Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σαμαράς αντάλλαξε το τρίτο πακέτο βοήθειας με τη “συμφωνία” για τη Κύπρο;


Ένα πρόβλημα που υπάρχει με αυτούς που κυβερνούν είναι ότι νομίζουν ότι απευθύνονται σε ηλίθιους. Η κυβέρνηση ανακαλύπτει συνέχεια σκάνδαλα, η δικαιοσύνη πιάνει ενόχους αλλά στη φυλακή είναι μόνο ο Άκης και όχι όσοι ήταν πίσω του ή όσοι τον στήριξαν.

Ενώ εσείς κοιτάτε προς τα εκεί, οι δρόμοι και η διαχείριση των συχνοτήτων των ΜΜΕ δίνονται στα ίδια σαίνια που καταδυναστεύουν - αν και εμπροσθοφυλακή άλλων - τη χώρα.

Για το πολιτικό παιγνίδι που παίζεται σχετικά με τις ΑΟΖ και τους υδρογονάθρακες έχω μιλήσει σε πολλά προηγούμενα άρθρα. Δεν είναι τυχαίο ότι την περίοδο πρίν τη θλιβερή ανακοίνωση Σαμαρά και Αναστασιάδη για το Κυπρικαό, χημικές βόμβες απο τη Συρία έκαναν βόλτες στη Μεσόγειο, βάζοντας σε κίνδυνο τον τουρισμό της χώρας και την αλιεία της.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ICA: ΕΔΩΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ Το διαβάσαμε από το: ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ICA: ΕΔΩΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Είδαν ότι η δουλειά δεν περπατάει για μια ακόμη φορά, και δεν είναι βέβαια δυνατόν να πάει για εκατομμυριοστή φορά ο Σαμαέλ στην Λίλιθ και να της πεί έλα να τα βρούμε, και δεν είναι δυνατόν η μεγάλη πόρνη της Βαβυλώνος να πάει να πείσει τον μεγαλύτερο απατεώνα για κάποιο σχέδιο η πλεκτάνη που θέλει να επιβάλλει είς βάρος του. Αυτά δεν μπορούν να συμβούν, είναι δεδομένα. Το άρθρο είναι απομαγνητοφώνηση απο την διαδυκτιακή εκπομπή του Λιακόπουλου Δημοσθένη στο Prisonplanet και αναρτήθηκε απο την Αθέατη γνώση. Ετσι, πήγε η Λευκή Αδελφότητα στο συμβούλιο της ICA, και βασιζόμενη στις ιδιότητες του μετάλλου ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ζήτησε οι άνθρωποι να υφίστανται στην κοινωνική τους ζωή πιό έντονα τους νόμους της φύσεως.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΑΔΩΝΙΣ! – “ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ”Θαυμάστε κυβέρνηση με ανόητους υπουργούς, που ευρισκόμενοι στις ΗΠΑ κάνουν ”δηλώσεις”, νομίζοντας ότι ομιλούν σε τηλεοπτικά πρωϊνάδικα Αθήνας, γιά να ”λένε ότι τους κατεβαίνει”

Προειδοποιούν τον υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδη γιά ποινική του δίωξη στις ΗΠΑ

(”συμμετοχή σε συνωμοσία γιά διάπραξη απάτης εις βάρος Αμερικανών φορολογούμενων”)

Ομογενής επιχειρηματίας-δωρητής με σαφέστατη δήλωσή του (διατηρούμε την ανωνυμία του γιά ευνόητους λόγους):

«Αν ο υπουργός ΔΕΝ ανακαλέσει όσα είπε στην Βοστώνη γιά χρήματα εράνου υπέρ Μυρτώ, τις επόμενες λίγες ημέρες, τότε θα ζητήσω την ποινική του δίωξη στις ΗΠΑ γιά ”συμμετοχή σε συνωμοσία γιά διάπραξη απάτης” στο έδαφος των ΗΠΑ και εις βάρος Αμερικανών φορολογούμενων. Ο έρανος διενεργήθηκε παράνομα από την Ομοσπονδία Βοστώνης. Η Ομοσπονδία δεν μπορεί να κάνει εράνους νόμιμα. Η Ομοσπονδία παραβίασε επίσης και τον νόμο επειδή αυτή μάζευε τα χρήματα σε λογαριασμό της, αντί σε ειδικό λογαριασμό γιά την Μυρτώ. Ο κ. υπουργός δεν μπορεί να αποφασίζει γιά χρήματα παράνομου έρανου, ούτε να αποδεχτεί το υπουργείο του προϊόντα παράνομων πράξεων».

