Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Η Ραχήλ Μακρή και η πανάκριβη τσάντα της

Η Ραχήλ Μακρή και η... πανάκριβη τσάντα της

Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων πήγε στο Κοινοβούλιο κρατώντας μία τσάντα που φαινομενικά παρέπεμπε ότι φέρει την υπογραφή γνωστού γαλλικού οίκου μόδας.
Και γι’ αυτό σχολιάστηκε στην Καθημερινή, συνοδευόμενη από τη φωτογραφία. Το κείμενο έλεγε: «Η ιεροτελεστία της άνοιξης. Όχι του Στραβίνσκι, βεβαίως, αλλά της Ραχήλ Μακρή. Η θυελλώδους ιδιοσυγκρασίας βουλευτίνα των ΑΝ.ΕΛ., συνδυάζοντας το ροζ, το βεραμάν και το ξεκούμπωτο πουκάμισο σε ένα εμπνευσμένο σύνολο που θα μπορούσε να ονομάζεται “η κόλαση του παστέλ”, υψώνει ό,τι πολυτιμότερο έχει: μια τσάντα Σανέλ (για ψώνια ή για την πλαζ…), μεγάλης αξίας».

Μαλ@κίας ανάγνωσμα

Ντερμπεντέρης: Δεν ηταν απλώς ενας μαλ@κας ο Μπαλτάκος... 

Μαλ@κίας ανάγνωσμα (σήμερα στα ΝΕΑ)...

Δυο φορές στο σημερινό του αρθρο στα ΝΕΑ ο Ντερμπεντέρης αποκαλεί μαλάκα (απλώς, στα α εχει βάλει παπάκια) τον ....
Μπαλτάκο.

Στην πρώτη περίπτωση γράφει, πως, ο πρωθυπουργός "έπρεπε να τον στείλει στο σπίτι του αντι να του απαντήσει μόνο "είσαι μ@λ@κ@ς!"".

Δεν είσαι Έλληνας...Με νόμο που πέρασαν στα μουλωχτά, είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής

Ψήφο στο ψέμα σου Την ώρα που κοιμόμασταν με τα τσαρούχια και σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ευρωκόμμα και για τον δημοτικό σωτήρα που θα υπερασπιστεί το νερό και την γη του τόπου μας, πέρασε από την πίσω πόρτα ο νόμος που καταργεί τις εθνικές ταυτότητες. Δεν είσαι Έλληνας πλέον και με το νόμο. Είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής. Έτσι σε αποκαλεί το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο μάς ενημερώνει ότι από τις προσεχείς εκλογές και

για τον αιώνα τον άπαντα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην χώρα σου δεν το έχεις μόνο εσύ Ελληνάρα μου, αλλά και ο οποιοσδήποτε υπήκοος κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ.


Με το νόμο 4244/2014 και με ημερομηνία ισχύος από την 11η Μαρτίου του 2014 μπορεί να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος όποιος θέλει αρκεί να είναι Ευρωπαίος.

ΣΟΚ!!!ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ''ΠΡΟΦΗΤΙΚΕΣ'' ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ''ΚΑΠΟΙΟΙ'' ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΗΤΕΣ!!!!
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ
και του Κυρίαρχου του Σύμπαντος!...  
Flash Gordon: τα μηνύματα μιας ταινίας
* «Προφητικός» Κινηματογράφος!
* «Άξονας» το 2012...
* Παντοκράτορας του Κόσμου ο... Σατανάς;
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης  
             Στον χώρο των μεταφυσικών αναζητήσεων και της έρευνας του μυστηρίου έχουν ειπωθεί αρκετά πράγματα (άλλα ενδιαφέροντα, ενώ άλλα απλώς ανόητα!...) σχετικά με την προβλεπτικότητα, τον «προφητικό» χαρακτήρα, και γενικότερα τα σπουδαία προμηνύματα που κρύβουν πολλές υπερπαραγωγές – αλλά και μικρότερες ταινίες – που παίχτηκαν κατά καιρούς στη μεγάλη οθόνη. Το ότι βέβαια περιέχονται σε κάθε κινηματογραφική ταινία διαφόρων ειδών μηνύματα (πολιτικά, κοινωνικά, θρησκευτικά κτλ.) είναι γεγονός αναμφισβήτητο και δεν είναι καθόλου παράξενο, εφόσον αυτός είναι εν γένει ο σκοπός της τέχνης: είτε μιλάμε για κινηματογράφο ή θέατρο, είτε και για μουσική, ζωγραφική, ποίηση, γλυπτική και άλλες εκδηλώσεις του ανθρώπινου πνεύματος και της ψυχής. Βέβαια, μερικοί θεωρούν «τέχνη» και τις κραυγές της ζούγκλας (που αποδίδονται ως δήθεν «σύγχρονη» μουσική έκφραση!) ή κάποιες άμορφες μουντζούρες, τις οποίες δήθεν «ειδικοί» κατατάσσουν ως «μεγάλες στιγμές ζωγραφικής δημιουργίας» (γιατί άραγε;)!!! Οπότε είναι λεπτή η διαφορά ανάμεσα σε πραγματική τέχνη και σε «τέχνη» της κακιάς ώρας, όπως και σχετικά τα διάφορα γούστα κτλ.

Δείτε τι θα συνέβαινε αν η Γη έμενε χωρίς οξυγόνο για 5 δευτερόλεπτα (βίντεο)

diaforetiko.gr : 5818652a0b94675c126253b4edc1d67f XL 600x450 Δείτε τι θα συνέβαινε αν η Γη έμενε χωρίς οξυγόνο για 5 δευτερόλεπτα (βίντεο)
Η καταστροφή της ατμόσφαιρας της Γης, μπορεί να ακούγεται σαν κάτι μακρινό που δε μας αγγίζει, ωστόσο ο περισσότερος κόσμος αγνοεί πόσο σημαντική είναι η ύπαρξη του οξυγόνου στην ατμόσφαιρα, αφού η εξαφάνιση του ακόμη και για πέντε μόλις δευτερόλεπτα θα είναι τρομακτικές συνέπειες για τον πλανήτη Γη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...