Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

Ένα ένα τα βγάζουν στη φόρα...Βίντεο – ντοκουμέντο! Δείτε τι κρύβεται στην αθέατη πλευρά της Σελήνης

Είναι συγκλονιστικό! βίντεο που διέρρευσε δείχνει τους πιλότους του εξωγήινου σκάφους μέσα στο Απόλλων 20 , που διατηρήθηκαν σε άριστη κατάσταση λόγο κενού, και την μεταφορά τους στην Γη από το Απόλλων 20. Στην αθέατη πλευρά της Σελήνης!Το βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει το σώμα μιας γυναικάς που μοιάζει με γήινη.
Σοβιετικοί και Αμερικάνοι συνεργάστηκαν σε μια κοινή αποστολή, για να καταγράψουν το πεσμένο UFO στη πίσω πλευρά της Σελήνης.

Κροκέτες τυριού σαν λουκουμάδες


Κροκέτες τυριού σαν λουκουμάδες
Σήμερα, για την Κυριακή της Τυρινής, μία νόστιμη συνταγή: Κροκέτες τυριού σαν λουκουμάδες

Υλικά
200 γρ. τυρί, γραβιέρα με έμενταλ
190 γρ. φαρίνα
90 γρ. βούτυρο
450 ml γάλα
6 αβγά
αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Τι εννοούμε ως πραγματικότητα;

Τι εννοούμε ως «πραγματικότητα»; Για όσους από εμάς θεωρούν εαυτούς πραγματιστές, ρεαλιστές, υπάρχει μια λογική απάντηση: «Η πραγματικότητα αποτελείται από τα πράγματα – τραπέζια, καρέκλες, σπίτια, πλανήτες, ζώα, ανθρώπους κ.ο.κ. – τα οποία είναι φτιαγμένα από ύλη». Θα συμπεριλαμβάναμε ίσως σε αυτά και μερικές πιο αφηρημένες έννοιες όπως ο χώρος και ο χρόνος, και θα αναφερόμασταν στο σύνολο όλων αυτών των «πραγματικών» πραγμάτων με τον όρο «το Σύμπαν».
Μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι ο κόσμος στον οποίο ζούμε δεν είναι απλώς αποκύημα της φαντασίας μας;
Ορισμένοι θα μπορούσαν να αντιτάξουν ωστόσο ότι αυτή δεν είναι ολόκληρη η πραγματικότητα. Το ζήτημα που τίθεται κυρίως είναι αυτό της πραγματικότητας του μυαλού μας. Δεν θα έπρεπε να συμπεριλάβουμε τις συνειδητές εμπειρίες ως κάτι πραγματικό; Ή έννοιες όπως η αλήθεια, η αρετή ή η ομορφιά;
Ορισμένοι πραγματιστές μπορεί να υιοθετήσουν μια πεισματικά υλιστική άποψη και να θεωρήσουν τη νοητική ικανότητα και όλα τα χαρακτηριστικά της δευτερεύοντα σε σχέση με ό,τι είναι υλικά πραγματικό.
Οι νοητικές μας καταστάσεις στο κάτω κάτω (θα μπορούσαν να πουν μερικοί) αποτελούν απλώς τα εμφανή χαρακτηριστικά της κατασκευής και της συμπεριφοράς του «υλικού» εγκεφάλου μας. Συμπεριφερόμαστε με συγκεκριμένους τρόπους επειδή ο εγκέφαλός μας ενεργεί σύμφωνα με τους φυσικούς νόμους – τους ίδιους νόμους στους οποίους υπακούουν όλα τα πράγματα που είναι φτιαγμένα από φυσική ύλη.
Η συνειδητή νοητική εμπειρία επομένως δεν έχει άλλη πραγματικότητα πέρα από την πραγματικότητα της ύλης που προκαλεί την ύπαρξή της. Παρ’ ότι ακόμη δεν έχει κατανοηθεί πλήρως, είναι απλώς ένα «επιφαινόμενο» το οποίο δεν έχει καμία επιπρόσθετη επιρροή, πέραν των επιταγών των φυσικών αυτών νόμων, στον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται ο οργανισμός μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...