ΑΙΣΧΟΣ Βαλλιανάτου. Ο πρωκτός δεν είναι μόνο για να χέζουμε ΒΙΝΤΕΟ . ΣΩΣΤΑ είναι και για κλάσιμο!

Ωραίος ο Βαλλιανάτος. Ειρωνεύεται τους πάντες και τα πάντα. Απολαύστε τον. Ακουστικά εννοούμε.


Σαφέστατα έχει κάθε δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή. Αλλά μέχρι εκεί.

Μπορεί να μην είναι προκλητικός και προσβλητικός.

 Ο κος Βαλλιανάτος είναι επίσης υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων...

Έως τον Ιούνιο έτοιμο το TALOS για τον στρατό των ΗΠΑ [Βίντεο]

.
Μετά την προχθεσινή επισημοποίηση από το αμερικανικό Πεντάγωνο του προγράμματος ARES (Aerial Reconfigurable Embedded System) για την ασφαλή μεταφορά φορτίων στο πεδίο της μάχης, τώρα έρχεται μία ακόμα είδηση για την ήδη γνωστή ανάπτυξη πλήρους στρατιωτικής θωράκισης τύπου "Iron Man" για τους αμερικανούς στρατιώτες.
Οι μελλοντικοί «υπερ-στρατιώτες» του αμερικανικού στρατού, κατασκευάζονται με γοργούς ρυθμούς, υπό την αιγίδα της DARPA(Υπηρεσία Προηγμένων Αμυντικών Ερευνών) και με την αρωγή πλήθους εταιρειών αλλά και ανεξάρτητων φορέων, καταδεικνύοντας τον σωστό τρόπο που πρέπει να υλοποιούνται, τέτοιου είδους προγράμματα.
Σύμφωνα με τον Ναύαρχο Ουίλιαμ McRaven τα εν λόγω τρία απενεργοποιημένα πρωτότυπα, γνωστά στην στρατιωτική διάλεκτο ως (Tactical Assault Suit Light Operator) του προγράμματος TALOS με το παρατσούκλι «Iron Man» λόγω του υπερήρωα της Marvel Comics, αναμένονται να συναρμολογηθούν και να παραδοθούν τον Ιούνιο.

Η ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΥΡΤΟΥΣ... ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...


Για παράνομο έρανο σχετικά με την ακριβή θεραπεία της νεαρής Μυρτούς κάνει λόγο η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου. Τι αναφέρει για τα δικαιώματα εκμετάλλευσης του ποσού

Την έντονη αντίδραση της μητέρας της νεαρής Μυρτούς προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, σύμφωνα με την οποία το ποσό που συγκέντρωσε η ομογένεια στην Αμερική για τη νοσηλεία της κοπέλας, θα συμψηφιστεί με το ποσό που χρωστάει το ελληνικό κράτος στα νοσοκομεία της Βοστώνης.
Η μητέρα της κοπέλας, Μαρία Κοτρώτσου, δήλωσε εξαγριωμένη με τον Άδωνι Γεωργιάδη, μιλώντας στην ομογενειακή εφημερίδα «Πρωινή».

«Δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν, συμπεριλαμβανόμενου και του υπουργού Υγείας, για να επεμβαίνει σε ένα θέμα με χρήματα που μαζεύτηκαν για το παιδί μου, τη Μυρτώ, από την Ομογένεια και πώς αυτά θα διατεθούν, τη στιγμή μάλιστα που υπάρχει νομική εκκρεμότητα (σ.σ. για χρήματα έρανου). Μόνο Δικαστήριο (στη Μασσαχουσέττη) θα επιλύσει το θέμα... Ο κ. Γεωργιάδης, από τότε που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, η Μυρτώ κι εγώ, δεν έκανε ούτε ένα τηλεφώνημα από ενδιαφέρον, δηλώσεις όμως κάνει εκτός Ελλάδας, αγνοώντας τα πραγματικά γεγoνότα στο θέμα των χρημάτων του έρανου και τις εξελίξεις νομικά...» είπε σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρωινή» η τραγική μητέρα και συνέχισε αναφερόμενη στην επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού, Γεωργίας Σαμαρά, στην κόρη της.
«Η επίσκεψη της συζύγου του πρωθυπουργού στη Λάρισα, όπου θεραπεύεται η Μυρτώ, μας έδωσε χαρά...» είπε η κυρία Μαίρη Κοτρώτσου χαρακτηριστικά.

ΕΣΦΑΞΑΝ 90 ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥΚΑΡΑΝ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΚΟΙΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΒΡΙΣΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ...


Ενοπλοι κατέσφαξαν το βράδυ του Σαββάτου δεκάδες ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους Χριστιανούς, σε χωριό της πολιτείας του Μπόρνο, στη βορειο-ανατολική Νιγηρία.

«Σκότωσαν πολλούς, πολλούς ανθρώπους σε επίθεση χθες το βράδυ. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχω, περισσότεροι από 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν», δήλωσε αξιωματούχος της περιοχής από την ομοσπονδιακή πρωτεύουσα Αμπούζα προσθέτοντας ότι οι αρχές υποπτεύονται ότι οι δράστες της σφαγής ανήκουν στην οργάνωση Μπόκο Χαράμ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, 90 κάτοικοι του χωριού σκοτώθηκαν κατά την επιδρομή.

Μετά από τους μαύρους, γιατί να μην παρουσιάσουν και τους εβραίους ως... «Έλληνες»;Γιατί βρίσκονται 
τα οστά των
 Μαραθωνομάχων
 στο Ισραήλ ! 
γιατί άραγε;;; 
Για τον ίδιο λόγο
 που βρίσκονται 
τα οστά των
 ΓΕΦΥΡΑΙΩΝ
 (Εβραίων της 
Αρχαιας Αθήνας)
 στην ΑΘΗΝΑ... ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο 
ΔΙΗΝΕΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ τους 
"ΕΛΛΗΝΕΣ ως ΕΒΡΑΙΟΥΣ" και τους "ΕΒΡΑΙΟΥΣ ως ΕΛΛΗΝΕΣ".... 
Μία "ευγενική ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ" made in Israel... ΕΤΣΙ θα μας ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ... 
όχι σαν τη ΓΑΖΑ! Θα ΕΠΙΚΟΙΚΙΣΟΥΝ την ΙΣΤΟΡΙΚΗ μας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ,
 θα μας βαφτίσουν ΟΛΟΥΣ Εβραίους.... και γι αυτό διάλεξαν μία νεαρή
 Γεφυραία (Εβραία) για να κάνουν αναπαράσταση του κρανίου στο
 Μουσείο .... τάχα ότι ήταν μία "αρχαία Ελληνίδα" η Μύρτις,
 που ουσιαστικά είναι μία Εβραία που πέθανε στο λοιμό...
Myrtis-1

 Μία κακάσχημη κουτσοδόντα με κρόνια στοιχεία και δυσπλασία 
της γνάθου...κλασσική Jewish beauty... ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ!
 ΤΟΣΑ κρανία Ελλήνων σε ανασκαφές, στην Εβραία βρήκαν 
να κάνουν αναπαράσταση (ανάπλαση κρανίου);;;

Παιχνίδια προπαγάνδας Νο2. Στο "All dream game" - στο μπάσκετ, ο Ανετοκούμπο γράφει στην φανέλα του "Greak freak nation". Στα μάτια πολλών λοιπόν αυτός ο άνθρωπος είναι εκπρόσωπος της φυλής των Ελλήνων.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ..ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ!

