Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

DIGEA: ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!
Μετά τον ΟΠΑΠ, ο Λουρόπουλος “καθάρισε” και για τους νταβατζήδες!
“η ΕΕΤΤ γνωστοποίησε ότι μόνο η εταιρία με την επωνυμία «Ανώνυμη Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Τηλεπικοινωνιακού Παρόχου Ψηφιακών Μεταδόσεων» και τον διακριτικό τίτλο «DIGEA – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε.» κατέθεσε αίτηση συμμετοχής στη διαγωνιστική διαδικασία για τη χορήγηση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής”!!!
Είπατε κάτι για φωτογραφικό διαγωνισμό; Είπατε κάτι για διαπλοκή; Δηλαδή οι νταβατζήδες – καναλάρχες που είναι μέτοχοι στην DIGEA, θα χορηγούν δικαιώματα χρήσης στους εαυτούς τους μέσω της DIGEA! Το κυριότερο; Θα δίνουν δικαιώματα χρήσης και σε όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Ποιές οι πιθανότητες λοιπον να παρει δικαίωμα χρήσης κάποιος που θέλει να συγκρουστεί με τους καναλάρχες και τους εκλεκτούς τους; Δηλαδή με τους προπαγανδιστές του συστήματος εξουσίας;
Μιχαλίτσης (αναδημοσίευση από το radiofono.gr): με στημένο διαγωνισμό όλες οι ψηφιακές συχνότητες στη Digea. Ανέτοιμη η ΝΕΡΙΤ

Με εντολή ΓΑΔΑ "επισκέψεις" αστυνομικών σε σχολεία: "Τι ψηφίζουν οι γονείς σου;", φέρεται να ρωτούν

Καταγγελίες συλλόγων γονέων & κηδεμόνων, αλλά και από μέλη της ίδιας της εκπαιδευτικής κοινότητας, για περίεργες "περιπολίες" ενστόλων σε σχολεία. Τι ισχυρίζεται η ΕΛ.ΑΣ.
Αναστάτωση προκαλεί στην εκπαιδευτική κοινότητα η τακτική των επισκέψεων κλιμακίων αστυνομικών σε σχολικές μονάδες που εφαρμόζουν ορισμένα αστυνομικά τμήματα κατ' εντολήν της ΓΑΔΑ.
Καταγγελίες υπάρχουν από σχολεία της Αγίας Παρασκευής, της Καλλιθέας, του κέντρου της Αθήνας και του Κερατσινίου. Ειδικά στην περίπτωση του Κερατσινίου,μαθητές κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα να δώσουν εξηγήσεις για την κατάληψη του σχολείου τους.

Ζούμε στη χώρα που το τραγικό συναγωνίζεται το γελοίο!

Έρχεται πλήρες ηλεκτρονικό «φακέλωμα» των καταθέσεων και όλων των δαπανών όλων των φορολογουμένων

Ερχεται πλήρες ηλεκτρονικό «φακέλωμα» των καταθέσεων και όλων των δαπανών όλων των φορολογουμένωνΣε ηλεκτρονικό φακέλωμα με στοιχεία τραπεζικών συναλλαγών και τις δαπάνες διαβίωσης που πραγματοποίησαν το 2013 όλοι οι φορολογούμενοι προχωρά η εφορία. Με απόφαση του Χ. Θεοχάρη τράπεζες, επενδυτικές και ασφαλιστικές, εταιρείες, ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, πανεπιστήμια, κολλέγια, σχολές, σχολεία, εταιρείες τηλεφωνίας, ηλεκτρισμού και ύδρευσης και θα πρέπει να αποστείλουν λεπτομερή και ονομαστικά στοιχεία για τους πελάτες τους με πλήρη καταγραφή των δαπανών που πραγματοποίησαν το 2013.
Ακόμα και τα αποτελέσματα διαγνωστικών εξετάσεων, τον τύπο της ασθένειας και το είδος της χειρουργικής επέμβασης θα γνωρίζει η εφορία.
Οι τράπεζες πέραν των στοιχείων που αφορούν κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών, δάνεια, επιταγές, πληρωμές με κάρτες, εμβάσματα θα πρέπει να αποστείλουν καταστάσεις για όλες τις συναλλαγές ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρήσεων που βρίσκονται στη ζώνη υψηλού κινδύνου για φοροδιαφυγή.
Οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις καταστάσεις είναι η 28η Φεβρουαρίου, η 31η Μαρτίου και η 30η Απριλίου ανάλογα με το είδος της δαπάνης.
Το πλήρες κείμενο της απόφασης έχει ως εξής:

