Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

ΤΟ BBC ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ {ΒΙΝΤΕΟ}


ΤΟ BBC ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΩΝ ILLUMINATI ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ {ΒΙΝΤΕΟ}
Λίβερπουλ εναντίον Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 
Ο αγώνας της ημέρας. BBC 16 Μαρτίου 2014.

Αναβοσβήνει ο συμβολισμός των Illuminati στις τηλεοράσεις εκατομμύρια φιλάθλων.
Και τα εκατομμύρια το αγνοούν.
 
Υπνωτισμένοι γκοίμ μέσα στο λήθαργο που τους έχει εγκλωβισμένους η Νέα τάξη πραγμάτων για να μην διαταραχτεί η ηρεμία τους.

Ακόμα κι αν το πρόσεξαν (και θα είναι υποσυνείδητα) ποτέ δεν θα σκέφτοταν να αναρωτηθούν «Για πιό λόγο να το κάνει το BBC αυτό; Τι σημαίνει αυτό; "

Δείτε το βίντεο

Σε λίγες ημέρες τα αποκαλυπτήρια - Ω ! Κύριοι Ιλλουμινάτι ... και εσείς εδώ ;

Συνωμοσιολόγοι είμαστε , συνωμοσιολογικά εξετάζουμε μυστήρια θέματα όπως αυτό της εξαφάνισης του Boeing 777 των Μαλαισιανών αερογραμμών που αναζητείται πλέον για 12η ημέρα χωρίς όμως κανένα θετικό αποτέλεσμα ...
Εχω γράψει στην απαρχή της υπόθεσης της εξαφάνισης την προσωπική μου άποψη για το θέμα την οποία μπορείς να διαβάσεις Παρακάτω.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΟ, ΑΕΡΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ... ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙΣ

Η διαφορά σου με τους βορειοκορεάτες θα είναι μία και μοναδική. Αυτοί θα συνεχίζουν να έχουν εθνική ταυτότητα, ενώ εσύ θα είσαι απλά ένας ιθαγενής μιας ηπείρου...
του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ
Δεν ξέρεις ακόμα τι σημαίνει να μην έχεις ταυτότητα, χώρο, αέρα, νερό, πατρίδα, ελευθερία, κομμάτι γης για να ταφείς.
Την ώρα που κοιμόμασταν με τα τσαρούχια και σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ευρωκόμμα και για τον δημοτικό σωτήρα που θα υπερασπιστεί το νερό και την γη του τόπου μας, πέρασε από την πίσω πόρτα ο νόμος που καταργεί τις εθνικές ταυτότητες.
Δεν είσαι Έλληνας πλέον και με το νόμο. Είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής. Έτσι σε αποκαλεί το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο μάς ενημερώνει ότι από τις προσεχείς εκλογές και για τον αιώνα τον άπαντα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην χώρα σου δεν το έχεις μόνο εσύ Ελληνάρα μου, αλλά και ο οποιοσδήποτε υπήκοος κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ.
Με το νόμο 4244/2014 και με ημερομηνία ισχύος από την 11η Μαρτίου του 2014 μπορεί να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος όποιος θέλει αρκεί να είναι Ευρωπαίος. Το ίδιο συμβαίνει και για όποιον θέλει να κατέλθει και ως ευρωβουλευτής εκπρόσωπος της Ελλάδας. Μετά από την οδηγία του Συμβουλίου της ΕΕ οι πολίτες της Ένωσης που... κατοικούν σε κράτος- μέλος της ΕΕ του οποίου δεν είναι υπήκοοι έχουν το θεμελιώδες δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι κατά τις τοπικές εκλογές της Ένωσης. Εσένα ως κακό παιδί για την δημοκρατία τους έχουν το δικαίωμα να σού στερήσουν τα πολιτικά δικαιώματά σου, αλλά αν είσαι Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός κλπ τότε θα μπορείς να εκπροσωπείς την δική μου χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο και το τραγικότερο να μπορείς να διαχειρίζεσαι την δημοτική περιουσία (νερό, οικόπεδα, κτίρια, ιστορία) της δικής μου ιδιαιτέρας πατρίδας. Αρκεί να έχεις ένα εξοχικό στην Ελλάδα που κάνεις τα μπάνια σου, λεφτά να ξεκινήσεις τον προεκλογικό αγώνα και βέβαια τους ανάλογους παλαμακιστές που με 100 ευρώ σου δίνουν το κλειδί της πόλης και την διαχείριση αυτής.
Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους Έλληνες ψηφοφόρους. Το μυαλό τους είναι αυτή την στιγμή στα 500 ευρώ πληρωμένη ψήφο που τους έταξε ο Σαμαράς από το πρωτογενές πλεόνασμα. Λεφτά που θα τούς τα πάρει οποιαδήποτε ώρα πίσω βαφτίζοντας έναν νέο φόρο πατριωτικό. Η ειρωνεία των ημερών. Να σου μιλάνε για πατριωτικά μέτρα και την ίδια στιγμή να κάνουν Έλληνα πατριώτη υποψήφιο τον ίδιο σου τον εχθρό. Αυτός ο νόμος αποδεικνύει περίτρανα ότι η ψήφος είναι ο φερετζές της δημοκρατίας και ότι ανά πάσα στιγμή βαφτίζοντας ψηφοφόρο τον οποιονδήποτε μπορούν να επαίρονται για τις “δημοκρατικές” νίκες τους. Άντε με το καλό και στις βουλευτικές εκλογές να βαφτίσετε όποιον θέλετε Έλληνα ψηφοφόρο για την απόλυτη κυριαρχία σας. Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από τις περίλαμπρες νίκες μεγάλων κομμάτων με βαφτισμένες ως ελληνικές αλλοδαπές ψήφους.