Το παρακάτω ανώνυμο ως συνήθως σχόλιο, θέλει να μας μάθει και δημοσιογραφία και αγγλικά αναφορικά με το Greek Freak Nation που ανήρτησε την φανέλα του ο Έλλην (κατά τα άλλα) Αντετοκούμπο. Διαβάστε το σχόλιο του εξυπνάκια ανώνυμου και πιο κάτω ας πάρει στα μούτρα την απάντηση του ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη, μπας και ξεστραβωθεί!
Σχόλιο ανώνυμου-εξυπνάκια: "ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΓΓΛΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΖΩΑ..ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ,ΤΟ NATION ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ "ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΤΟΥ ΝΒΑ" ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ,ΑΛΛΟ "GREEK FREAK" NATION ΚΑΙ ΑΛΛΟ NATION OF GREEK FREAKS ΠΡΟΦΑΝΩΣ.ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΚΑΜΑΚΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑΙΝΑ ΚΑΙ ΦΛΕΡΤ ΠΧ".
Απάντηση ιατρού Κυπριανού Χριστοδουλίδη: 
Στην υπηρεσία του αθλητισμού και της φρίκης

Στο χώρο του πολιτισμικού αθλητισμού - το διαφημιστικό σύνθημα λέει : "στην υπηρεσία του αθλητισμού και του πολιτισμού " - εκτός άλλων κυκλοφορεί και το "ομαδάρα θεά". Άλλωστε, μη ξεχνάμε ότι ο Μαραντόνα λατρεύεται στη χώρα του σαν άγιος. Επόμενο είναι κάθε το σχετιζόμενο με τη μπάλα των χεριών ή των ποδαριών να αποκτά θρησκευτική χροιά, τώρα μάλιστα που οι θρησκείες αρχίζουν έκδηλα να ξεφτίζουν. 

Το κενό αναπληρώνουν η "θεά ομαδάρα", οι ποδοσφαιριστές και βολεϊμπολίστες "θεοί" και πολλοί άλλοι επιδιδόμενοι σε αθλήματα και (άθλιους) άθλους. Ήδη εμείς ετοιμαζόμαστε να βαφτίσουμε το νέο γήπεδο της ΑΕΚ σε "στάδιο Αγία Σοφία". Τα "γαμοσταυρίσματα" και οι "χριστοπαναγίες" θα ακούγονται στον πλέον κατάλληλο με ονομασία χώρο..

Η γλώσσα συνοδεύει όλη αυτή την κατρακύλα, για να έχουμε, έτσι, και την ιδιάζουσα διάλεκτο της εξέδρας με τις εκδοχές του greek freak nation, όπου άλλοι το θέλουν απαξιωτικό για τους Έλληνες και άλλους να το θεωρούν επαινετικό.

Τόσο οι πρώτοι, όσο και οι δεύτεροι ξεχνούν ένα πράγμα, ότι το freak έχει ελληνική την προέλευση - εκ του φρίττω, όθεν και η φρίκη - το δε σπουδαιότερο, για τους ρέκτες του διαφημιστικού μηνύματος "στην υπηρεσία του αθλητισμού και του πολιτισμού", είναι ότι οι δαίμονες φρίττουν. Δεν μπορούν όμως να εκδηλώσουν τη φρίκη τους. Γι΄ αυτό, βρίσκουν έτοιμους όλους εκείνους που τρέχουν να απολαύσουν το θέαμα με τον Μαραντόνα, τον Αντετοκούμπο και πολλούς άλλους των αθλιότατων σημερινών αθλημάτων. Οι ταλαίπωροι δεν ξέρουν ότι έχουν γίνει όντως "φρικιά". 


Αν είναι, λοιπόν, να χαιρόμαστε διότι είμαστε το έθνος των φρικιόντων, τότε, μας αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Συλλυπητήρια θα ήταν καλύτερα να γράψω, αλλά δεν χρειάζεται. Η κατάθλιψη όλων είναι γεγονός και η μανία του ποδοσφαίρου επιβεβαιώνει απλά το ψυχωσικό νοσηρό μας υπόβαθρο

ΒΙΝΤΕΟ- Βαλλιανάτος: Ήμουν συνοδός ανδρών

ΒΙΝΤΕΟ-Βαλλιανάτος: Ήμουν συνοδός ανδρών
ΒΙΝΤΕΟ-Βαλλιανάτος: Ήμουν συνοδός ανδρών
Για την απόφαση του να αποκαλύψει δημοσίως ότι είναι φορέας του AIDS μίλησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Όπως είπε ήθελε να σοκάρει αλλά και να στείλει ένα μήνυμα προς όσους αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα. Επίσης ανέφερε πως έχει υπάρξει συνοδός ανδρών στο εξωτερικό. Παράλληλα τόνισε ότι σε περίπτωση που εκλεγεί δήμαρχος θα παντρεύει ομόφυλα ζευγάρια. Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Ρατσιστικό παραλήρημα για Αντετοκούνμπο

