Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα

Καθαρά Δευτέρα αύριο! Καλά Κούλουμα να έχουμε!!! Καλά να περάσετε και να ξεκουραστείτε!!! Ελπίζω και ο καιρός να είναι σύμμαχος όλων όσων επιθυμούν να βγουν και να πετάξουν αετό αλλά και να απολαύσουν τις λιχουδιές που ζητά το έθιμο αλλά και που λαχταρούν κοντά στη φύση!
Aς δούμε αναλυτικά μερικές προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα που θα σας αρέσουν, ελπίζω. Πιάτα εύκολα και νόστιμα για μικρούς και μεγάλους.
Θα σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να περάσετε μιαν υπέροχη Κ.Δευτέρα 
Η αγαπημένη λαγάνα που αύριο έχει την τιμητική της!!

Ταραμάς
Ντιπ με μαυρομάτικα φασόλια και πατάτα
Μαυρομάτικα φασόλια με ζόχια

Ο κόσμος αλλάζει και όσα ζούμε είναι μόνο η αρχή…


c0063-storm-clouds-54
Θα πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε πως η παγκόσμια γεωπολιτική μεταβολή είναι ένα υπαρκτό γεγονός, απολύτως επικίνδυνο για όποιον τολμήσει να του αντισταθεί και η Ελλάδα αποτελεί ένα μικρό, αλλά διόλου ασήμαντο κομμάτι αυτής της πολύ προσεκτικά σχεδιασμένης και χρονικά εκτελεσθείσας βίαιης επαναδιάταξης του παγκόσμιου γεωπολιτικού χάρτη, με δυνάμεις που συσπειρώνονται για να διαλύσουν τα εθνικά κράτη, να επιβληθούν σε κοινωνίες και λαούς και να εξαναγκάσουν σε παγκόσμια αποδοχή όλα εκείνα που μέχρι πριν λίγα μόλις χρόνια θα ήταν αδιανόητα ακόμη και να λεχθούν.
Άραγε, ποιος θα φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, ότι μερικές χιλιάδες διαδηλωτών, με επιλεγμένη δημοσιογραφική κάλυψη, θα μπορούσαν να χτυπήσουν στην «αυλή» της αναποφάσιστης Ρωσίας, η οποία αντιμετωπίζει το δίλημμα υποταγής στη Νέα Τάξη ή αντίστασης σε αυτήν μέχρι τελικής πτώσης ή νίκης…
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...