Αφελής ερώτηση... Tο επίδομα που θα δοθεί στους ένστολους κάτω των 1500 ευρώ έχει σχέση με την εξαγορά της υποταγης των ενστολων ?

.ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ???


Όποιος χρωστάει, θα συλλαμβάνεται και από την ΔΙ.ΑΣ

ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΟΛΑΣΗ: ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΤΙΣΟΥΝ ΠΟΙΝΗ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΚΤΩ ΩΡΕΣ


«Το μέλλον της βιοτεχνολογίας θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να ξεγελάσουμε το μυαλό ενός κρατουμένου στη σκέψη ότι έχουν εκτίσει ποινή 1.000 χρόνια, υποστηρίζει μια ομάδα επιστημόνων.
Η Φιλόσοφος Rebecca Roache είναι υπεύθυνη σε μια ομάδα επιστημόνων που επικεντρώθηκαν στο πώς οι φουτουριστικές τεχνολογίες μπορούν να μετατρέψουν την τιμωρία. Η Δρ Roache ισχυρίζεται ότι η ποινή φυλάκισης των σοβαρών εγκληματιών θα μπορούσε να επιδεινωθεί με την παράταση της ζωής τους.

Τι μας κρύβουν; Υπόγειος θάλαμος με 130 αρχαία Ελληνικά αγάλματα (Bίντεο)


Σε έναν υπόγειο θάλαμο υπάρχουν 130 αρχαία ελληνικά αγάλματα εξαιρετικού κάλλους, που περιμένουν να ανακαλυφθούν.
ΕΝΑΣ ΥΠΟΓΕΙΟΣ θάλαμος που περιέχει 130 αρχαία ελληνικά αγάλματα ανακαλύφθηκε στην Αθήνα πριν από 25 χρόνια. Αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν έχει κατορθώσει να νικήσει το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας που εμποδίζει το άνοιγμα της καταπακτής, ώστε τα αγάλματα να έρθουν στο φως.
Πρόκειται για μια ακόμη «σκοτεινή» ιστορία, σχετικά με ανακαλύψεις που παραμένουν στο σκοτάδι, επειδή υπάρχει μεγάλη απροθυμία από τις Αρχές. Και αυτό τη στιγμή που ξένοι λαοί, που εμφανίστηκαν πολύ όψιμα στο προσκήνιο της ιστορίας, προσπαθούν να οικειοποιηθούν την παράδοση και τον πολιτισμό των αρχαίων Ελλήνων.

Κοινωνία του καναπέ ή απομαζικοποιημένη κοινωνία;

Το σημαντικό το οποίο λίγοι έχουν αντιληφθεί, πέρα από εκείνους που ασχολούνται επισταμένως με τα δημόσια πράγματα, είναι η επιταχυνόμενη απομαζικοποίηση των κοινωνιών της προηγούμενης βιομηχανικής εποχής. 