Τι πρέπει να προσέξουν επιχειρήσεις και επαγγελματίες με τις νέες ηλεκτρονικές συγκεντρωτικές καταστάσεις τιμολογίων και εισπράξεωνΥποχρεωμένοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά, κάθε μήνα, στο σύστημα TAXISNET, «συγκεντρωτικές καταστάσεις πελατών» με τα στοιχεία για τις εισπράξεις που πραγματοποίησαν τον αμέσως προηγούμενο μήνα, είναι από φέτος περίπου 1,2 εκατομμύρια επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες.
Επιπλέον, όσοι από τους φορολογούμενους αυτούς τηρούν απλογραφικά βιβλία (πρώην β' κατηγορίας) πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, κάθε Απρίλιο, Ιούλιο, Οκτώβριο και Ιανουάριο (στις ίδιες προθεσμίες που υποβάλλουν τις περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ), «συγκεντρωτικές καταστάσεις προμηθευτών» με τα στοιχεία των τιμολογίων και των αποδείξεων που έλαβαν για τις δαπάνες που πραγματοποίησαν το αμέσως προηγούμενο τρίμηνο.

SOS ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ‏‏


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών (Τμήμα εκδίκασης Αναστολών)

Δικηγόρος ζήτησε από τα ΕΤΑΑ-ΤΑΝ-ΤΕΑΔ και ΕΤΑΑ-ΤΥΠΔΑ να απαλλαγεί – εξαιρεθεί από την
καταβολή ασφαλιστικών εισφορών χρονικού διαστήματος από το έτος 2004 έως το έτος 2011 και να θεωρηθεί το βιβλιάριο ασθενείας του. Οι αιτήσεις του προς τα ανωτέρω Ταμεία απορρίφθηκαν, μεταξύ άλλων , για το λόγο ότι η αδυναμία εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών δεν συνιστά κατά νόμο λόγο εξαίρεσης από την καταβολή τους.

ΜΕΤΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΓΕΜΙΣΕ ΜΠΑΓΛΑΜΑΔΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ??????


ΙΔΟΥ Η ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Από τον Πόρτα – Πόρτα
144.600.000.000 ευρω το συνολο δανειων που θα παρουμε απο EFSF (εχουμε παρει 133,5 δις εως και Φεβρουαριο 2014 ). Σας επισυναπτω τους επενδυτες του EFSF.
Τι εστι επενδυτης EFSF; Ειναι οι ΑΓΟΡΕΣ οι οποιοες αγοραζουν τα AAA προιοντα EFSF/χρεος για μεσο ορο 30 χρονια και με κοστος/κερδος/τοκο περιπου 1.2%
Τι μας λενε;
Μας λενε οι παπαγαλοι οτι αν θελησουμε ΚΟΥΡΕΜΑ ΧΡΕΟΥΣ θα εχουμε να κανουμε με τα κοινοβουλια των Δανειστων !!
ΤΙ ΛΕΤΕ; ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΑ;
- ΟΧΙ !! ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ…. 
ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΝΖΙ ΣΚΙΜ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ, ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ -ΩΣ EFSF- ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑ…!
ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο EFSF ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ. ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ η και ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΟΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ !
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑ Ο EFSF; ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ;

- ΟΧΙ !

- ΧΡΩΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ( ΠΙΝΑΚΑΣ 2 -ΑΓΟΡΕΣ )

Αν μονομερως αμφισβητησω το χρεος EFSF…. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΖΟΡΙΣΘΕΙ;

Η Μικρά Ασία των Ελλήνων: Ταξίδι στον χρόνο

Συνεχίζοντας την περιήγησή μας στην περιοχή της Μ. Ασίας, επανερχόμαστε με ακόμη ένα άρθρο, το οποίο ελπίζουμε να σας φέρει πιο κοντά με την ιστορία και την παράδοση των εκεί Ελλήνων.
Μερικές ακόμη από τις γνωστότερες αλλά και σημαντικότερες Ελληνικές πόλεις της Μ. Ασίας, οι οποίες σημάδεψαν τον Ελληνισμό και την πορεία του είναι οι ακόλουθες:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...