Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014

Ο Σάκης Μπουλάς εξομολογείται: “Τι θα έκανα αν ήταν η τελευταία μου ημέρα στη γη..”diaforetiko.gr : mpoulas5 Ο Σάκης Μπουλάς εξομολογείται: Τι θα έκανα αν ήταν η τελευταία μου ημέρα στη γη..

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηγεωργίου μάς εστειλε αυτήν τη συνέντευξη που έιχε πάρει από τον δημοφιλή ηθοποιό και τραγουδιστή, που απεβίωσε σήμερα, τον Οκτώβριο του 2010. 
Το θέμα της ήταν συγκεκριμένο: Τι θα κάνατε αν ήταν η τελευταία μέρα σας στη γη…
Δέχτηκε αμέσως, σημειώνει ο δημοσιογράφος. «Πάντα μου άρεσε το black χιούμορ!». Χαμογελούσε, αυτοσαρκαζόταν, έβαζε τα δάχτυλά του ανάμεσα στα μούσια του όσο απαντούσε, και κοιτούσε με χαρά τον κόσμο που ήταν μαζεμένος στην πλατεία Καρύτση…
Από τι θα προτιμούσατε να «πάτε»; 

H «πηγή» της πανδημίας γρίπης του 1918 ήταν τα πτηνά.Έρχεται κάτι στο μυαλό σας; Γιατί στο δικό μας έρχεται...


Το στέλεχος του ιού της γρίπης που προκάλεσε την πανδημία του 1918 πιθανότατα ξεκίνησε από οικόσιτα και άγρια πτηνά στη Βόρεια Αμερική και όχι από ένα «πάντρεμα» στελεχών που πλήττουν ανθρώπους και χοίρους.
Μια νέα μελέτη που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση «Nature» ...

Πάνε για φυλακή σύσσωμη την ΚΟ της ΧΑ! - Θα ... ζηλεύουν ο Moυσολίνι, ο Χίτλερ, ο Στάλιν κλπ

Πρώτο βήμα για να τεθεί εκτός νόμου το κόμμα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσής Αυγής αποτελεί η αίτηση άρσης ασυλίας σύσσωμης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή και οτιδήποτε άλλο είναι από τις εφέτες ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα ( σύζυγος στενού συνεργάτη του Κουβέλη)  και Μαρία Δημητροπούλου.
Σε πολιτικό επίπεδο πρόκειται για μία καθαρή δημοκρατική εκτροπή και παραβίαση θεμελιωδών διατάξων του Συντάγματος (όχι πώς ότι έχει γίνει μέχρι στιγμής στις διώξεις συνάδει με το Σύνταγμα και τους νόμους της χώρας) και πλέον είναι ένα ζήτημα για το πώς θα αντιδράσει η εθνικιστική παράταξη.
Το να ζητεί ένας εισαγγελέας από τους πολιτικούς αντιπάλους ενός κόμματος να συλληφθούν οι βουλευτές του κόμματος αυτού και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο, σίγουρα κάνει τους μακαρίτες Σαλαζάρ, Μουσολίνι, Φράνκο, Στάλιν, Χίτλερ κλπ. στην κόλαση όπου βρίσκονται να διερωτηθούν "Γιατί δεν το είχαν σκεφθεί και οι ίδιοι αντί να ξοδεύουν χρήματα σε σφαίρες"...

Πέθανε ο Σάκης Μπουλάς

Πέθανε ο Σάκης Μπουλάς 

Έφυγε από τη ζωή σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο «Υγεία» ο σπουδαίος ηθοποιός και τραγουδοποιός Σάκης Μπουλάς, σε ηλικία 60 ετών, έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. 


«Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια», γράφει το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου. 

Διαβάστε τι γράφει μια Ελβετίδα γιατί ο κόσμος μισεί τους Έλληνες

Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες»!
Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε “ψυχικά καταπιεσμένη” γιατί “Οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη
Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες”!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...