Κυριακή, 30 Μαρτίου 2014

ΑΥΤΑ δεν στα λέει ΚΑΝΕΙΣ. Βίος και Πολιτεία του Γιάννη Στουρνάρα–Όλη η πορεία του…Αξίζει να την μάθεις.


Ο Γιάννης Στουρνάρας
“ Θα μπορούσε να έχει λάβει το βραβείο του «Δημοσίου υπαλλήλου των τελευταίων 30 ετών».
Όσοι έχουν γνωρίσει τον Γιάννη Στουρνάρα από κοντά συμφωνούν στο εξής: «Δεν τον λες ευφυή και για αυτόν τον λόγο δεν μπορεί ποτέ να διαχειριστεί πληροφορίες και αναλύσεις πέραν από εκείνες που του υποδεικνύουν. Επίσης ενώ έχει κάνει καλές σπουδές στα οικονομικά, δεν διαθέτει αυτό που λέμε οικονομική σκέψη»………

Ο σημερινός υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, παρότι δείχνει να μισεί θανάσιμα τον δημόσιο τομέα, θα μπορούσε να λάβει το βραβείο του «Δημοσίου Υπαλλήλου της 30ετίας». 
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο τεχνοκράτης και αγαπημένο παιδί του Κώστα Σημίτη, τοποθετείται εδώ και περίπου 30 χρόνια μόνο σε δημόσιες θέσεις από τις οποίες λαμβάνει παχυλούς μισθούς. Τόσο παχυλούς, ώστε μπορεί να διαμένει σε έπαυλη στην Κηφισιά, αλλά και να διαθέτει πολυτελέστατη βίλα στη Σύρο, δίπλα ακριβώς από τη βίλα του κουμπάρου του Γιάννου Παπαντωνίου.

ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ.Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ... ΑΥΦΑΝΤΗΣ - Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΒΙΝΤΕΟ


Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΫΦΑΝΤΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
ΘΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ 'ΖΟΥΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ'.ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΝΑ ΝΑ


'ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ'....

TOΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣΣΟΝΟΙ-ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΗΔΗ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΜΕ(ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΛΑ!)ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ....

Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΚΑΙΝΑ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ....ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΠΡΟΣ....

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ'ΣΤΕ ΤΟΟΟΟΟΣΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΥΠΟΥΛΑ ΜΕ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΝΟΗΤΕ
ΑΚΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙΣ.Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΗΜΑ ΛΕΓΑΝ' ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΟΦΟΓΕΡΟΙ!!

Αδελφός και σύζυγος Γκιόλια δείχνουν Μάκη για το φόνο του δημοσιογράφου

Τριανταφυλλόπουλος

Τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο υποδεικνύει η Αδαμαντία Γκιόλια, χήρα του Σωκράτη Γκιόλια, πως βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του ρεπόρτερ συζύγου της το καλοκαίρι του 2010. Όπως γράφει το «Πρώτο Θέμα», έχουν περάσει τριάμισι περίπου χρόνια από την ημέρα που δολοφονήθηκε ο Σωκράτης Γκιόλιας αλλά μόλις πρόσφατα κλήθηκε η χήρα του από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για κατάθεση. Τι κατάθεσε, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του δημοσιογράφου; Πως ο Σωκράτης Γκιόλιας της είχε εκμυστηρευτεί πως θα τον σκοτώσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και πως θα κάνουν να φανεί πως από πίσω βρίσκεται η Σέχτα Επαναστατών:

Τι θέλετε δηλαδή ; Nα πλημυρίσει το διαδίκτυο.... πληροφορίες;
Συνέντευξη με την σύζυγο του αξέχαστου Σωκράτη επιστρατεύει σήμερα ο Θεμος. Ως απάντηση στην αποκάλυψη του Μάκη με την βίλα που διατηρεί στην Ζυριχη. Ο Θέμος αφήνει να εννοηθεί ότι ο Μάκης είχε βγάλει συμβόλαιο θανάτου και γι’ αυτόν το οποίο διερευνά σήμερα η αστυνομία.
Το ότι οι αρχές δεν έχουν τσιμπήσει έστω να τον ρωτήσουν αφού πρώτος στοχοποίησε τον Σωκράτη και έπειτα άλλον δημοσιογράφο, ακριβώς πριν την απόπειρα εις βάρος του;
Mα έχει μια νταλίκα φάκελους για όλο το πολιτικό σύστημα.  Ο Καρατζαφέρης είχε αποκαλύψει από το βήμα της βουλής ποιος επιχειρηματίας εμπλέκεται στην δολοφονία. Μετά το μάζεψε. Όπως έδειξε η ιστορία, αυτός ο “επιχειρηματίας” είναι υπεράνω νόμου. Κυριολεκτικά. Δεν πιάνεται λέμε.