Η άγνοια είναι κακό πράγμα. Ρατσιστές μέσω ιστοσελίδων και μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν εξαπολύσει επιθέσεις στον Θανάση Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του φτάνοντας στο σημείο να ζητήσουν ακόμη και την αφαίρεση…

της ελληνικής υπηκοότητας που μόλις πέρσι και μετά από πολύ κόπο απέκτησαν.

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!

ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ!!!!!!!!!!ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!

Με εντολή Τρόϊκανών, δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ για διάλυση του ΕΟΠΥΥ και χιλιάδων απολύσεων
Δημοσιεύτηκε απόψε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος για το
 Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας (ΠΕΔΥ), που μετατρέπει τον ΕΟΠΥΥ
 σε αγοραστή υπηρεσιών υγείας και εντάσσει τις Μονάδες της Πρωτοβάθμιας 
Φροντίδας Υγείας στο ΕΣΥ. Προβλέπει μεταξύ άλλων το προσωρινό κλείσιμο
 των πολυϊατρείων του ΕΟΠΥΥ...
και τη μετατροπή τους σε κέντρα υγείας αστικού τύπου, καθώς και την ένταξη
 8.500 εργαζομένων στις Μονάδες του ΕΟΠΥΥ σε καθεστώς διαθεσιμότητας-κινητικότητας. 
«Για οριστική ταφόπλακα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, αφήνοντας 
έωλους χιλιάδες γιατρούς και εκατομμύρια ασθενείς» κάνει λόγο ο Ιατρικός
 Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), και καλεί τους συμβεβλημένους γιατρούς-μέλη του
 «να αναστείλουν τώρα τις συμβάσεις τους, οι οποίες ούτως ή άλλως τον 
επόμενο μήνα καταργούνται και να συνταχθούν, ολοι μαζί, σε μια πανιατρική 
προσπάθεια διεκδίκησης της επιβίωσής τους μέσα από συλλογικές συμβάσεις».
Ο ΙΣΑ προτείνει μια μεταρρύθμιση από μηδενική βάση που θα επιτρέπει την 
ελεύθερη επιλογή γιατρού σε κάθε ασθενή, και τη συμμετοχή όλων των 
γιατρών στον ΕΟΠΥΥ μέσα από συλλογικές συμβάσεις, με αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση. 
Παράλληλα, καλεί τους γιατρούς να δώσουν το «παρών» την Τετάρτη στις 
13:00 στην Πανιατρική-Πανυγειονομική συγκέντρωση διαμαρτυρίας που
 προγραμματίζει στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ 

Δεν είχα ιδέα για τον νόμο 3907 του 2011...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ;
ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ
Νόμος 3907 του 2011, άρθρο 37 παρ.5:
"Σε περίπτωση αδυναμίας των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών να διασφαλίσουν με ίδιους πόρους ή μέσα ότι οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων η απομάκρυνση έχει αναβληθεί, απολαμβάνουν κατά το χρονικό διάστημα της αναβολής, στοιχειώδεις όρους αξιοπρεπούς προσωρινής στέγασης σε εγκαταστάσεις δημόσιου ή κοινωφελούς χαρακτήρα και γενικότερα ότι καλύπτουν τις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες, μπορεί να επιτραπεί, μετά από σχετική άδεια, να απασχολούνται ως μισθωτοί σε τομείς απασχόλησης σε συγκεκριμένες περιοχές της Χώρας.
Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται μετά από πρόταση των Υπουργών Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Προστασίας του Πολίτη, καθορίζονται οι τομείς απασχόλησης και οι περιοχές της Χώρας όπου μπορούν να ασχολούνται ως μισθωτοί οι υπήκοοι τρίτων χωρών των οποίων έχει αναβληθεί η απομάκρυνση, το καθεστώς της ασφαλιστικής τους κάλυψης, οι όροι, οι προϋποθέσεις, οι διαδικασίες και τα αρμόδια για τη χορήγηση της άδειας εργασίας όργανα, καθώς και κάθε άλλο σχετικό θέμα."
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 25.000 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΜΟΝΟ 2000. ΠΟΣΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ.
ΑΠΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΚΑΝΟΥΝ....
ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΕΡΓΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΟΖ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...
(Να αναμένεις και την επίσημη πρεμιέρα του έργου
"Η Κοσοβοποίηση της Μακεδονίας"
.....Σύντομα στα σχολεία της περιοχής σου....)

