Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

2,5 εκατομμύρια Έλληνες θα έχουν απομείνει μόνο το 2100


Συντελείται γενοκτονία και εθνοκτονία εις βάρος του Ελληνικού λαού και έθνους…


Διαβάστε τα παρακάτω στοιχεία προσεχτικά και αναλογιστείτε, πόσο πολύ σοβαρά είναι!

“…σύμφωνα με έρευνες διεθνών οργανισμών -και του ΟΗΕ- οι Έλληνες στην χώρα τους θα αποτελούν μειοψηφία από το 2050, το δε 2100 θα είναι μόνον 2,5 εκατομμύρια. Θα ζουν δηλαδή σε ξένη χώρα…”.

“…το 2020 προβλέπεται πως οι ηλικιωμένοι 65 ετών και άνω θα έχουν ξεπεράσει το 20% του συνολικού πληθυσμού, από 14% που ήταν το έτος 1991, ενώ ο παιδικός πληθυσμός θα πέσει στο 17% κάτω από τα σημερινά επίπεδα του 19%…”.

“…Σύμφωνα με τα στοιχεία, από το 1992 καταγράφεται μία συνεχής μείωση του συνολικού αριθμού των γεννήσεων. Το ποσοστό των παιδιών ηλικίας κάτω των 15, το 2011 βρίσκεται στο 16,5% σε σύγκριση με 25,4% το 1992. Αυτό δείχνει τις τάσεις γήρανσης του πληθυσμού…”.

Άντε και στα δικά μας.... Όσο τους αφήνουμε.......


Πώς να γίνεις gay

Είναι μόδα να είσαι γκέι. Γίνεται μια «πλύση εγκεφάλου» των νέων, μέσω της προβολής «κακών προτύπων», μπερδεύονται οι ρόλοι των φύλων κι έτσι τα νέα παιδιά γίνονται «ανώμαλα». Πολλοί νέοι και νέες γίνονται γκέι για να ξεχωρίζουν ή για να εκδικηθούν τους γονείς τους.

Για να μαζέψουνε ψηφάκια θα δουμε σε λίγο καιρό τον Αλέξη καντηλανάφτη, την Ρένα διακόνισσα, τον Μανώλη ιεροκύρηκα και τον Παναγιώτη με τα άλλα παιδιά κατηχητές...

Η Ρένα Δούρου υμνεί το Άγιο Όρος "Εκκλησία και ΣΥΡΙΖΑ συγκλίνουν"

''Οι δράσεις της Εκκκλησίας συγκλίνουν με εκείνες του ΣΥΡΙΖΑ''
Η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού ..
του ΣΥΡΙΖΑ «Δύναμη Ζωής» και στενή συνεργάτιδα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ,κ.Ρένα Δούρου, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο ΄΄Αγιορείτικο Βήμα΄΄ και μιλά για το Άγιο Όρος, την "αναντικατάστατη προσφορά του ανά τους αιώνες'', όπως εξηγεί, και αφήνει αιχμές για την επίσκεψη Σαμαρά στην Αθωνική Πολιτεία, λέγοντας ότι ''δεν θα υποσχεθούμε την άμεση επίλυσή των προβλημάτων του Αγίου Ορους, όπως έπραξε πρόσφατα από το Ιερό αυτό χώρο, ο κ. Σαμαράς''
Επίσης, ανεφέρεται στις προοπτικές στήριξης του Αγίου Ορους από το κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση, λέγοντας ότι οι όποιες παρεμβάσεις πρέπει να είναι αποδεκτές από την Ιερά Επιστασία του Αθωνα.

Τα πάντα γνωρίζουν οι Αμερικανοί για το χαμένο Μπόινγκ .Θέατρο παίζει η αμερικανική μυστική υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, η διαβόητη NSA


Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ - Θέατρο παίζει η αμερικανική μυστική υπηρεσία ηλεκτρονικής παρακολούθησης όλου του πλανήτη, η διαβόητη NSA, όταν τηρεί σιγή ιχθύος για το τι ακριβώς έχει γίνει με το χαμένο Μπόινγκ των μαλαισιανών πολιτικών αερογραμμών με τους σχεδόν τριακόσιους επιβάτες.
Θέατρο παίζει και η αμερικανική κυβέρνηση φυσικά, η οποία έχει ενημερωθεί πλήρως για τα πάντα που αφορούν το αεροπλάνο αυτό, του οποίου η τύχη υποτίθεται ότι αγνοείται.
Νοτίως της ινδικής υποηπείρου, νοτιότερα των Μαλδίβων Νήσων, βρίσκονται τα νησιά των Βρετανικών Εδαφών του Ινδικού Ωκεανού. Στο νότιο τμήμα αυτού του νησιωτικού συμπλέγματος, κυριολεκτικά στη μέση του πουθενά, με τις κοντινότερες ακτές να απέχουν χιλιάδες και χιλιάδες μίλια, βρίσκεται η κολοσσιαίας στρατιωτικής σημασίας αμερικανική αεροναυτική βάση στο νησί Ντιέγκο Γκαρσία.
Από τη βάση αυτή οι ΗΠΑ ελέγχουν ολόκληρη τη νότια Ασία από τη Σαουδική Αραβία ως την Ινδία και τη Μαλαισία, τις ανατολικές ακτές όλης της Αφρικής και την Αυστραλία! Από εκεί ξεκινούν με απόλυτη ασφάλεια τα αμερικανικά βομβαρδιστικά για να πλήξουν στόχους σε οποιαδήποτε χώρα της περιοχής που προαναφέραμε, αν αυτό διατάξει η Ουάσιγκτον.
Λόγω της τεράστιας στρατιωτικής σημασίας της αμερικανικής βάσης του Ντιέγκο Γκαρσία και της έλλειψης δυνατότητας λειτουργίας επίγειων σταθμών επιτήρησης της περιοχής εκ μέρους των ΗΠΑ, η ηλεκτρονική σάρωση του Ινδικού Ωκεανού από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους της NSA είναι απείρως πυκνότερη από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κάποιος αδαής, παρατηρώντας έναν απέραντο ωκεανό σχεδόν εντελώς άδειο από νησιά.
Χωρίς να παριστάνουμε τον ειδικό, είμαστε απολύτως βέβαιοι ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να πετούσε όχι έξι - επτά ώρες, αλλά ούτε ένα λεπτό ένα θηριώδες Μπόινγκ και να μην έχει εντοπιστεί από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους της NSA!
Όχι σήμερα, αλλά πριν από δέκα και πλέον χρόνια η διακριτική ικανότητα των δορυφόρων κατασκοπείας είναι τόσο μεγάλη ώστε από το Διάστημα μπορούν να διαβάσουν την... πινακίδα κυκλοφορίας οποιουδήποτε αυτοκινήτου κινείται σε οποιονδήποτε δρόμο οποιασδήποτε πόλης ή χωριού της Γης!

Πόσο έξυπνοι είστε; Κάντε ένα εύκολο τεστ για να δείτε αν έχετε το μυαλό του Αϊνστάιν

Σίγουρα στο παρελθόν σερφάροντας στο Ίντερνετ έχετε κάνει πολλά τεστ για να δείτε πόσο IQ έχετε. Κάποιοι έχετε απογοητευτεί, ενώ κάποιοι άλλοι έχετε καταναλώσει άπειρες ώρες σπαζοκεφαλιάς για να αποδείξετε πως είστε αρκετά έξυπνοι.
Υπάρχει όμως ένα τεστ που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και χωρίς ιδιαίτερο κόλπο σας δείχνει αν έχετε το μυαλό του Αϊνστάιν.

Λοιπόν... χαλαρώστε και απαντήστε στην παρακάτω ερώτηση.

Μετρήστε πόσα F έχει στο παρακάτω κείμενο:
FINISHED FILES ARE THE RE-

SULT OF YEARS OF SCIENTIF-

IC STUDY COMBINED WITH THE

EXPERIENCE OF YEARS

Τελειώσατε με το μέτρημα και περιμένετε με αγωνία να δείτε τα αποτελέσματα.

“Είδα τα συντρίμμια του Boeing στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά δεν με πίστεψαν” - Η μαρτυρία 53χρονης που περιπλέκει το μυστήριο του αεροσκάφους “φάντασμα”


“Είδα τα συντρίμμια του Boeing στον Ινδικό Ωκεανό, αλλά δεν με πίστεψαν” - Η μαρτυρία 53χρονης που περιπλέκει το μυστήριο του αεροσκάφους “φάντασμα”

 

- H Raja Dalelah υποστηρίζει ότι είδε τα συντρίμμια του αεροπλάνου των Malaysian Airlines
- Πήγε δυο φορές στην αστυνομία, αλλά την αγνόησαν
- "Δεν μου έδωσαν σημασία ούτε οι φίλοι μου, ούτε το πλήρωμα"

Ποιος ήταν πρωθυπουργός όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;


Ποιος ήταν πρωθυπουργός το 1981, όταν ψηφίστηκε ο νόμος που απαγορεύει 
την Ελληνική Σημαία σε αρχαιολογικούς χώρους;
Ξέρουμε τι σκεφτήκατε όταν είδατε τον τίτλο και τη χρονολογία 1981.
Το μυαλό σας πήγε κατευθείαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, σωστά;
Δυστυχώς, κάνετε λάθος, Έλληνες κι Ελληνίδες.

10 οφέλη από μία και μόνο χούφτα αμύγδαλα

Γρήγορο crumble με μήλα, μπλε βατόμουρα αμύγδαλα και φιστίκιαΤι χαρίζουμε στον οργανισμό μας αν προσθέσουμε στην καθημερινή μας διατροφή μια χούφτα αμύγδαλα;

1) το 12% της ημερήσιας ανάγκης μας σε ασβέστιο…

2) το 14% της ημερήσιας ανάγκης μας σε φώσφορο…
δύο στοιχεία απαραίτητα στα δόντια και στα οστά μας…
δύο στοιχεία απαραίτητα για την πρόληψη της οστεοπόρωσης…

3) το 35% της ημερήσιας συνιστώμενης δόσης σε βιταμίνη Ε…
μια βιταμίνη άκρως απαραίτητη για όλο τον οργανισμό…

4) μια από τις πλουσιότερες πηγές αντιοξειδωτικών ουσιών -μια χούφτα αμύγδαλα περιέχει την ίδια ποσότητα πολυφαινολών με το πράσινο τσάι-
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...