Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΛΑΙΣΙΑΝΗ ΠΤΗΣΗ ΤΟ 2013 {ΒΙΝΤΕΟ}

Ενω συνεχίζεται η αναζήτηση για τη χαμένη Μαλαισιανή Αεροπορική πτήση MH370, την Κυριακή 9 Μάρτη, 2014 το πρωί, ο Προφήτης TB Joshua μιίλησε σχετικά με την απουσία της Μαλαισιανής πτήσης MH370:

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
14 Μαρτίου 2014

«Το σχετικό αεροπλάνο βρίσκεται βαθιά μέσα στη θάλασσα. Μερικά από τα υλικά του θα φανούν στην επιφάνεια της θάλασσας ανά πάσα στιγμή από τώρα. Ας αναπαυθούν οι ψυχές τους εν ειρήνη. Προσευχόμαστε ο Κύριος να δώσει στις οικογένειες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα τη δύναμη να αντέξουν την απώλεια. Η προσευχή και η αγάπη μας θα είναι πάντα μαζί τους, στο έθνος της Μαλαισίας και σε άλλες χώρες που είχαν επιβάτες σε αυτή την πτήση. " 

ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ Η ΚΑΛΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΚΡΙΝΟΒΟΛΙΑΣΕάν έχετε εκτεθεί σε οποιαδήποτε ακτινοβολία (μαστογραφία ή άλλο),
είτε για ιατρικό διαγνωστικό σκοπό, είτε στο πλαίσιο ακτινοθεραπείας ή αν ακόμα σας απασχολεί η υπερβολική έκθεση στην ακτινοβολία (όπως για παράδειγμα εάν ζείτε δίπλα σε πυρηνικό εργοστάσιο, χειρίζεστε διαγνωστικό ραδιολογικό εξοπλισμό, εργάζεστε στη βιομηχανία πυρηνικής επεξεργασίας, εξόρυξης ουρανίου κ.α.) ή εάν έχετε εκτεθεί σε ραδιοενεργά σωματίδια ή υψηλότερες δόσεις ιονισμένης ακτινοβολίας που προέρχονται από πηγές απεμπλουτισμένου ουρανίου, έλεγχο ατομικών όπλων, συχνές πτήσεις σε υψηλότερα υψόμετρα, μια πυρηνική καταστροφή (όπως στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας),

εδώ μπορείτε να βρείτε συμβουλές και προτεινόμενες θεραπείες που μπορούν με φυσικό τρόπο να βοηθήσουν το σώμα να αποβάλλει τα καταστροφικά ραδιοενεργά στοιχεία (στρόντιο και ραδιοενεργό ιώδιο, για παράδειγμα) ή να αποτοξινώσουν από τα επιβλαβή υποπροϊόντα όπως οι ελεύθερες ρίζες.Εάν λαμβάνετε οποιαδήποτε ακτινοθεραπεία η μακροβιοτική διατροφή είναι η λύση (από το μακρύς βίος και χρησιμοποιήθηκε από τον Ιπποκράτη, πατέρα της ιατρικής, για να περιγράψει το μοντέλο ανθρώπου που είναι πραγματικά υγιής και ζει για πολλά χρόνια).

ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΕ ΛΕΣΒΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΥΞΕΙΣ!

Πριν από λίγο διάστημα είχαμε δει την Κατερίνα Καινούργιου σε ερωτικές περιπτύξεις με σεξοβόμβα. Μετά από λίγο ήταν η Πάολα με την Τάμτα σε παθιασμένο φιλί. Θαυμάστε τώρα την Βάνα Μπάρμπα σε άλλη ξεφτίλα! 

Η αρχιτεκτονική του χάους

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά της επιβίωσης σ’ έναν αβέβαιο κόσμο: Τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε πως κάτι -μια φυσική δομή ή ένα κοινωνικό σύστημα- «βυθίστηκε» ή «κατέρρευσε» στο χάος;
Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, η επίκληση του χάους γίνεται αποκλειστικά για να περιγράψουμε διεργασίες αποδιοργάνωσης, αποσάθρωσης και καταστροφής. Οι περισσότεροι από εμάς είναι απολύτως πεπεισμένοι ότι η εισβολή του χάους στα φυσικά, κοινωνικά, οικονομικά ή βιολογικά συστήματα οδηγεί, αναπόδραστα και νομοτελειακά, στην αποδόμησή τους: η επικράτηση του χάους ισοδυναμεί με πλήρη αποδιοργάνωση, και άρα με ολοκληρωτική καταστροφή κάθε μορφής οργάνωσης.
Θα πρέπει συνεπώς να ακούγεται τρελό ή και ολότελα παράδοξο το να τολμά κανείς να μιλά για «αρχιτεκτονική του χάους», υπονοώντας ότι πίσω από την αταξία κρύβεται κάποιο είδος οργάνωσης. Κοντολογίς, ότι ακόμη και οι χαώδεις δυναμικές κρύβουν κάποια… δομή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...