Γιατί δεν βάζουν τον… Κατέλη που έχει και…megaλύτερη εμπειρία;

Στο ψηφοδέλτιο του Άρη Σπηλιωτόπουλου μπαίνει δυναμικά ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, θέλοντας κι αυτός να δώσει τη μάχη του ώστε η Αθήνα να ανακτήσει τη χαμένη της λάμψη. Στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του ο Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε επί λέξει:
"Η Αθήνα η πόλη μας έχει σήμερα περισσότερο από ποτέ ανάγκη από ένα νέο ξεκίνημα. Πρέπει να ξαναβρεί την ευρωστία της, τη χαμένη της δύναμη. Θέλω πολύ να ανήκω στην ομάδα του προκειμένου να δώσουμε στην Αθήνα τη χαμένη της λάμψη"πηγη

ΝΙΓΗΡΙΑ….μια χώρα γεμάτη έλληνες μπασκετμπολίστες

Πραγματικά είναι πολύ σημαντική η προσέγγιση που έκαναν αυτοί που μας εξουσιάζουν, στο θέμα της προβολής της χώρας….(όχι του έθνους…αλλά του χώρου), με τον νεαρό έλληνα απο την ΝΙΓΗΡΙΑ, η αλλιώς …Νιγηριανό απο την Ελλάδα, να κουνά μια ελληνική σημαία….
Είμαστε τόσο πεπεισμένοι ότι το πρόβλημα του έλληνα με τα χαράτσια , θα λυθεί απο Νιγηριανούς που θα κουνάν ελληνικές σημαίες, ώστε καλό θα ήταν να φροντίσουμε τα 190.000.000 Νιγηριανών να έρθουν εδώ.
Στον σύνδεσμο που ακολουθεί ΕΔΩ, θα μάθετε για την Νιγηρία, στην οποία όταν κάποτε ο νεαρός μπασκετμπολίστας επιστρέψει, δεν θα αποτελεί μέρος της φυλης των ΙΜΠΟ, αλλά της Ελληνικής μειονότητας.
ajivma
Στην εικόνα, μέλη της ελληνικής μειονότητας στην Νιγηρία στο διάλειμα διαβούλευσης με την τρόικα

Σαμαράς: “Mε τη βοήθεια του Θεού στεκόμαστε όρθιοι” ...Κάθε σπίτι και… δάνειο, κάθε παράγκα και… άστεγος,
Πάνω από δύο εκατομμύρια καθυστερούμενα δάνεια στο στάδιο της καταγγελίας είναι ο τραγικός απολογισμός της κρίσης για νοικοκυριά, επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις, που έχουν οφειλές από στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια έως ένα εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την «Καθημερινή» πρόκειται για δάνεια που έχουν πάψει να αποπληρώνονται για χρονικό διάστημα άνω των τριών μηνών, γεγονός που περιορίζει τον αριθμό εκείνων που εξακολουθούν να εξυπηρετούνται στα πέντε εκατομμύρια περίπου, στα οποία περιλαμβάνονται και τα δάνεια που έχουν ρυθμιστεί και τα οποία αριθμούν περί το ένα εκατομμύριο.
Σύμφωνα με τα συγκεκριμένα στοιχεία, τα δύο εκατ. καθυστερούμενων δανείων περιλαμβάνουν 800.000 καταναλωτικά, 900.000 πιστωτικές κάρτες, πάνω από 100.000 μικρά επιχειρηματικά δάνεια, αλλά και 300.000 στεγαστικά

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...