Που είναι άραγε τα μαζικά κινήματα; Που είναι τα μαζικά κόμματα; Που είναι οι μεγάλες... προεκλογικές συγκεντρώσεις; Που είναι το μαζικό εργατικό κίνημα; Που είναι το μαζικό φοιτητικό κίνημα; Δεν πρόκειται πλέον να τα ξαναδούμε αυτά τα φαινόμενα. Τέτοια κινήματα τείνουν να εξαφανιστούν διεθνώς και ειδικά στα παλιά βιομηχανικά κράτη. Πολύ δε περισσότερο στην Ελλάδα, που έτσι κι αλλιώς πέρασε και δεν άγγιξε την βιομηχανική εποχή. 

Τώρα που αποχωριζόμαστε τη μάζα, γυρίζουμε στους εαυτούς μας, στην ατομική μας λογική μακριά από την ετεροκατευθυνόμενη σκέψη. Γυρίζουμε όμως και στη μοναξιά μας, στην ατομική μας αδυναμία και εξ αιτίας αυτής της ατομικής αδυναμίας, στην οικονομική μας εξαθλίωση. Μοναδικό μας, προς το παρόν, παράθυρο στον κόσμο της επικοινωνίας είναι η οθόνη του υπολογιστή και μοναδική μας κοινωνική επαφή οι φιλικές μας παρέες. Κάποιοι το λένε αδιαφορία του καναπέ και κατηγορούν τους άλλους γιατί δεν βγαίνουν μαζικά στους δρόμους, αλλά δεν έχουν συνειδητοποιήσει αυτό που συμβαίνει και στους ίδιους. 

Μόνο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, οι μαζοποιητικές δημοσκοπήσεις και οι εκλογές αντιπροσώπων, παραμένουν ακόμα από τον προηγούμενο μαζικό πολιτισμό της βιομηχανικής κοινωνίας. Με τα τρία αυτά εργαλεία μαζικού ελέγχου, οι άρχουσες ελίτ της παλιάς εποχής, προσπαθούν να συντηρήσουν την κοινωνία σε αγελαία μορφή προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία τους. Τα κόμματα της παλιάς εποχής, μπορεί να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για την ανάληψη της διαχείρισης του συστήματος, αλλά όλα μαζί αντιμετωπίζουν την κοινωνία που απομαζικοποιείται, ως κίνδυνο που πρέπει να αντιμετωπίσουν. Έτσι προσπαθούν να διατηρήσουν τους παλιούς θεσμούς που τους δίνουν εξουσία, αλλά οι παλιοί θεσμοί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις νέες προκλήσεις, με αποτέλεσμα να παρατηρείται μια πλήρης αποσύνθεση του παλιού πολιτικού συστήματος, το οποίο έτσι οδηγείται σε πιο αυταρχικές λύσεις για να διατηρηθεί. 

Όμως η συνεχιζόμενη απομαζικοποίηση ξαναφέρνει αναγκαστικά στην επιφάνεια το ζήτημα της προσωπικής αξίας και των προσωπικών ικανοτήτων του καθενός μας. Από το άλλο μέρος, ο άνθρωπος εξακολουθεί να είναι βαθιά στα ένστικτά του κοινωνικό όν. Αναπόφευκτη λοιπόν εξέλιξη θα είναι η οργάνωση των ανθρώπων σε κοινότητες τοπικές και θεματικές που θα αποτελούν, μέσα σε μια ανεξέλεγκτη παγκοσμιοποίηση, νησίδες ελευθερίας, νησίδες λήψης αποφάσεων, εντός των οποίων θα ολοκληρώνονται οι ανθρώπινες προσωπικότητες. 

Το εθνικό κράτος των μαζικών κοινωνιών, παρασύρεται κι αυτό κάτω από την επίδραση τόσο της παγκοσμιοποίησης όσο και της απομαζικοποίησης. Αποτέλεσμα είναι να κάνουν την εμφάνισή τους ξανά ακραία εθνικιστικά και αριστερά κινήματα, έστω και ως λύσεις άμυνας απέναντι στην παγκοσμιοποίηση. Όμως αυτά, βασίζονται στη μαζική οργάνωση και στην ισοπέδωση της ανθρώπινης προσωπικότητας, κάτι που είναι αντίθετο με τις εξελίξεις και επομένως, μπορεί να έχουν τώρα μια αναλαμπή, αλλά δεν έχουν κανένα μέλλον, μέσα σε μια απομαζικοποιημένη διαδραστική - συμμετοχική κοινωνία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...