Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ - ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

Ο πέντε μηνών Σάμμυ Νικολάγιεφ παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, όταν οι γονείς του τον πήγαν στο..
Sutter Memorial Hospital στο Σακραμέντο, Καλιφόρνια. Εκεί, όμως, οι γονείς του αγοριού Άννα και ο Αλεξ, διαφώνησαν με διάφορες διαδικασίες που γίνονταν στο αγόρι, όπως δίνοντας του αντιβιοτικά, όταν κανένας δεν τα ζήτησε . Μετά από διαφωνίες με το προσωπικό του νοσοκομείου, οι νεαροί γονείς πήραν το παιδί τους από το νοσοκομείο χωρίς την κατάλληλη διαδικασία-εξιτήριο, και ζήτησαν μια δεύτερη ιατρική γνώμη στο Νοσοκομείο Kaiser Permanente , όπου ο γιατρός αφού εξέτασε τον Σάμμυ και απεφάνθη ότι το παιδί ήταν υγιές και φροντισμένο , τον έστειλε στο σπίτι.
Επιστρέφοντας στο σπίτι τους, οι Νικολάγιεφ έκπληκτοι είδαν την Υπηρεσία Προστασίας παιδιών(CPS) της Καλιφόρνια, να καταφθάνει με ισχυρή αστυνομική συνοδεία. Η αστυνομία επιτέθηκε στον Αλεξ Νικολάγιεφ στην αυλή, προκειμένου να πάρει τα κλειδιά του σπιτιού του, τα οποία χρησιμοποίησε για να εισέλθει στο σπίτι χωρίς ένταλμα και πήραν τον τρομοκρατημένο Σάμμυ μακριά από την στοργική αγκαλιά της μητέρας του ... και στην επιμέλεια του κράτους. Ακριβώς έτσι! Και τώρα ο Σάμμυ είναι ακόμα εκεί, όπου οι γονείς του μπορούν να τον επισκεφθούν για μόνο μία ώρα την ημέρα ... ενώ κάμερες δεν επιτρέπονται.
Σωστά!!!!! Στο Σακραμέντο στην Καλιφόρνια! Ακριβώς εδώ στίς παλιές καλές ΗΠΑ! Η κρατική- αστυνομική εξουσία χτύπησε τον πατέρα ενώ απογύμνωσε το αθώο βρέφος από την στοργική αγκαλιά της μητέρας του. Φαίνεται ότι στο νοσοκομείο Sutter δεν άρεσε η κριτική από τους αμερικανικούς πολίτες, γι 'αυτό κάλεσε την Υπηρεσία Προστασίας του Παιδιού, κατηγορώντας τους Νικολάγιεφ για παιδική κακοποίηση και παραμέληση. Το περιστατικό έχει μετατραπεί σε εφιάλτη για την οικογένεια, καθώς όπως φαίνεται, κάθε μέρος του γραφειοκρατικού κράτους θέλει να έχει λόγο στο θέμα, ενώ κανένας από αυτούς δεν είναι πρόθυμος να παραδεχθεί ατασθαλίες και να επιστρέψει το κλεμμένο παιδί.
Ο Aλεξ & η Aννα δεν έχουν κάνει τίποτα λάθος. Δεν έχουν καταπατήσει κανένα νόμο, ούτε έχουν βλάψει κανέναν από ότι γνωρίζουμε. Δεν είναι τρομοκράτες, μαχητές της ελευθερίας, ή μέλη της underground εξέγερσης. Το μόνο τους έγκλημα, σε όλα αυτά, φαίνεται να είναι η πεποίθηση ότι είναι ελεύθεροι πολίτες της χώρας, και στη συνέχεια να ενεργούν με την πεποίθηση αυτή, προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη δυνατή ιατρική φροντίδα, για το παιδί τους.