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! "ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! "ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ  (ΒΙΝΤΕΟ)Βγάζει στον αέρα το Φύλλο Μητρώου του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Τρελαντώνη Σαμαρά, από το οποίο προκύπτει ότι:
1) Ο Σαμαράς υπηρέτησε μόνο 3 μήνες στον Ελληνικό Στρατό και εξαγόρασε τους υπόλοιπους 21 μήνες προς 1.000 δραχμές τον μήνα.
2) Κατέθεσε εκπρόθεσμα τα πιστοποιητικά του για την αναβολή στρατεύσεως και γι' αυτό κηρύχτηκε ανυπότακτος, αλλά με την επιταγή των 21.000 δραχμών που κατέθεσε στις 9 Οκτωβρίου του 1976 το εξαγόρασε κι αυτό.
3) Απελύθη στις 11 Οκτωβρίου 1976 ως έφεδρος ναύτης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: ΕΝΑΣ ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΠΡΟΒΙΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ

Με εντυπωσιακό τρόπο έκανε την εμφάνιση στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, ο νέος πολιτικός φορέας που ίδρυσε ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Σταύρος Θεοδωράκης. «Το Ποτάμι» έτυχε μεγάλης προβολής από τα ΜΜΕ και οι πρώτες δημοσκοπήσεις το κατατάσσουν 3η πολιτική δύναμη της χώρας. Ποιο είναι όμως το στίγμα του «νέου» αυτού πολιτικού σχηματισμού και τι ακριβώς πρεσβεύει ο επικοινωνιακός δημιουργός του; Μελετώντας κάποιος τη συνέντευξη τύπου αλλά και τη διακήρυξη θέσεων που δόθηκε στη δημοσιότητα μπορεί κάποιος να συνοψίσει την ιδεολογική ταυτότητα του «Ποταμιού» στις παρακάτω θέσεις:

1. Η παραδοσιακή διάκριση αριστεράς και δεξιάς είναι πλέον «παρωχημένη». Στην εποχή μας υπάρχει μια «κοινή λογική» ικανή να δώσει απαντήσεις σε όλα τα προβλήματα.
2. Η Ευρωπαϊκή «προοπτική» της χώρας είναι αδιαπραγμάτευτη καθώς και η παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη.
3. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που δεν παράγει τίποτα και είναι επιτακτική η ανάγκη ενός εθνικού σχεδίου το οποίο θα δίνει βάσει στην αύξηση της εγχώριας παραγωγής και των εξαγωγών.
4. Τα αίτια της κρίσης εντοπίζονται στις εγχώριες παθογένειες και στην ελληνική υστέρηση.

Ο χαρακτήρας και τα θέλω του βάσει ημέρα γέννησης
Τι συμβολίζει ακριβώς η μέρα της γέννησης ενός άντρα;
Ποιες είναι οι αλήθειες που βγαίνουν στο φώς από το πλανητικό σύστημα, για το χαρακτήρα, τις συνήθειες, το έντονο ή το …χαλαρό προφίλ του;
Μόνο όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις καθαρά τ' αστέρια και ολάκερο το Σύμπαν! Εκεί όπου η Σελήνη πάντρεψε....

Χαρακτηριστική φωτογραφία βουλευτή της ΝΔ που "μας έσωσε από την χρεοκοπία" σε στιγμές χαλάρωσης και φιλοσοφικής ενατενίσεως.


Βασκανία : Επιστημονικά πειράματα αποδεικνύουν πως υπάρχει «κάτι» στο ανθρώπινο βλέμμα που επηρεάζει άμεσα το περιβάλλον και τους άλλους ανθρώπους.Ο Πλάτων το είχε ονομάσει «αγνή φωτιά». Τι ακριβώς είναι αυτή και γιατί συχνά μας «καίει»;
Πιστεύετε στο μάτιασμα; Είστε της άποψης πως το βλέμμα κάποιων ανθρώπων μπορεί να τσακίσει ανθρώπους, ζώα , φυτά ή ακόμα και άψυχα όπως αναφέρει ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης στο διήγημά του « Ο αβασκαμός του Αγά» ;

Στις περιγραφές αναφέρει την τρομερή θειά ΣειραΪνώ την Παντούσα, που ο κόσμος έτρεμε τη γλώσσα της και το κακό της μάτι. «Μια μέρα μάλιστα που μια βρατσέρα έπλεε αντίκρυ στο πέλαγος ,πλοίο καινούργιο , καλά αρματωμένο, κι ωραία χρωματισμένο η θειά Σειραϊνώ που αγνάντευε με άλλες γυναίκες το θαύμασε και είπε « Μπα! Αυτό το καΐκι, χαρά στη μορφιά του!» Μόλις απόσωσε το λόγο της, όλη η αρματωσιά του πλοίου έπεσε τρίζοντας και το καΐκι έμεινε ξυλάρμενο κούτσουρο».
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...