρίζεται ότι η θεωρία του biocentrism διδάσκει ότι ο θάνατος, όπως τον γνωρίζουμε, είναι μια ψευδαίσθηση που δημιουργείται από τη συνείδησή μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...