Δεν κατέστρεψαν ή έκλεψαν νοσοκομειακή ιδιοκτησία από το Sutter Memorial, ούτε παραβίασαν κάποιον νόμο. Εγώ ξέρω!!. Έχω ελέγξει τον εαυτό μου έξω από το νοσοκομείο παρά τις συστάσεις του γιατρού, τρεις φορές σε τόσο πολλά χρόνια και όπως πια φαίνεται είναι ο μόνος τρόπος να βγούμε ζωντανοί. Αν κάνοντας αυτό είχα παραβιάσει κάποιο νόμο, σίγουρα θα είχα τεθεί υπό σύλληψη στο νοσοκομείο όπως ο μικρός Σάμμυ.. Αυτό είναι ένα άλλο πράγμα που ενοχλεί πάνω σε αυτή την ιστορία. Αν οι Νικολάγιεφ είχε παραβίασαν το νόμο, γιατί δεν έχουν συλληφθεί;
Φυσικά, το όλο πράγμα έχει γίνει ένας νομικός εφιάλτης, που είναι κάτι που πάντα συμβαίνει, όταν η κατάσταση είναι λάθος και δεν θέλει το κράτος να χάσει την υπόληψη του ... οπότε το νοσοκομείο και το κράτος θα επιδιώξει να το τραβήξει μέχρι το τέρμα καθώς οι δικηγόροι τους αναζητούν απεγνωσμένα κάποιο σκοτεινό διάταγμα με το οποίο να βρουν νομική βάση. Το ότι οι γονείς κατέχουν διπλή υπηκοότητα των ΗΠΑ και της Ρωσίας, έχει μετατρέψει το πράγμα σε ένα είδος διεθνούς περιστατικού. Εν τω μεταξύ, θα κρατήσουν τον πεντάμηνο Σάμμυ υπό την κηδεμονία του κράτους, το οποίο σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν λίγο πολύ ό, τι θέλουν. Τι θέλει λοιπόν η πολιτεία της Καλιφόρνια και το νοσοκομείο Sutter να κάνει με αυτό το παιδί; Γιατί τον θέλουν τόσο απεγνωσμένα, ώστε να παραβιάζουν ασύστολα τόσα πολλά συνταγματικά δικαιώματα τόσων πολλών Αμερικανών πολιτών; Το σύστημα καταρρέει από μόνο του, προσπαθώντας να αποκρύψει τα πραγματικά κίνητρα και την ανικανότητα, στην περίπτωση αυτή, καθώς τουλάχιστον δύο διαφορετικοί δικαστές αρνήθηκαν να εκδικάσουν την υπόθεση πριν από ένα τρίτο δικαστή που συμφώνησε να εκδικάσει την υπόθεση αργά τη Δευτέρα, και απεφάνθη υπέρ των γονέων!

TO MEΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ

Στην Κύπρο, στο λιμάνι της Λεμεσού, καταπλέει σήμερα το πλοίο του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, το "Cape Ray", προκειμένου πάνω του να μεταφορτωθούν τα χημικά των δύο πλοίων που ήδη ελλιμενίζονται εκεί (το "Ark Futura" της Δανίας και το νορβηγικό "ΤΑΙΚΟ"), καθώς και του τρίτου που αναχώρησε τη Δευτέρα από τη Λαττάκεια της Συρίας. Το ειδικά διασκευασμένο για την υδρόλυση εν πλω (για πρώτη φορά) αμερικανικό πλοίο μονού κύτους, 36 ετών, αφού μοντάρει επιτόπου τις μονάδες υδρόλυσης, θα φορτώσει αρχικά κοντά στους 1.200 τόνους χημικών, διαβαθμισμένων σε τρεις κατηγορίες, για να τα μεταφέρει το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας νότια της Κρήτης, σε διεθνή ύδατα, και να αρχίσει σταδιακά τη διαδικασία εξουδετέρωσης, ξεκινώντας από τα πιο βαριά σε διαβάθμιση χημικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...